• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yatak korkuluğu arıyorum

MMOMM

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
643
İkiz kızlarımın yataklarına yatak korkuluğu arıyorum elinde olan varmı

Güncelllll arıyorum acilllllll

elimde var ama nasıl ulaştıracağım ki
ama 1 takım var ve neredeyse hiç kullanılmamış
yeşil
resmini görebilir miyim ve nerede oturuyorsunuz birde fiyatı nedir

bolu resim yüklemeye çalışayım
150 tl almıştık ama ihtiyacınız varsa bedelsiz gönderebilirim karşılığı size kalmış:)

Eklentiler

• koruma.webp
    koruma.webp
    278,1 KB · Görüntüleme: 299
bolu resim yüklemeye çalışayım
150 tl almıştık ama ihtiyacınız varsa bedelsiz gönderebilirim karşılığı size kalmış:)
arkadaşım teşekkür ederim ilgin için ama ben bu şekilde bir korkuluk aramıyorum yataktan düşmemeleri için yatağın yan tarafına korkuluk arıyorum

arkadaşım teşekkür ederim ilgin için ama ben bu şekilde bir korkuluk aramıyorum yataktan düşmemeleri için yatağın yan tarafına korkuluk arıyorum

Anladım kusura bakma :(
bulursun inşallah

canim ikeada var 34 tl di sanirim parca olarak satiliyor sitesine bi bak bulamazsan bendekinin fotosunu atayim bakarsin bulamazsan sifirini alirsin.

Canım ikeaya baktım bana onların sadece aparatı lazım tahtaları kısa ve alçak kızlar tek kişilik yataklarda yatıyorlar altıda baza şeklinde

Canım ikeaya baktım bana onların sadece aparatı lazım tahtaları kısa ve alçak kızlar tek kişilik yataklarda yatıyorlar altıda baza şeklinde
anladim canm bazaya korkuluk zor yalniz bulamayabilirsin

Back
X