• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşlı teyze:((

biliyor musun bende senin gibiyim böyle teyzelerin çocuklarına çok kızıyorum ve evime götürüp bakasım geliyor ne zaman sokakta yaşlı birini görsem hatta pazarda yaşlı bir dede var birşeyler satıyor vallahi anneme diyorum yaa anne ne kadar ayıp niye çocukları çalışmasına izin veriyor çok üzülüyorum diyorum annem de diyor sanane belki adam çalışmak istiyordur.Ama içim burkuluyor yaa sen öylesin sanırım :50:

biliyor musun bende senin gibiyim böyle teyzelerin çocuklarına çok kızıyorum ve evime götürüp bakasım geliyor ne zaman sokakta yaşlı birini görsem hatta pazarda yaşlı bir dede var birşeyler satıyor vallahi anneme diyorum yaa anne ne kadar ayıp niye çocukları çalışmasına izin veriyor çok üzülüyorum diyorum annem de diyor sanane belki adam çalışmak istiyordur.Ama içim burkuluyor yaa sen öylesin sanırım :50:

evet canım ben de öyleyim sadece yaşlılara değil çocuklara kimsesizlere karşı da öyleyim ALLAH CC merhametten ayırmasın zaten merhameti olmayan insan her şey yapar

evet canım ben de öyleyim sadece yaşlılara değil çocuklara kimsesizlere karşı da öyleyim ALLAH CC merhametten ayırmasın zaten merhameti olmayan insan her şey yapar

haklısınn canımm bende çok mutluyum böyle olmaktan.senide tebrik ederimm çokk

kızlar teyzeyi oğlu gelip almış teyzenin oğlunun numarasını silmemiştim oğlu ne der diye arayamıyordum .Şimdi dayanamadım aradım .Oğlu aldım dedi.Sonra teyzeyle konuştum dua etti .İçim rahat etti.

resmen duygulandım biliyo musun arkadaşım senin bu davranışın karşısında burnumun direği sızladı:14:
ALLAH senden razı olsun bir muhtaç teyzeye yardım ettiğin için sınavlaarını başarılı kılsın inşallah aminnn
çok üzüldüm kadına yaa
sen ve senin gibilerden de ALLAH razı olsun inşallah
yaşlılara yardım etmek hem çok sevap ve sen gerçekten çok yiyi bir kızsın
kalbin temiz belli yolun açık olsun:5:

kızlar teyzeyi oğlu gelip almış teyzenin oğlunun numarasını silmemiştim oğlu ne der diye arayamıyordum .Şimdi dayanamadım aradım .Oğlu aldım dedi.Sonra teyzeyle konuştum dua etti .İçim rahat etti.

yaptıgın çok güzel bişey herkes senin kadar iyi olamıyo iyi niyetli olmanın mükafatını alacaksındır zaten allah razı olsun

kızlarrr sizinle paylaşmak istedim ben teyzenin duasıyla hem yazılı sınavımı hem de mülakatı geçtim kısa bir süre sonra atanacağım:))))hem de çok iyi bir kuruma

Hayırlı olsun..İnşaallah çok başarılı ve mutlu olursunuz.

Ne kadar ince,ne kadar düşünceli birisiniz.
Keşke kendi evladı da sizin hassasiyetinizin yarısını gösterebilseydi annesine.
Dilerim en zor,en sıkıntılı zamanlarınızda da sizi böylesine düşünen insanlar olsun çevrenizde.
Çok takdir ettim gerçekten.

Back
X