- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o pula benzettiğiniz şeyler eskiyen ve kömürü bitmeye yüz tutmuş florsan lambanın iç sırrı..çocukken kırılmış bir florasan gördüyseniz o uçuşan aynaya benzeyen pulcuklarıda görmüşsünüzdür..hafif grimsi bir renkte saydam pulcuklardır...florasanınız ömrünü tamamlmış..değiştirin pullardan da kurtulun..sağlık açısından iyi değl zaten o pullar..birikmiş kömür gazları barındırıyordur..kurum gibi uçuş uçuş saçılır durur...değiştirin kurtulun..iki kenarı karamıştır zaten ampulün,ellediğinizdede elinize gelecektir zaten o pullar...
Başka bir konuda bu konudan bahsediliyorbahsediliyordu aradım buldum :)
Pullu foto için geldim aslında ama bulamadım onu
hoş bu saate niye böyle bir şeyle uğraştım bilmiorum![]()
Evet öyle bir göz gezdirdim cevap vereceğini söylemiş ama vermemişIyi yaptin. Simdi bu konuyu acip da bizi merakta birakan konu sahibi burda baska bir konu acmis cevap veriyorlar. Ilk buja cevap versin bakalim
Evet öyle bir göz gezdirdim cevap vereceğini söylemiş ama vermemiş
bdv de konuların sonuçsuz kalmasına sinir oluyorum.![]()
Konu hortlamış resmen
Kızlar yazdan sonra bir daha görmedim pul falan. Kaynağınıda bulamadım. Zaten yazın buraya konu açtıktan sonra azalmaya başladı sonra kesildi
Başka bir konuda bu konudan bahsediliyorbahsediliyordu aradım buldum :)
Pullu foto için geldim aslında ama bulamadım onu
hoş bu saate niye böyle bir şeyle uğraştım bilmiorum![]()
Baktım beklediğim gibi çıkmadıben aradım buldum sayfa 9da :)
Siteye girememiştim çünkü. Biliyorum konumu takip etmeliyim. Başta herkese cevap verdim zaten isteksiz değildşm yanş yada niyetim kimseyş merakte bırakıp kaçmak değildi. Burda aylarca bekleyenlerden özür dilerimKonu hortlar. Siz o zaman tenezzul edip hicbirimize cevap vermemistiniz.. simdi neden diye soruyoruz.. o zaman niye cevap vermemistiniz?
Baktım beklediğim gibi çıkmadı
ne bekliorsam![]()
Normal pul işte aslında o kadar büyük değiller fotoda büyük görünmüş :)Baktım beklediğim gibi çıkmadı
ne bekliorsam![]()