• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Uff ben 160ım ve 55 kiloyum pek de minyon değilim tabi de ama kadın dediğin heybetli olur kafasındayım. Bayılıyorum uzun boylu geniş omuzlu kadınlara. Uzun bacaklar özellikle dünyanın en güzel şeyleri bence

Çok güzel açıklamışsınız ağzınıza sağlık

çok teşekkür ederim :)
cidden üzüldüm bazı yorumlara, çoğumuz anne ya da anne adaylarıyız, çocuklarımıza böyle mi örnek olacağız? eleştirdiğimiz öğk böğk dediğimiz fiziksel özellikler onlarda olursa yüzlerine mi vuracağız?
geleceğin cadı kaynanalarını ayrıca görmüş olduk... kısa boylulara engelli, kusurlu, top gibi diyen birinin minyon gelinine/damadına nasıl davranacağını düşünemiyorum bile, korkunç cidden.

Burda 1 ellilerde kadinlar varken 1 altmislar selvi boydur, mantar degil :)

Valla ben kendimi mantar olarak kabullendim :D ben dışarı çıkınca at gibi at gibi kızlar görüyorum. Benden küçük liseli orta okullu kızlar. Onlara ne yedirdi anne babaları cok merak ederim..

Ama suda bi gerçek Allah beni ozene bozene, 1 tane yaratmış. Kendimi seviyorum :D

İşin guzel tarafı bu yaşıma geldim topuklu giymedim. Eşim bazen diyo ne güzel kisaciksin top gibi oynuyorum seninle diye :D valla her insan özeldir. Kendimizi olduğumuz gibi noksanlarimizla sevmeliyiz. Biz kendimizi sevmezsek karşımızdaki nasıl sevsin?

çok teşekkür ederim :)
cidden üzüldüm bazı yorumlara, çoğumuz anne ya da anne adaylarıyız, çocuklarımıza böyle mi örnek olacağız? eleştirdiğimiz öğk böğk dediğimiz fiziksel özellikler onlarda olursa yüzlerine mi vuracağız?
geleceğin cadı kaynanalarını ayrıca görmüş olduk... kısa boylulara engelli, kusurlu, top gibi diyen birinin minyon gelinine/damadına nasıl davranacağını düşünemiyorum bile, korkunç cidden.
Ay sorma ya ağzım açık okudum. Konu nerelere gitti. Daha çok da kısalara hakaret okudum gibi geldi. Ya da üstüme alındım :)

Vallahi beni burada en çok şaşırtan burada yatakta top muamelesi görmekten memnun olan kadınlar ,hatta bununla övünen bile var.
Valla üyenin biri top gibi dediği için yüklendik bayağı - haklı olarak - meğer bu durumdan memnun olanlar varmış.

ben de minyonum eskiden arkadaşlarm hep uzun boylu ve klıplıydı benle hep çocuk gibi deyip dalga gçeerlerdi kilo al derlerdi ünv de kendimi çocuk gibi hissederdim bence iki tarafın da birbirine baskı yapmsaı doğru değil. ben minyonluğmdan memnunum ama uzun olsaydm da ondan memnun olrdm önemli olan kendine ykaışanı giymek ve öyle davranmak:)

Boyun aman aman uzun değil ki.
Normal standartlarda uzunsun.
Ayrıca ben senden daha uzunken, hiç böyle sorunlara girdiğimi dahi bilmezken, senin kendi kendine kuruntu neden yaptığını anlayamadım.

Türkiye ortalamasına göre bile kısayım ama elimde olsa 1.65'ten uzun olmak istemezdim. Minyon bir kadınım yaşımdan küçük gösteririm bu artık hoşuma gidiyor eskiden olmasa da. Minyon olmak daha çok yüzünüzle alakalıdır bu arada.
İri kemikli olanlar genelde yaşından büyük gösterir özellikle ergenlik döneminde. Minyonlar doğum açısından daha avantajlı demişler ben tam tersi diye biliyorum ama yanlış da olabilir.
Önemli olan sizin kendi kriterlerinizdir.
Uzun boya uzun elbise, etek çok yakışıyor. Boyunuza göre ideal kiloda olursanız ve fiziğinize göre giyinmeyi bilirseniz hangi boyda olursanız olun dikkat çekersiniz. Ben bu boyumla dizüstü çizme giysem komik olur mesela. Uzun boy kiloyu da kaldırır böyle bir avantajı var. Aldığınız bir pantolonu terziye vermeden giymek ne güzeldir:KK51:

Şimdiye kadar bir densiz hariç hiçbir erkek boyumla ilgili olumsuz bir şey söylemedi o söyleyene de yüz vermediğim için bilenmiş meğer. :KK53:

Bu konuda bir sürü hadsiz kısa boylularla dalga geçmiş. Bir insanın elinde olmadan, kendi seçmediği bir özelliğiyle vurmak ne akıl işi ne mantık işi. Konuda ne kadar çok kompleksli kuğu(!) varmış :KK53: Tüm uzun boylu hanımlar alınmasın.

