Yasmin hapı için neler düşünüyorsunuz

umut0303

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
7
2
1
23
Yasmin için neler düşünüyorsunuz kızlar. Doktorum pcos için başlamamı istedi fakat sonrasında hamile kalmayı zorlaştırdığına dair bir kaç yazı okudum korkuyorum

öyle bir etkisi falan yok. kullandığınız süre boyunca etkili sadece. ama ciğerde su toplanması, ödem, ruh halinde dalgalanmalar gibi yan etkilerini ben çok yoğun yasadım.

ek olarak kan pıhtılaştıma etkileri var. bu yüzden eğer sigara içiyorsanız veya migreniniz varsa asla kullanmayın. doktorunuzdan size uygun bir ilaç isteyin.

düzenli regli sağlayıp kanser riskini azaltıyorlar ama onun dısında sonucta beyne sahte sinyaller verip reglinizi taklit ettiriyor. en mnemlisi sağlıklı beslenip regli düzene sokmak 🥲

Ben evliliğimin ilk 1 senesinde Yasmin kullandım yan etkisi en düşük olduğu için. Bebek düşününce bıraktım 7 ay sonunda hamile kaldım. Yasmine güveniyorum açıkçası hamile kalması zor oluyor diye bişey duymadim. Bu bünye ile alakalı yani vücuttan 1 sene sonra atanda oluyor 2 sene sonra atanda oluyor. Benim vücuttan tamamen atması 7 ay sürdü. Bende o dönemlerde çok araştırıyordum. Yasmin kullanıp bıraktıktan 2 ay sonra bile hamile kalanları okudum. Kullanım süresine bağlı olduğunu da düşünüyorum. Dediğim gibi ben tam 1 sene kullandım ve bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım. Bir yakınımda 2 sene kullandı. Bıraktıktan tam 1,5 sene sonra hamile kalmıştı.

Ben evliliğimin ilk 1 senesinde Yasmin kullandım yan etkisi en düşük olduğu için. Bebek düşününce bıraktım 7 ay sonunda hamile kaldım. Yasmine güveniyorum açıkçası hamile kalması zor oluyor diye bişey duymadim. Bu bünye ile alakalı yani vücuttan 1 sene sonra atanda oluyor 2 sene sonra atanda oluyor. Benim vücuttan tamamen atması 7 ay sürdü. Bende o dönemlerde çok araştırıyordum. Yasmin kullanıp bıraktıktan 2 ay sonra bile hamile kalanları okudum. Kullanım süresine bağlı olduğunu da düşünüyorum. Dediğim gibi ben tam 1 sene kullandım ve bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım. Bir yakınımda 2 sene kullandı. Bıraktıktan tam 1,5 sene sonra hamile kalmıştı.
Merhaba ☀️ bende 1.5 yıl Yazz hapı kullandım 4 ay olacak bıraktığım henüz hamile kalamadım inşallah bende hamile kalırım sizin gibi :(

Merhaba ☀️ bende 1.5 yıl Yazz hapı kullandım 4 ay olacak bıraktığım henüz hamile kalamadım inşallah bende hamile kalırım sizin gibi :(
Merhabalar hiç kafaya takmayın vücuttan tamamen atması kişinin bunyesiyle alakalı. Her bahar mevsimi sonrası vücut yenileniyor umudunuzu yitirmeyin ve akışına bırakın elbet olacaktır. Uzun süreli kullanımda hemen olmuyor ama sonu güzel oluyor iyi düşünün ki iyi olsun 🥰💕

Back
X