Yastık Fırlatan Koca

Güldüm ama aşırı sinir bozucu. Hele sana yastıkla vurması sırf heyecan olsun diye. Şunu bi dene istersen. Sende aynısını yap sabırla. İstemediğin bişey ama sendeyapmaa başlayınca onun için sıradan bi hal alcak o iş. Sende birden ona vur. Ama isteksiz olduğunu belli etme. O gibi istekli yap. Bikaç hafta dayan buna. Gör bak nolcak :) sonra gel bildir buraya sonucu merakla beklicem yani :)

Yorum yazdıktan sonra farkettim. O nick ne ayak ya?? Konu ne alaka nick ne alaka. Bende ciddi ciddi yorum yazdım şurda!

Bence konu bariz sahte.Hakkaten bi insanın işi gücü bırakıp yastıkları iple bağlayacağına inanan insanlar olması cok enteresan yanlız

Buramm buram sahte bir konu. Üstelik bariz evli bir kadının elinden çıkmamış..Hangi kadın evdeki yastıkları iple bağlar helede dekorasyona önem veren bir bayaaannn....Cıks...Maddi yönden zarardayız falan filan.Bir hikaye kurgusunda gelişen olaylar..Olmadı tutmadıı..

Kesin aldatıyor hemen boşan, darp raporu al mutlaka ki çocuklatın velayetinde sorun çıkmasın. Yastıkları da çöp poşetlerine koy ki kimse farketmeden kaçırabilesin o cehennemden.

Ayyy gece gece kahkaha attım ... çocuk yapma çocuğn varmış zaten büyü öyle dersinn... ayyçok tatlısınıızz

yastik yerine balon koymayi deneyim. en azindan attiginda hizlica bi yere carpmaz hava da ucusur guzel guzel, hemde kocaniz eksiklik hissetmez

yami saka bir yana ilginc bir esiniz varmis

Ayyy gece gece ben koparımm...
Hayır millet kocalarından bana ilgi göstermiyor,benle tartışıyor,sorumsuz vs diye dert yanar,siz yastık fırlatıyor diye.
Allah başka dert vermesin,tek derdiniz yastık olsun emi

güldürdünüz beni belkide kendi evi diye rahat olmak istiyor ama fırlattıktan sonra hiç toparlamıyorsa sıkıntı..iğne iplikle yastıkları koltuğa hiç kopartılmıycak şekilde 5-6 yerinden dikebilirsiniz

ben olsam açıkçası dert etmem ikimizinde evi istediği gibi davransın isterim.anne-babalarının evindeyken bazıları o kadar rahat olmuyor.çünkü anneleri ocağa yağ kaysa ,ya da yere bişey dökülse hemen kızabiliyor..benim kayınvalidemde titiz bi insan ve herhangi bi yer dağılsın istemez toplamamak için.kayınpederim ve nişanlımın ödü kopuyor yere bişey dökücez diye o yüzden nişanlım kendi evimizde çok rahat olalım ,önce dağıtalım sonra birlikte toplarız der. ama nişanlım dağıttıktan sonrada topluyor , öyle bırakmaz..

belki sizin eşiniz de böyle şeyler yüzünden yapıyordur

iple bagladim dolaba kaldirdim
Nasil güldüm
Yanlis anlamayin lütfen ama bu konu
Gercekmi? Yani adam eline geleni atiyormu vazo falan?

Ay iki yaş sendromuna giren çocuklar gibi ya ne yaramaz kocan varmış arkadaşım:)

Sabah sabah iyi güldüm

Sende ona fırlat yastığı hatta bayağı abart bir süre sonra vazgeçer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…