merhaba arkadaşlar ,
Bugün ki yaşadığım olayın tesirinden kurtulamıyorum.Yarın sınavım olduğu için dün memleketimden Ankara'ya geldim.Otobüse bindim yan koltukta yaşlı bir teyze vardı sessiz sakindi.Yol boyu konuştuk onunla teyze de Ankara'ya doğum yapan gelinini ziyarete geliyormuş.Neyse uzun yolculuğumuz boyunca teyzenin okuma yazmasını olmadığını fark ettim .Molalarda kendi işini kendisi göremiyordu .İlk molada indim baktım teyze beni arıyor yardımcı oldum.Lavobaya götürdüm vs. çay ısmarladım konuşa konuşa geldik.Teyze bana para vermek istedi kabul etmedim teyze sınavım var dua et yeter dedim(Baktım teyzenin telefonu bile yok (Teyze dedim oğlun sabah seni alacak değil mi evet kızım numarası var arayacağım alacak dedi.Her neyse Ankara ya girmemize bir saat kala teyzeden numarayı istedim ve oğlunu aradım (çünkü oğlunun evinin şehir terminaline 1,5 saat mesafede olduğunu söylemişti)aradık telefon kapalı yarım saat sonra tekrar aradık kapalı .Ankara ya indik arkadaşım beni alacaktı o arada teyzeyi o kalabalıkta kaybettim ((İçim rahat etmedi arkadaşa valizlerimi bırakıp teyzeyi aramaya koyuldum .Yarım saat aradıktan sonra buldum sonunda .Teyze dedim nerdesin seni çok merak ettim.Kızım ben de seni arıyordum dedi.Bankların üstüne oturmuş bekliyordu beni (Oğlunu tekrar aradım .Anneme sahip çıkın ben 1,5 saate ordayım dedi .Ben de tamam dedim çünkü teyzenin kaybolma ihtimali çok yüksekti.Arkadaşla birlikte 1,5 saat daha bekledik .Adam gelmeyince tekrar aradım .Ben 50 dk ya geliyorum deyince arkadaşım gitmek istedi iki arda bir derede kaldım ben ((En azından teyzeyi güvenilir bir yere bırakayım dedim .Geldiğimiz otobüs firmasına götürüp adamı aradım tekrar siz bırakın gidin dedi geliyorum.Ama hala aklım teyzede benim (Acaba oğlu aldı mı teyzeyi? diye
oglunu kendi telefonundan aramıstın sanıyorum.. aslında arayıp bir sorsan sorun olmaz diye dusunuyorum. ya da o otobus firmasının bıraktıgın terminalini arasan.
kızlar teyzeyi oğlu gelip almış teyzenin oğlunun numarasını silmemiştim oğlu ne der diye arayamıyordum .Şimdi dayanamadım aradım .Oğlu aldım dedi.Sonra teyzeyle konuştum dua etti .İçim rahat etti.
kızlar teyzeyi oğlu gelip almış teyzenin oğlunun numarasını silmemiştim oğlu ne der diye arayamıyordum .Şimdi dayanamadım aradım .Oğlu aldım dedi.Sonra teyzeyle konuştum dua etti .İçim rahat etti.
bırakmazdım ben olsam ama allahtan arayıp oenmıssın durumunu.
allh senden razı olsun
canım maaşallah sana yaa.ben olsam güvensizliğimden dolayı bu kadar yakından ilgilenemezdim.Allah mükafatını versin inşallah.
kızlar teyzenin duaları kabul oldu sınavı kazandım:)))
ayy cnm ya konuyu smdi okudum da çook sevndm adınaa :)
ayrıcada ne güzel bişi yapmıssın ne büyük sevaba girmişsin ben çok üzülüyorum yaşlı birilerini görünce.. eskiden onlarda bizim gibilerdi ve ilerde bizde onlar gibi olacagız..ama nedense bazıları bunu göremiyo heralde !.. bende onlar zor durumdayken çok üzülürüm içime sinmez öle geçip gitmek oyzden okuyunca çk hoşuma gtti çk mutlu oldum insallah hep böle olursun :) öptm sni ii gcler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?