Yastık Fırlatan Koca

Hadi ama dostum bu şey de ne böyle..biri bu konunun gercek olmadığını söylesin..yastık mı lanet olası bir yastık mı..aman tanrım hadi ama caroline..o yastıkları onun k..cına sokmalısın dostum

bırakın hayatı aktıgı gıbı yasayın yastıkta yerde olsun mutlu olacaksanızç.. Aman bunu dert etmeyın allah askına

şaka gibi allah razı olsun çok güldüm.ama siz şu kocam banyo yapmıyor yap diyince ağlıyor, kokmuş çorapları gece yastığa bırakıyor diyen hatunmuşsunuz gibime geldi. Eşlerin davranışları ve sizin ifade ediş tarzınız çok benziyor. Ona da çok gülmüştüm buna da. Eve yastık süz eşyası almayacaksınız.Koltuk,halı bu kadar.

Ne hos cumle aleme rezillik olmus gene
Sonra kadinlara laf soyluyorlar,e soylerler tabi

Nirdesin kiz yastikci buket?gel bura bakam kim yolladi seni

Paylaşan sayfa kadınlardan oluşan bir sayfa o yüzden pek hor görmedim
Yani buraya üye olan birinin kendi sayfasıdır, ondan paylaşmış olması bile muhtemel, bu konuda bana alıntıladığım konuyu çağrıştırdı araştırdım buldum eskilerden
Allah başka dert vermesin işte kiminin derdi kiminin güldürüsü oluyor konu böyle olunca

Gülmedim. Hiç yaratıcı değilsin. Komik hiç hiç değilsin. Kullanıcı adın ayrı bir facia.

Sende fırlat
Alışmış toplamana paşa fırlatıp duruyo
Ben toplamam ne toplayacam başka işim mi yok
Hele enseme fırlatsa yüzüne fırlatırdım anında herhalde
Saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…