masalbb Guru Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 575 113 303 İstanbul 16 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #21 _Dusler_Akedemisi_ .!.: anladim biraz daha bekle derim en onemlisi sitres yapma Genişletmek için tıkla... Cok stres yaptim carsamba yasmin icmem gerek 7 gunluk ara doluyoe ne yapacagimi sadirdim bende
_Dusler_Akedemisi_ .!.: anladim biraz daha bekle derim en onemlisi sitres yapma Genişletmek için tıkla... Cok stres yaptim carsamba yasmin icmem gerek 7 gunluk ara doluyoe ne yapacagimi sadirdim bende
-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 83 16 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #22 masalbb .!.: Cok stres yaptim carsamba yasmin icmem gerek 7 gunluk ara doluyoe ne yapacagimi sadirdim bende Genişletmek için tıkla... anladim cnm streste adeti geciktiriyor
masalbb .!.: Cok stres yaptim carsamba yasmin icmem gerek 7 gunluk ara doluyoe ne yapacagimi sadirdim bende Genişletmek için tıkla... anladim cnm streste adeti geciktiriyor
S siiibeelll Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2016 102 23 18 35 17 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #23 masalbb .!.: Canim kan verdim negatif cikti benimde bazen kahve akintim oluo. Adet olmam gerekirdi ama olamadim. Bence sen adet olacaksin canim o yuzden oyle olmus Genişletmek için tıkla... evet canım doğru söylüyosun oldum hamile değilmişim nasip inşallah başka aylara hamiş oluruz
masalbb .!.: Canim kan verdim negatif cikti benimde bazen kahve akintim oluo. Adet olmam gerekirdi ama olamadim. Bence sen adet olacaksin canim o yuzden oyle olmus Genişletmek için tıkla... evet canım doğru söylüyosun oldum hamile değilmişim nasip inşallah başka aylara hamiş oluruz
S siiibeelll Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2016 102 23 18 35 17 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #24 _Dusler_Akedemisi_ .!.: sizde saolun :) insallah guzel haberler verirsiniz :) Genişletmek için tıkla... malesef regli oldum bu gecikmelerim 2 ay önce düşük yaptım ondan olabilirmi bide düşükten ne kadar sonra regli düzene girer
_Dusler_Akedemisi_ .!.: sizde saolun :) insallah guzel haberler verirsiniz :) Genişletmek için tıkla... malesef regli oldum bu gecikmelerim 2 ay önce düşük yaptım ondan olabilirmi bide düşükten ne kadar sonra regli düzene girer
-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 83 17 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #25 siiibeelll .!.: malesef regli oldum bu gecikmelerim 2 ay önce düşük yaptım ondan olabilirmi bide düşükten ne kadar sonra regli düzene girer Genişletmek için tıkla... olabilir cnm. valla onu bende bilmiyorum
siiibeelll .!.: malesef regli oldum bu gecikmelerim 2 ay önce düşük yaptım ondan olabilirmi bide düşükten ne kadar sonra regli düzene girer Genişletmek için tıkla... olabilir cnm. valla onu bende bilmiyorum