• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yastıklı mı yastıksız mı ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar yastıkla mı yatırıyorsunuz yastıksız mı.benimkiler 11 aylık ben yastık kullanmıyorum 2 yasına kadar böyle olmalı diye duydum kusarsa akciğerine kaçıp boğulma riski varmıs doğru mu acaba:delphin:

bende bebeklere özel olan yastıklardan aldım çok ince idi .sonrada biraz daha büyüğüne yatırdım..bunu bende duymuştum çocuk dr.sormuştum bebek yastıları kullanabilirsin demişti..benim içim rahat etmez yastıksız asla yatıramam ve çevremdede hiç duymadım benden başka soran olmamış dr. zaten kendi demişti ..

gece beslenme isterlerse kucagına mı alıp veriyorsun peki?yastık olsa şöyle yastıgın altına kolunu gecirip birazcık yukseltrsin daha kolay olur.

Cnm bende ilk aydan beri yastıkla yatırıyorum... Hatta kızım sürekli kustuğu için doktoru kafasının 30 derece yüksekte olmasını tavsiye etti.. Mideyle aynı hizada olursa kusması çoğalır dedi..

Zaten ben bebeğimi bir kez yatarak emzirmeyi denedim. Beceremedim ve vazgeçtim... Kucağımda emiyor..

ben hep yatarak emziriyorum geceleri ikisini de.çok sükür hiç sorun olmadı.bundan sonra belki ince bi yastık kullanabilirimyerimseniben

Canım,ben emzirirken yastık koyuyorum,benim oğlum yatarak emiyor:)bir de bu aralar burnumuz tıkalı,gündüz uyurken yastıkla yatıyor.ama geceleri uyurken yastık koymuyorum..ama konulsada artık bir sakıncası olmaz sanırım..

Ben hala daha bele geçen ay şeklindeki emzirme minderi ile emziriyorum. Gündüz bile hatta nerede olursak olalım o yastığı arıyor. Gece ise chicco'nun boğulmayı önleyen ince yastığı ile yatırıyorum

ilk aylarda yastıksız yatıyordu çok sıcak olduğundan bebek yan yatma minderleri çok terletti kullanamadık. sonrasında anne sütüne bağlı reflü burun tıkanıklığı oluşturduğu için yastığa geçtik rahat ettik. ince pamuk yastıklarım var.hatta geçen ay çok kötü geniz akıntımız olduğunda dr yastığı ikiye çıkardı 45 derece açı yapacak şekilde yatırdım çok rahatladı. şimdi tek yastıklayız.heryerede yastığmızla gidiyoruz üç beş tane yaptık.

ben de doğduğundan beri yastık kullanmıyorum
şimdi kullanmaya kalksam nasıl olacak bilmiyorum
akşam bir tarafa yatırıyorsam, sabah öbür taraftan kalkıyor, yastıkta durmaz ki

Ablam kafasının şekli bozulmasın diye ilk 3 ay filan yastıkla yatırmıştı kuş tüyü yastık almıştık birini bize bırakmıştı daha sonra yastıksız yatırmaya başladı daha sağlıklıymış
bende evlenirken çeyizimle birlikte annemdeki yastığıda almıştım şimdi 5 aylık hamileyim bende ilk 3 aydan sonra yastıksız yatırmayı düşünüyorum

Back
X