Yastık

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Merhaba Kk :)
Hamile kalmak isteyen bi birey olarak bisi soracagim.
Oncelikle ovulasyon testi yapanlar varmis ben yapmiyorum da...mesela bugun afedersiniz iliskiye girdik ama yarin benim yumurtlama gunum diyelim,sperm 72 saat yaşadığına gore yine hamile kalabilir miyim?
Bir de yastik gercekten işe yariyor mu evliler bilir simdi acik acik yazmayayim ben olay sonrasinda 10 dk bekliyorum ayaklar yukarda.bunu bi yerde okudum biraz komik oluyo,herkes bole mi hamile kalıyor , bunu yapmasam da olur mu :s

Valla olacak olduktan sonra yastık falan hikaye
Bizim tek kaza oldu ve sadece kaçtı azıcık
Şimdi 7+2 haftalık bebek hahaha
Birde yumurtlama günüm değildi, hesabıma göre üstünden 2 gün geçtikten sonra yumurtlama oldu. Şehir efsanesi gibi

Hayirli ugurlu olsunn :) 2 gun muu,demek farketmiyor o kadar da.ben play stor dan program indirdim yumurtlama gununu falan gosteriyo ,yarinmis benim yumurtlamam teşekkürler cevabiniz icin.inşallah saglikla dogumunuz gerceklesir:)

Yanı bende yastık olayını cok duydum işte kimisi 10 dk kimisi 30 dk fln bekleyin o şekilde diyor ama bende yastığı koyup 10 dk öyle uzanıyordum sonra sıkılıp kalkıyordum 30 dk da öyle kalmak zor yanı bende Şansa bırakmak istemedim bı zararı yok Nasılsa dıyıp uyguladım açıkçası :) bıde yumurtlama gününün 2 gun öncesi bide 2 gun sonrasinda bile azıcıkta olsa şansı olur diyorlar ama bilemedim..

Anladim su an hamilesiniz sanirim demek işe yaramış:) teşekkürler saglicakla kucaginiza alirsiniz inşallah bebisi :) darisi basima :)

Aynen hamile kalirsam ilk buraya yazicam yok kalamazsam dr a gidince sonuclari yazarim :s artik kader kismet nasip

yastığı bende uyguladım hatta ayaklarımı dikip yattım belirli bir süre ama o yüzden mi tuttu yoksa zaten tutacakmıydı bilmiyorum

Canım bizde ilk denememizde kimyasal gebelik oldu sonra 6 ay denedik anladımki acayip stres yapıorum ki o ara spora ara vermiştim yeniden başladığım ay tutturduk yastık olayını hep uyguladık üstelik o şekildede daha sonra uyudumda 2/3 kere etkisi varmı bilmem ama en önemlisi sakin,huzurlu bi dönem bence

Kimyasal gebelik mi,ilk defa duydum vallahi.netten arastiracagim simdi merak ettim.

Demek ki yastigin etkisi oluyo ugur getirsin bebisiniz :)

yastığı bende uyguladım hatta ayaklarımı dikip yattım belirli bir süre ama o yüzden mi tuttu yoksa zaten tutacakmıydı bilmiyorum

Ben de yaptim onuuu bu son denemelerde.ama anne olacak kadin hissedermis nedense bende oyle bi his yok su an :s siz hissetmis miydiniz ?

Ben de yaptim onuuu bu son denemelerde.ama anne olacak kadin hissedermis nedense bende oyle bi his yok su an :s siz hissetmis miydiniz ?
yumurtla dömemimden sonra kasıklarımda çok ağrı oldu 1,2 gün sonra tamamen geçti bende olmadı diye düşündüm meğer o zman hamile kalmışım..hamile kaldığım zamandan itibaren göğüslerimde ağrı başladı hi geçmedi bide geceleri ateş batı sürekli uyandım.bende böyle belirti verdi.allah size de yaşatsın en kısa sürede

Aa baya anlasilabilir belirtileriniz olmuş.amin canim :) yumurtlama gününüzü regl bittikten 14 gun sonraki gune gore hesapladiniz di mi,ben netten Takvimim diye bi uygulama indirdim.ordan bakiyorum.ovulasyon testleri oluyomus ondan alsam işe yarar mi acaba?

Kimyasal gebelik mi,ilk defa duydum vallahi.netten arastiracagim simdi merak ettim.

Demek ki yastigin etkisi oluyo ugur getirsin bebisiniz :)
Muhtemeln yazın sıkı spor,diet ve aşırı yüzmekden oldu napalım kısmet bu günlereymiş bende 3 haftada batmaları çok rahat hissettim mekik çekerken zaten sonra adetim olcakmış gibi benzer belirtler oldu adet günümde test yaptık pozitifti...benim 3/4 gün ileri atmalı gidiodu adetim bu yüzden 2 ay ateş ölçme yöntemini uyguladım yumurtlama gününü çok net biliosun ve kendini adete kadar kasmana gerek yok 10 gün içinde belli oluyor zaten düşerse ateşin bi sonraki aya denemeler tavsiye ederim canım güzel bi yöntem

Bu sitede araçlar diye kısımda ovulasyon tarihi hesaplama var ordan yararlandım ben canım.ovulasyon testi almadım ben yardımcı olur muhakkak

Olacağı varsa oluyor yastık filan hikaye her ay denedim yastıkla artık 6 ay olmayınca sıkıldım sürekli düşünmüş oluyorsun yumurtlama takibi yapınca.bıraktığım ay hamile kaldım hiç düşünme tadını çıkar derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…