- Konu Sahibi Halikarnas
-
baska seylerden yatakda yemek yemege nasıl bulmuslar kı fırsatzemuszemus
ya bıde en cok ılıskılerın yaşadg bı ulke kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vallla anlıyamıyom mılletı yemekle bozmuslar kafayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay susım ben sonu kotu olcak sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Unutmuşlar kuşum onlar o başka şeylerikaydirigubbakcemile3
Sorsan şimdi aaaa o nasıl bişeyki derlerkaydirigubbakcemile3
Homini gırtlak,pufidi kandil,tumba yatak olmuşlar
Aaaaa nası baslık buuuuu
Yataga yıyecek sokmayın olurmuuuuu
Krema cıkolata buz ohhhhhhh
bıdenem onlar sokulsunda baska seyler gırmesın yatag:))))))))))))))) kırmızı şarap sıgara da olsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gul yaprakları ınce bı muzık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sustur benıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aaaaa nası baslık buuuuu
Yataga yıyecek sokmayın olurmuuuuu
Krema cıkolata buz ohhhhhhh
bıdenem onlar sokulsunda baska seyler gırmesın yatag:))))))))))))))) kırmızı şarap sıgara da olsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gul yaprakları ınce bı muzık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sustur benıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bıdenem onlar sokulsunda baska seyler gırmesın yatag:))))))))))))))) kırmızı şarap sıgara da olsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gul yaprakları ınce bı muzık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sustur benıııııııııııııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yah bılmım bısı susdum cılegım pek atmaca olmusum bugun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Vay vay vaaaaaaaaaaaayyyy
Nelerde bilirmişizkaydirigubbakcemile3
Kırmızı gül yaprakları ve şarap haaaa:lepi:
Bi koşu çiçekçiye ve markete gideyim benkaydirigubbakcemile3
kedıljık alet etme benı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay bunların yatagınıda begenmedım mumkunse yatagıda kırmızı yada sıyah saten yap ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Susma susmaa coşşşşşşşş :jeyyar:
Bu topık yenılıge acık bunyeme fıkır verıyooooo zemuszemus
hahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bılmem ben sıyahı ve kırmızıyı severım o yuzden oyle ısterımÇilek miiii
Aaaa kar bak yıne fıkır verdın evet evet cılek ıyı fikir:))))
Yatagın rengının ne onemı var nasılsa durum heryerı kırmızı gosterıyo ınsana :)))))))))))
Bu kadının seks yapılcak bi yeri mi kalmış
Adamda napsın yemek yemekten zevk almaya başlamış :roflol:
Haklı :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?