Bir insan bir şeyin lafını ne kadar çok yapıyorsa o konuda yarası vardır. Konu sahibinin kayınvalidesi de kendi boyu konusunda kompleksli anlaşılan.

Boyunuz kac merak ettim

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:
Bence sag kulaktan girsin soldan ciksin kaynana iste minyon olsan onlar uzun sa aman kisa nerde bizim gibi iri boylu guzel endamli. Bu sefer karsi taraf kisa olun ca onun gibi olmayinca dalga gecer yani kisacasi neyse tersiyle dalga gecer. Ben 163 bu arada kilo 65

İyide bazı yorumculara cevap olsun diye yazmışsınız ama...

Peki hiç düşündünüz mü? Konu sahibi üzülürmü yazdıklarıma diye...konu sahibi, zaten belli ki takıntı yapmış.
50 sayfa boyunca kısa boylular yeterince yerilmiş hatta hakaretler edilmiş yeterince yorumu almış zaten. E bende hakaretlere hitaben aslında hiç de öyle olmadıgımızı aksine birçok olumlu yanı oldugunu ve memnun oldugumu anlatarak cevap verdim. Ben de mi kısa boylulara hakaret etseydim yani? Bu sağduyunuzu hakaret içerikli mesajlarda da göstermeniz dileğiyle ;)

İşin guzel tarafı bu yaşıma geldim topuklu giymedim. Eşim bazen diyo ne güzel kisaciksin top gibi oynuyorum seninle diye :KK70:
Ayyyyy canim ya vallahi cok guzel yorum yaptin burda demek ki bazilarida memnun muş burda bunu kanitladin ama bu samimi aciklamandan dolayi seni tum kk yerine :super:En Büyük KKalkislayip tebrik ediyorum. Cok tatlisin

bu kadar dert etmeye gerek yok aslında eşiniz 1.80 ve üzeri olsaydı daha iyi olurdu, yani siz hadi neyse de sizin eşiniz sanki biraz(cık) kısa gibi. ereksiyon sorunu zaten türk erkeğinde neredeyse kronik. çok yaygın olduğu için öyle diyorum. minyon kadınların daha çok sevildiği konusuna bir şey diyemem ama kısa kadınlara yaptığınız tavsiyede haklısınız. hani madem cinsellikten de bahsettiniz, erkekler böyle kucağına almayı falan seviyor genelde ama bence sizin eşiniz öyle düşünmüyordur.

Uzun boylu insan her zaman giydigini daha iyi taşir.Ben 160 boyundayim hic bir zaman boy takintim olmadi ama uzun bacakli insanlara bayilirim ben de.1.70 boy ideal boy bakmayin sizin esiniz uzun boylu degilmis erkege gore.Kayinvaldenler de öbur turlu olsa yerden bitme kisacak diye konusurlardi.Kendini sevmeyi ogrenmelisin bence.

Minyonluk hıc bır ıse yaramıyo boşuna kıskanma sekıl a ben hala bekarım :)
Uzun boylu insan her zaman giydigini daha iyi taşir.Ben 160 boyundayim hic bir zaman boy takintim olmadi ama uzun bacakli insanlara bayilirim ben de.1.70 boy ideal boy bakmayin sizin esiniz uzun boylu degilmis erkege gore.Kayinvaldenler de öbur turlu olsa yerden bitme kisacak diye konusurlardi.Kendini sevmeyi ogrenmelisin bence.
Doğru söze ne denir

İnanın sağlık en önemlisi boyum 168 kilom 54 zayıf sayılırım 48 kiloydum bir ara o kadar kötü ve sağlıksızdım doktor yemek yemediğim için kızdı vitamisizlikten saçlarım dökülüyordu çok çelimsiz duruyordum yüzüm çocuk yüzü gibi oldu çok çirkinleştim sonra kilo aldım zayıflık minyonluk güzel değil

Back
X