- Konu Sahibi nesrinyumma
hanımlar yaşlılıkla ve ileri yaşlarda yalnız kalmakla ilgili korkularınız kaygılarınız varsa paylaşalımmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogrusu ben el ayaktan kesilmeden, kimseye muhtac olmadan "obur tarafa " rezervasyon yaptirmak istiyorum..:teytey:
nasıl olucak o eldemi keşke öyle bir seçenek olsa:mirmirmirmir
Vallahi ben bugune kadar gorduklerim, yasadiklarimdan sonra surekli dua ediyorum,umarim siraya koyulmusumdur...:Saruboceq:
Ben yaşlandığım zaman yaşıtlarımla beraber olmak isterim..
Nasip olursa; şöyle spor salonu,yüzme havuzu ve yakışıklı beyefendilerin bulunduğu bir huzurevine yerleşmeyi düşünüyorum..bayanssulusmile
Evlatlar,torunlar iyi güzel de sürekli, her gün başım kaldırmaz benim..
Şu anda yalnızlığı çok seviyorum,ileride de yalnızlıktan sıkılmam da ola ki benimle ilgilenmek zorunda kalacak birileri olacaksa ailedeki gençler yerine huzurevindeki profesyonelleri tercih ederim..hihoyyyt
Evet Ema hangi yaşta olursak olalım, hastalıkta bakımın nasıl, kimler tarafından bakılacağı da önemli.. Sabır, özveri ister. Kim tahammül edebilir ki...Bence en güzeli sağlıklı yaşam dilemek
Allah hiç kimseyi muhtaç-çaresiz-başkalarına bağımlı bırakmasın çevresinde de insanflı ,merhametli insanlar nasip etsin
Ben yaşlandığım zaman yaşıtlarımla beraber olmak isterim..
Nasip olursa; şöyle spor salonu,yüzme havuzu ve yakışıklı beyefendilerin bulunduğu bir huzurevine yerleşmeyi düşünüyorum..bayanssulusmile
Evlatlar,torunlar iyi güzel de sürekli, her gün başım kaldırmaz benim..
Şu anda yalnızlığı çok seviyorum,ileride de yalnızlıktan sıkılmam da ola ki benimle ilgilenmek zorunda kalacak birileri olacaksa ailedeki gençler yerine huzurevindeki profesyonelleri tercih ederim..hihoyyyt
ben yalnızlıktan korkmuyorum kendi kendimi meşgul edebilirim
yeter ki yanımdakinler bana kötü davranmasın vede karışmasın buna hayatta asla tahamülüm yok
yalnızlıktan korkmuyorum kötü hastalıklardan korkuyorum :lepi: