Türkiye ortalamasına göre bile kısayım ama elimde olsa 1.65'ten uzun olmak istemezdim. Minyon bir kadınım yaşımdan küçük gösteririm bu artık hoşuma gidiyor eskiden olmasa da. Minyon olmak daha çok yüzünüzle alakalıdır bu arada.
İri kemikli olanlar genelde yaşından büyük gösterir özellikle ergenlik döneminde. Minyonlar doğum açısından daha avantajlı demişler ben tam tersi diye biliyorum ama yanlış da olabilir.
Önemli olan sizin kendi kriterlerinizdir.
Uzun boya uzun elbise, etek çok yakışıyor. Boyunuza göre ideal kiloda olursanız ve fiziğinize göre giyinmeyi bilirseniz hangi boyda olursanız olun dikkat çekersiniz. Ben bu boyumla dizüstü çizme giysem komik olur mesela. Uzun boy kiloyu da kaldırır böyle bir avantajı var. Aldığınız bir pantolonu terziye vermeden giymek ne güzeldir
Şimdiye kadar bir densiz hariç hiçbir erkek boyumla ilgili olumsuz bir şey söylemedi o söyleyene de yüz vermediğim için bilenmiş meğer.
Bu konuda bir sürü hadsiz kısa boylularla dalga geçmiş. Bir insanın elinde olmadan, kendi seçmediği bir özelliğiyle vurmak ne akıl işi ne mantık işi. Konuda ne kadar çok kompleksli kuğu(!) varmış

Tüm uzun boylu hanımlar alınmasın.
Bir insan bir şeyin lafını ne kadar çok yapıyorsa o konuda yarası vardır. Konu sahibinin kayınvalidesi de kendi boyu konusunda kompleksli anlaşılan.