• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatağımda ki pullar !

Aman ne didikliyosunuz bu konuyu Allah askina. Sahibi firarda. Hem bence cok sacma bi konu. Illa dogaustu bisey ciksin ortaya diye ugrasiyoruz resmen.

o pula benzettiğiniz şeyler eskiyen ve kömürü bitmeye yüz tutmuş florsan lambanın iç sırrı..çocukken kırılmış bir florasan gördüyseniz o uçuşan aynaya benzeyen pulcuklarıda görmüşsünüzdür..hafif grimsi bir renkte saydam pulcuklardır...florasanınız ömrünü tamamlmış..değiştirin pullardan da kurtulun..sağlık açısından iyi değl zaten o pullar..birikmiş kömür gazları barındırıyordur..kurum gibi uçuş uçuş saçılır durur...değiştirin kurtulun..:KK34: iki kenarı karamıştır zaten ampulün,ellediğinizdede elinize gelecektir zaten o pullar...

cevabi merak edenlere..

konu kilit yahuu..

46.gif
:KK70:muneeeee yetişş hortlak varr konu hortlamış :KK70:
46.gif
45.gif

Başka bir konuda bu konudan bahsediliyorbahsediliyordu aradım buldum :)
Pullu foto için geldim aslında ama bulamadım onu
hoş bu saate niye böyle bir şeyle uğraştım bilmiorum o_O

Başka bir konuda bu konudan bahsediliyorbahsediliyordu aradım buldum :)
Pullu foto için geldim aslında ama bulamadım onu
hoş bu saate niye böyle bir şeyle uğraştım bilmiorum o_O

Iyi yaptin. Simdi bu konuyu acip da bizi merakta birakan konu sahibi burda baska bir konu acmis cevap veriyorlar. Ilk buja cevap versin bakalim

Iyi yaptin. Simdi bu konuyu acip da bizi merakta birakan konu sahibi burda baska bir konu acmis cevap veriyorlar. Ilk buja cevap versin bakalim
Evet öyle bir göz gezdirdim cevap vereceğini söylemiş ama vermemiş
bdv de konuların sonuçsuz kalmasına sinir oluyorum. En Büyük KK

Evet öyle bir göz gezdirdim cevap vereceğini söylemiş ama vermemiş
bdv de konuların sonuçsuz kalmasına sinir oluyorum. En Büyük KK

Hayir yani ben kendisine ozel mesaj attim belki girmuyordur diye. O kadar ugrastik, diger konularda geziniyordu buna cevap bile vermiyordu. Cok sinirlenmistim

Konu hortlamış resmen :D
Kızlar yazdan sonra bir daha görmedim pul falan. Kaynağınıda bulamadım. Zaten yazın buraya konu açtıktan sonra azalmaya başladı sonra kesildi

Bu konu sahibi yuzunden cildirmistim resmen. Sanki bizimle alay ediyor. Hayir yani insan bir mesaj bile de mi atmaz? Bulamadim bilmiyorim falan filan da mi demez?
ne kadar ugrasmistik oysaki. Ben artik bu arkadasin konularina cevap vermeyeceğim çünkü konuyu bir seye baglamiyor..

Konu hortlamış resmen :D
Kızlar yazdan sonra bir daha görmedim pul falan. Kaynağınıda bulamadım. Zaten yazın buraya konu açtıktan sonra azalmaya başladı sonra kesildi

Konu hortlar. Siz o zaman tenezzul edip hicbirimize cevap vermemistiniz.. simdi neden diye soruyoruz.. o zaman niye cevap vermemistiniz?

Konu hortlar. Siz o zaman tenezzul edip hicbirimize cevap vermemistiniz.. simdi neden diye soruyoruz.. o zaman niye cevap vermemistiniz?
Siteye girememiştim çünkü. Biliyorum konumu takip etmeliyim. Başta herkese cevap verdim zaten isteksiz değildşm yanş yada niyetim kimseyş merakte bırakıp kaçmak değildi. Burda aylarca bekleyenlerden özür dilerim

Back
X