Yassı kafayım.... lütfen bir bakar mısınız :(

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
29
Ben 19 yaşındayım .Boşuna mı dert ediyorum bilmiyorum ama kafa yapımı beğenmiyorum Yani kafam hem küçük hemde arkadan basık gibi duruyor. :KK43:
:mad: ama küçükken kafa yapım vçyle değildi ne oldu da bu hale geldi bilmiyorum. Sorum şu ki acaba bunun için ne yapmalıyım ? Benimle aynı durumda olan var mı:KK43:

Ben 19 yaşındayım .Boşuna mı dert ediyorum bilmiyorum ama kafa yapımı beğenmiyorum Yani kafam hem küçük hemde arkadan basık gibi duruyor. :KK43:
:mad: ama küçükken kafa yapım vçyle değildi ne oldu da bu hale geldi bilmiyorum. Sorum şu ki acaba bunun için ne yapmalıyım ? Benimle aynı durumda olan var mı:KK43:
Kuafore gıt uygun kesım yaptır

Valla cok anlamadım ama anladıgım kadarıyla söyleyeyim.
Saçına krepe yapabilirsin ya da süngerler var kafanın ustune konulan onları dene.

Bunun estetigi daha cikmadi canim. Biraz daha bekle.

yaşın daha çok küçük o yüzden kendine dert arıyorsun ablacım sen.
o yassı kafa! sağlıklı mı?? çok şşükür değil mi?? nice beyin rahatsızlığı olan insanlar var. yeterki hasra bırakmasında görünüşü ne olursa olsun diyorlar. örneğin hidrosefali. sen bunu boşver gez toz dolaş şükret..

Kafamın arkasının düz olduğunu lisedeyken fark edip sınıfın ortasında aa kafam düüüz diye haykırmıştım. :D

Dert etme saç kesiminle birlikte gizlenebilir bir şey.

Back
X