• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatağımda ki pullar !

Bu konunun bu kadar merak uyansırcagını düşünmüyodum hatta fake sananda çok oldu. Ama normal pul işte tek farkı her gün 20-30 tane yatağımda onlarla uyanıyodum :)

senin vücut pula dönüştürüyor olmasın atıkları kız :KK70::KK70:

Hatundaki sansa bak, yatiyorsun kalkiyorsun etrafin parlak pullarla dolu:KK53: Ben kendimi prenses gibi hissederdim:KK53:
Bi ara zaten bende özel bir şey var mı diye düşündüm itiraf etmek gerekirse :)) ama yokmus. Bu konuyu hatırladıgım iyi mi oldu bilmiyorum ama bş soru hakkım olsa bunu sorardım heralde hala merak ediyorum

Bi ara zaten bende özel bir şey var mı diye düşündüm itiraf etmek gerekirse :)) ama yokmus. Bu konuyu hatırladıgım iyi mi oldu bilmiyorum ama bş soru hakkım olsa bunu sorardım heralde hala merak ediyorum

Florasan cevabını mantıklı bulmadınız mı?

bende yarın ilk işim işin peşine düşmek şuan yapabileceğim bişey yok .s .s

bi an aklıma gelmedi değil kendimce bi ip ucu bulamazsam hocaya gideceğim zaten burda çok meşhur pasaklı birsen var ona :D

perde düz desen bile yok ve florasan var

evet olabilir de camda tel var ki .s

Florasan olduğunu yazmıştınız kesin olarak.

Bence konunun çözülmemesi için çaba sarfediyorsunuz.

Ya florasan yok odamda. Gri ışık evet ama küçücük ampul ve florasanada baktım hiçbi şey yoktu ayrıca florasandan düşse üstüme düşmez ki ışıktan uzak yerde yatağım yani yatağa kadar gelemez bnce

Konu hortlamış, ben de fark edip meraktan baştan sona okuyuvermişim, florasan yazdığınızı net hatırlıyorum, avize mavize varsa ondan düşmüştür gibisinden bir şey söyleyen bir üyeye cevaben yazmıştınız.

Bence de.

Gri ışığı florasan sanıyordum ama değilmiş onunda fotosunu atabilirim hatta. Olayın çözülmemesi için uğraşsam emin olun daha fazlasını yapardım ben aylardır bu konuya uğramadım bile.

Gri ışığı florasan sanıyordum ama değilmiş onunda fotosunu atabilirim hatta. Olayın çözülmemesi için uğraşsam emin olun daha fazlasını yapardım ben aylardır bu konuya uğramadım bile.

Tartışmaya dönmesine gerek yok. Konuya uğramamanız zaten çözülmemesi için bir adım çözülmesi için değil.

Diğer konunuzu da baz alarak söylüyorum. Olağanüstü şeyler arıyor gibisiniz genel olarak. Mantıklı açıklamaları beğenmiyorsunuz.

Tartışmaya dönmesine gerek yok. Konuya uğramamanız zaten çözülmemesi için bir adım çözülmesi için değil.

Diğer konunuzu da baz alarak söylüyorum. Olağanüstü şeyler arıyor gibisiniz genel olarak. Mantıklı açıklamaları beğenmiyorsunuz.

Tartışmuyorum ama insanı yalancılıkla suçluyosunuz. Gri ışığı florasan sanıyodum diye yalancı olmuyorum bence. Ayrıca o dönem bu konu beni çok düşündürmüştü o yüzden bu konuyu açtım yardım edenler oldu.fikir verdiler sağolsunlar. Ama aradan zaman geçince umursamadın bu olayı tekrar yazma sebebimde konu hortlamış ondan

Tartışmuyorum ama insanı yalancılıkla suçluyosunuz. Gri ışığı florasan sanıyodum diye yalancı olmuyorum bence. Ayrıca o dönem bu konu beni çok düşündürmüştü o yüzden bu konuyu açtım yardım edenler oldu.fikir verdiler sağolsunlar. Ama aradan zaman geçince umursamadın bu olayı tekrar yazma sebebimde konu hortlamış ondan

Yalancı olduğunuzu değil doğaüstü olaylar aradığınızı, öyle olmayan açıklamaları beğenmediğinizi iddia ediyorum.

Ama tabi ki benimki bir iddia. Mesajlarınızı ve konularınızı okuyan herkes kendi çıkarımını yapacaktır.

İyi geceler dilerim

Yalancı olduğunuzu değil doğaüstü olaylar aradığınızı, öyle olmayan açıklamaları beğenmediğinizi iddia ediyorum.

Ama tabi ki benimki bir iddia. Mesajlarınızı ve konularınızı okuyan herkes kendi çıkarımını yapacaktır.

İyi geceler dilerim

Diğer konularımdan yola çıktığınızı söylüyosunuz. Büyü konuma hiç girmiyorum o inançlarla ilgili bir şey. Bugün açtığım rüya konusun gelince ben zaten onun doğaüstü bir şey olmadığını biliyorum hatta halisünasyondan şüphelendim ama kızlar aydınlattı sağolsun. Kansızlık ve uyku bozukluğuyla alakalıymış büyük ihtimal ki.ikiside bende var bu aralar. Bu konununda doğaüstü oldıgunu düşünmüyorum aslında cinler periler neden üstüme.pul bıraksın ki? Bende bütün seçenekleri düşündüm ama açıkçası hepsi saçma geliyor mantıklı.bi açıklama bulamıyorum.
Sizede iyi geceler

Back
X