Yasmin ve hamilelik

masalbb

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
575
113
303
İstanbul
Arkadaslar selam. Ben yasmin kullaniyorum. 7 gunluk aradayim yarin adet olmam gerek. Ama baskim felaket donuyor.midemde yanma var 2 haftadir
Cumartesi test yaptim. Negatif. Hamile olabilirmiyim yinede. Gecen ay 7 gunluk arada esimle birlikte olduk 1 kez

Haplari düzenli aldiysan hamile kalma olasiligin yüzde bir canim bide ne kadar süredir kullandigin önemli

Merhaba ben de başka bir dogum kontrol hapını düzenli olarak kullandığım halde hamile kaldım. Hamile olma ihtimaliniz var.

Ben yasmini 2 yıl aralıksız kullandım. Hiç bir sıkıntı ve risk yaşamadım. 7 günlük arada da koruma devam ediyor diye biliyorum. Ama siz yine de hastalanmazsanız tekrar test yapın derim ne olur ne olmaz.

Adetle alakali tik yok. Test yapiyprum negatif bikac saat sonra test cuzgisinin yeri beliriypr sadece. Boyle hamile olunurmu

selam inşallah hamişsindir bende canım 12 sinde olmam gerekti ama o gun sadece bir damla kahverengi leke geldi ve daha adet falan yok ortada akıntım çok afedersin aynı sümük gibi sence bu neyin nesi canım

peki . kan verdinizmi ? stres mevsimsel deisiklikler yada hamile oldunuzu dusunmeniz bile adetinizi geciktirebilir ..
selam arkadaşlar bende regl olmayı bekleyipte olmayanlardanım regl li gunum 12 siydi ama o gun sadece kahverengi lekem oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi inşallah hamileyim dir çok istiyorum

selam arkadaşlar bende regl olmayı bekleyipte olmayanlardanım regl li gunum 12 siydi ama o gun sadece kahverengi lekem oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi inşallah hamileyim dir çok istiyorum
sibel hanim :) yerlesme kanamasi olabilir bir test yapin isterseniz cikmaz ise de kan verin insallah gonlunuzce olur

selam inşallah hamişsindir bende canım 12 sinde olmam gerekti ama o gun sadece bir damla kahverengi leke geldi ve daha adet falan yok ortada akıntım çok afedersin aynı sümük gibi sence bu neyin nesi canım
Canim kan verdim negatif cikti benimde bazen kahve akintim oluo. Adet olmam gerekirdi ama olamadim. Bence sen adet olacaksin canim o yuzden oyle olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…