Yasmin’i ne kadar süre önce bırakmam gerek?

Saudademis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
38
-5
3
25
Merhaba, Ağustos 2024’ten beri Yasmin kullanıyorum. Çocuk istiyoruz ama planlı bir sekilde yapmamız lazım ben çalışıyorum ona göre işlerimi önceden yoluna sokmam lazım vs. Benim ne kadar önceden hapı bırakmam gerekiyor? Herkesin fikri ve deneyimi başka bu konuda bende size sormak istedim 💌

bunu kimse ön göremez ki bıraktıktan 1 ay sonra da hamile kalan var 1 yıl sonra da,8 yıl kullandım,1 yaşında kızım var

Merhaba, Ağustos 2024’ten beri Yasmin kullanıyorum. Çocuk istiyoruz ama planlı bir sekilde yapmamız lazım ben çalışıyorum ona göre işlerimi önceden yoluna sokmam lazım vs. Benim ne kadar önceden hapı bırakmam gerekiyor? Herkesin fikri ve deneyimi başka bu konuda bende size sormak istedim 💌
:) hapı bıraktıktan 1-2 sene sonra da çocuk sahibi olabilirsiniz
Bıraktığınız ayın sonunda hamile de kalabilirsiniz

Ben dk hapını aralık ayında bıraktım henüz gebelik olmadı. Hiç belli olmuyor yani zamanı

Benim bir yakinim birakir birakmaz hamile kaldi belli olmuyor o isler.

Back
X