- Konu Sahibi Halikarnas
-
Bu kadının seks yapılcak bi yeri mi kalmış
Adamda napsın yemek yemekten zevk almaya başlamış :roflol:
Haklı :1closedeyes:
büyük konuşmamak lazım :ecrin_bebek:
Bu kadının seks yapılcak bi yeri mi kalmış
Adamda napsın yemek yemekten zevk almaya başlamış :roflol:
Haklı :1closedeyes:
Doğru ilerde bizlerde kocamızla yatakta yemek yiyebilirik :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Pisimm sende yataga yoksa mısırlamı gırıyon kızzzz kafamçokkarıştı
Tehlıke sınyallerı calmaya baslamadan sende krema cılek ıkılısıne gec :jeyyar:
Amaa durrrrrrlmaz: sen az daha mısır ye daha krema cılege var :icecream:
ışe bi başlasalar,neyin daha keyifli olduğunu hatırlıycaklar ama unutmuşlar garibanlarkaydirigubbakcemile3
Hem seks en iyi spordurkaydirigubbakcemile3
Bunlar bu kiloyla spor falan yapamazlar kaydirigubbakcemile3
Hele kadın adımı ezer falan maazallahhh :1shok: delikafadulden
yok ilerde biz de obez olabiliriz manasında demiştimcokacimcoook
tuykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olar bu kadar sımdılık canımcım..kaydirigubbakcemile3gerısı sıze kalmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3meyve krema çikolata buz gül yaprağı çilek ooooo baya kültürüm arttı beaa
İşe bi başlasalar,neyin daha keyifli olduğunu hatırlıycaklar ama unutmuşlar garibanlarkaydirigubbakcemile3
nasıl yanee spor salonları bosunamı :roflol::roflol:İşe bi başlasalar,neyin daha keyifli olduğunu hatırlıycaklar ama unutmuşlar garibanlarkaydirigubbakcemile3
tuykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olar bu kadar sımdılık canımcım..kaydirigubbakcemile3gerısı sıze kalmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok dadlum krema kılo yapıy yeme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onun yerıne erıtılmıs cıkolata tavsıye edem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Zaten ben spor yapmasını cok severım zemuszemus
Hatta spor sonrası keyfı de severdım
Artık bırakdım sıgarayıda artan kremayı yerım bende :jeyyar:
Eeee hayat meşakkatli bir yolkaydirigubbakcemile3
Ezile ezile doğru yerde olmayı öğrencekkaydirigubbakcemile3
yok öyle armut piş ağzıma düşkaydirigubbakcemile3
yok dadlum bısım koyduklarımız tadımlık olmalı hayat gıbı douyurucu olsa olmaz:))))))))ama şimdi kültür yarım kaldı. bunları yatağın ortasına koyduk eee sora napcazz yicez mi bu teyze gibin:uhm:
-tatlicadiarzu-
yok dadlum krema kılo yapıy yeme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onun yerıne erıtılmıs cıkolata tavsıye edem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Zaten ben spor yapmasını cok severım zemuszemus
Hatta spor sonrası keyfı de severdım
Artık bırakdım sıgarayıda artan kremayı yerım bende :jeyyar:
tuykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olar bu kadar sımdılık canımcım..kaydirigubbakcemile3gerısı sıze kalmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl yanee spor salonları bosunamı :roflol::roflol:
damlamaz dadlum etme merak senErımıs cıkolata carsafda leke bırakıyo kız naniknanik
E los ısıkda sersemlıkle damlıyo :jeyyar:
yok dadlum bısım koyduklarımız tadımlık olmalı hayat gıbı douyurucu olsa olmaz:))))))))
tuymu yanlıs yazmısım yahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...sekerım amma guldum yaa ıyı geyık ıdz konuda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koca bulmanın malıyetı daha az olsa gerek spor salonundan :roflol::roflol::roflol::roflol:du bı ara bakım nırde bulunurlar dıyekaydirigubbakcemile35 kalori verip 15 kalori alırsın bacım krema falan bozar olayıkaydirigubbakcemile3
Tüymü:1shok:
onu napcazki,açarmısınız biraz konuyu hanfendükaydirigubbakcemile3
Tabe boşuna,para tuzağı onlar
Zayıflamak istiyosan bulcan bir koca,toplıcan malzemeleri artık evde ne varsa,çilek,süt,boyakaydirigubbakcemile3
Doğruca işe koyulcan
1000 kalori garantiŞeniz
damlamaz dadlum etme merak sen
yah los ısık yerıne kokulu mum ısıg olsayerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?