- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
- Konu Sahibi prensesilya
-
Valla olacak olduktan sonra yastık falan hikaye
Bizim tek kaza oldu ve sadece kaçtı azıcık
Şimdi 7+2 haftalık bebek hahaha
Birde yumurtlama günüm değildi, hesabıma göre üstünden 2 gün geçtikten sonra yumurtlama oldu. Şehir efsanesi gibi
Yanı bende yastık olayını cok duydum işte kimisi 10 dk kimisi 30 dk fln bekleyin o şekilde diyor ama bende yastığı koyup 10 dk öyle uzanıyordum sonra sıkılıp kalkıyordum 30 dk da öyle kalmak zor yanı bende Şansa bırakmak istemedim bı zararı yok Nasılsa dıyıp uyguladım açıkçası :) bıde yumurtlama gününün 2 gun öncesi bide 2 gun sonrasinda bile azıcıkta olsa şansı olur diyorlar ama bilemedim..
Canım bizde ilk denememizde kimyasal gebelik oldu sonra 6 ay denedik anladımki acayip stres yapıorum ki o ara spora ara vermiştim yeniden başladığım ay tutturdukyastık olayını hep uyguladık üstelik o şekildede daha sonra uyudumda 2/3 kere etkisi varmı bilmem ama en önemlisi sakin,huzurlu bi dönem bence
Belliii ki çok istiyorsunuz Rabbim size en Hayırlısı ndan bir evlat nasip eder inşallah.
yastığı bende uyguladım hatta ayaklarımı dikip yattım belirli bir süre ama o yüzden mi tuttu yoksa zaten tutacakmıydı bilmiyorum
yumurtla dömemimden sonra kasıklarımda çok ağrı oldu 1,2 gün sonra tamamen geçti bende olmadı diye düşündüm meğer o zman hamile kalmışım..hamile kaldığım zamandan itibaren göğüslerimde ağrı başladı hi geçmedi bide geceleri ateş batı sürekli uyandım.bende böyle belirti verdi.allah size de yaşatsın en kısa süredeBen de yaptim onuuu bu son denemelerde.ama anne olacak kadin hissedermis nedense bende oyle bi his yok su an :s siz hissetmis miydiniz ?
yumurtla dömemimden sonra kasıklarımda çok ağrı oldu 1,2 gün sonra tamamen geçti bende olmadı diye düşündüm meğer o zman hamile kalmışım..hamile kaldığım zamandan itibaren göğüslerimde ağrı başladı hi geçmedi bide geceleri ateş batı sürekli uyandım.bende böyle belirti verdi.allah size de yaşatsın en kısa sürede
Muhtemeln yazın sıkı spor,diet ve aşırı yüzmekden olduKimyasal gebelik mi,ilk defa duydum vallahi.netten arastiracagim simdi merak ettim.
Demek ki yastigin etkisi oluyo ugur getirsin bebisiniz :)
Bu sitede araçlar diye kısımda ovulasyon tarihi hesaplama var ordan yararlandım ben canım.ovulasyon testi almadım ben yardımcı olur muhakkakAa baya anlasilabilir belirtileriniz olmuş.amin canim :) yumurtlama gününüzü regl bittikten 14 gun sonraki gune gore hesapladiniz di mi,ben netten Takvimim diye bi uygulama indirdim.ordan bakiyorum.ovulasyon testleri oluyomus ondan alsam işe yarar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?