Yaşlılıkta yalnızlık

Hangi yaş olursa olsun yalnızlık zordur ancak yaşlılıktaki yalnızlık ve kendini yalnız sanmak daha zor galiba

Ben halacığımdan bilirim. Benimle kaldığı halde her kapı çalındığında ona birileri geldiğini zannederdi. Hemen kapıya koşar başkasını görünce çok bozulurdu. O yaşlarda daha hassas, daha alıngan oluyorlar sevgili Nesrin

gerçekten öyle size katılıyorum ve annemin çok şanslı olduğunu düşünüyorum kızı ve torunlarıyla beraber her türlü hizmeti yapılıyor ben daha çok kendim için düşünüyorum inşallah bende annem kadar şanslı olurum ama yinede insanın çocuklarına bile muhtaç olması çok zor onlar ne kadar hissetirmese bile genede zor

Dogrusu ben el ayaktan kesilmeden, kimseye muhtac olmadan "obur tarafa " rezervasyon yaptirmak istiyorum..:teytey:

ben yaşlandığımda buğranın çocukları gelsin yanıma kalsınlar benle..
yanlızlığı seven bırıyım şimdilik..
ılerde ıstemem yanlız olmayı ...

Ben de şimdilik yalnızlığı, sesizliği seviyorum ileride yalnız kalmayı istemeyeceğimi biliyorum ama Allah hiç kimseyi birbirine muhtaç etmesin, Keyifli geçecek yaşlılık versin.

ben yalnızlıktan korkmuyorum kendi kendimi meşgul edebilirim

yeter ki yanımdakinler bana kötü davranmasın vede karışmasın buna hayatta asla tahamülüm yok

yalnızlıktan korkmuyorum kötü hastalıklardan korkuyorum
:lepi:

Evet Ema hangi yaşta olursak olalım, hastalıkta bakımın nasıl, kimler tarafından bakılacağı da önemli.. Sabır, özveri ister. Kim tahammül edebilir ki...Bence en güzeli sağlıklı yaşam dilemek

Sakın yaşlılarımızı yanlız bırakmayalım lütfen bizimde yaşlılığımız var.Onların istedikleri sadece sevgi

Ben yaşlandığım zaman yaşıtlarımla beraber olmak isterim..
Nasip olursa; şöyle spor salonu,yüzme havuzu ve yakışıklı beyefendilerin bulunduğu bir huzurevine yerleşmeyi düşünüyorum..bayanssulusmile
Evlatlar,torunlar iyi güzel de sürekli, her gün başım kaldırmaz benim..
Şu anda yalnızlığı çok seviyorum,ileride de yalnızlıktan sıkılmam da ola ki benimle ilgilenmek zorunda kalacak birileri olacaksa ailedeki gençler yerine huzurevindeki profesyonelleri tercih ederim..hihoyyyt

Nasip olursa; şöyle spor salonu,yüzme havuzu ve yakışıklı beyefendilerin bulunduğu bir huzurevine yerleşmeyi düşünüyorum..bayanssulusmile
Şu anda yalnızlığı çok seviyorum,ileride de yalnızlıktan sıkılmam da ola ki benimle ilgilenmek zorunda kalacak birileri olacaksa ailedeki gençler yerine huzurevindeki profesyonelleri tercih ederim..hihoyyyt

başa gelince severek bakılıyor benim annem parkinsondu ev hareketleri zamanla durma noktasına geldi yemek yiyenıyms tuvaletine gidemiyordu bakacak kişi olmasaydı ne yapacakdıki

Son düzenleme:
Allah hiç kimseyi muhtaç-çaresiz-başkalarına bağımlı bırakmasın çevresinde de insanflı ,merhametli insanlar nasip etsin

Evet Ema hangi yaşta olursak olalım, hastalıkta bakımın nasıl, kimler tarafından bakılacağı da önemli.. Sabır, özveri ister. Kim tahammül edebilir ki...Bence en güzeli sağlıklı yaşam dilemek

son derece haklısın yeşilim kimlerin eline kalıcaz bellimi huzurevlerinde bakıma muhtaç yaşlılara yapılan eziyetleri gördük içimiz sızladı ne vicdansızlar var allah onlardan korusun

iyi güzelde yaşlandığın zaman tuvalete zor gidiceksin spor yapıcak yüzücek halin mi olucak keşke öyle olsa hpimiz için ne güzel olurdu ama çok zor

ben yalnızlıktan korkmuyorum kendi kendimi meşgul edebilirim

yeter ki yanımdakinler bana kötü davranmasın vede karışmasın buna hayatta asla tahamülüm yok

yalnızlıktan korkmuyorum kötü hastalıklardan korkuyorum
:lepi:

kötü hastalığın yaşlılıkla ve yalnızlıkla alakası yokk her yaştaki insanı allah korusun kötü hastalıktann

Back
X