Haplari düzenli aldiysan hamile kalma olasiligin yüzde bir canim bide ne kadar süredir kullandigin önemliArkadaslar selam. Ben yasmin kullaniyorum. 7 gunluk aradayim yarin adet olmam gerek. Ama baskim felaket donuyor.midemde yanma var 2 haftadir
Cumartesi test yaptim. Negatif. Hamile olabilirmiyim yinede. Gecen ay 7 gunluk arada esimle birlikte olduk 1 kez
Merhaba ben de başka bir dogum kontrol hapını düzenli olarak kullandığım halde hamile kaldım. Hamile olma ihtimaliniz var.Arkadaslar selam. Ben yasmin kullaniyorum. 7 gunluk aradayim yarin adet olmam gerek. Ama baskim felaket donuyor.midemde yanma var 2 haftadir
Cumartesi test yaptim. Negatif. Hamile olabilirmiyim yinede. Gecen ay 7 gunluk arada esimle birlikte olduk 1 kez
Ben yasmini 2 yıl aralıksız kullandım. Hiç bir sıkıntı ve risk yaşamadım. 7 günlük arada da koruma devam ediyor diye biliyorum. Ama siz yine de hastalanmazsanız tekrar test yapın derim ne olur ne olmaz.Arkadaslar selam. Ben yasmin kullaniyorum. 7 gunluk aradayim yarin adet olmam gerek. Ama baskim felaket donuyor.midemde yanma var 2 haftadir
Canim 2 gun gecikti. Ama saat gibi ayarliydi adetim. Olmam gerekirdimasal hanim belki sitres yapiosunuzdur peki adetiniz nekadr gecikti?
peki . kan verdinizmi ? stres mevsimsel deisiklikler yada hamile oldunuzu dusunmeniz bile adetinizi geciktirebilir ..Canim 2 gun gecikti. Ama saat gibi ayarliydi adetim. Olmam gerekirdi
selam inşallah hamişsindir bende canım 12 sinde olmam gerekti ama o gun sadece bir damla kahverengi leke geldi ve daha adet falan yok ortada akıntım çok afedersin aynı sümük gibi sence bu neyin nesi canımArkadaslar selam. Ben yasmin kullaniyorum. 7 gunluk aradayim yarin adet olmam gerek. Ama baskim felaket donuyor.midemde yanma var 2 haftadir
selam arkadaşlar bende regl olmayı bekleyipte olmayanlardanım regl li gunum 12 siydi ama o gun sadece kahverengi lekem oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi inşallah hamileyim dir çok istiyorumpeki . kan verdinizmi ? stres mevsimsel deisiklikler yada hamile oldunuzu dusunmeniz bile adetinizi geciktirebilir ..
sibel hanim :) yerlesme kanamasi olabilir bir test yapin isterseniz cikmaz ise de kan verin insallah gonlunuzce olurselam arkadaşlar bende regl olmayı bekleyipte olmayanlardanım regl li gunum 12 siydi ama o gun sadece kahverengi lekem oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi inşallah hamileyim dir çok istiyorum
inşallah çok sağ olun çok çok teşekkürlersibel hanim :) yerlesme kanamasi olabilir bir test yapin isterseniz cikmaz ise de kan verin insallah gonlunuzce olur
sizde saolun :) insallah guzel haberler verirsiniz :)inşallah çok sağ olun çok çok teşekkürler
Canim kan verdim negatif cikti benimde bazen kahve akintim oluo. Adet olmam gerekirdi ama olamadim. Bence sen adet olacaksin canim o yuzden oyle olmusselam inşallah hamişsindir bende canım 12 sinde olmam gerekti ama o gun sadece bir damla kahverengi leke geldi ve daha adet falan yok ortada akıntım çok afedersin aynı sümük gibi sence bu neyin nesi canım
masalcim o lekenin devami gelmez ise hamile gelirse adet zatenCanim kan verdim negatif cikti benimde bazen kahve akintim oluo. Adet olmam gerekirdi ama olamadim. Bence sen adet olacaksin canim o yuzden oyle olmus
Kan testim negatif ciktimasalcim o lekenin devami gelmez ise hamile gelirse adet zaten
ne kdr olmustu adetin gecikeliKan testim negatif cikti
3 gunne kdr olmustu adetin gecikeli
anladim biraz daha bekle derim en onemlisi sitres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?