- 14 Ocak 2021
- 13
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Tazeanne462
-
cinli, perili, büyülü konular açmak yasak.Arkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
Sonra tesaduf yatagin altini actim yatagin altinda 1 posetin 2 kulpu yirtilmayacak.bir sekilde posetten koparilmis ve benim yattigim tarafa yatagin altini kaldirdigimizdaki demire baglanmisti . Ne yapmam gerek sizce bunun bi.anlami var mi hic bir fikrim yok lutfen duauncelerinize ihtiyacim var poset kulplarini napiyim
Hadi yacinli, perili, büyülü konular açmak yasak.
Eğer ki ima varsa ve kilidi vs vermişsiniz yani bence bilen birine danışın , çünkü hiç normal değil.Arkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
Sonra tesaduf yatagin altini actim yatagin altinda 1 posetin 2 kulpu yirtilmayacak.bir sekilde posetten koparilmis ve benim yattigim tarafa yatagin altini kaldirdigimizdaki demire baglanmisti . Ne yapmam gerek sizce bunun bi.anlami var mi hic bir fikrim yok lutfen duauncelerinize ihtiyacim var poset kulplarini napiyim
Anahtarınızı vermeyin ama niye ısrarla senin görmeni istemiş kiArkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
sitenin kuralıHadi yaöf en zevkli, insanı merak ettiren konular da yasak olmasaymış keşke asfaga
sitenin kuralıaffetmezler valla cımbızla gelir birazdan Mune
Dudu’nun sihirli küresi, fokurtulu karışımları hepsi yalanmış.Yırtın atın o torbayı ne yapacaksınız.
Hayır büyü denince insanın aklına egzotik malzemeler yazılar falan geliyor gariban poşet torbanın büyüsü olsa ne olacak?
Kendine hayrı olsun önce.
Bu tarz konu açmak yasak
Bunun neresini merak ediyorsunuzEğer ki ima varsa ve kilidi vs vermişsiniz yani bence bilen birine danışın , çünkü hiç normal değil.
Anlayamadım?Bunun neresini merak ediyorsunuz
Ne gerek var
Dudu’nun sihirli küresi, fokurtulu karışımları hepsi yalanmış.
Aaaa yalnis alıntı yapmışım özür dilerimAnlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?