Yatak Odama İp Avize Yaptım

yetenek ve beceri gerektiren işler bunlar oda bende yok :)) ellerinne sağlık güle güle kullan çok beğendim..

çok güzel olmuş gerçekten...bende denedim ama malesef olmadı balon içinde söndü birdahada uğraşıp yapmadım ama bunu gördükten sonra yeniden deneyebilirim...

yetenek ve beceri gerektiren işler bunlar oda bende yok :)) ellerinne sağlık güle güle kullan çok beğendim..

Yok canım ya fazla zor değil gerçekten yapabilirsin sen de

çok güzel olmuş gerçekten...bende denedim ama malesef olmadı balon içinde söndü birdahada uğraşıp yapmadım ama bunu gördükten sonra yeniden deneyebilirim...

Benim de ilk denemem öyle sonuçlanmıştı.

İlk denememde 4 5 saat bekletmiştim ondan olmuştu meğer 4 5 gün bekletmek gerekmiş.

koçtaşda buna benzer şeyler var. onlara benzemiş. eminim daha uyguna gelmiştir. güzel olmuş

Hi,hi... eline sağlık harika olmuş Bu konularda becerikliyimdir,bende mi denesem napsam... zaten tutkal işi yaptığımdan malzeme sorunum olmaz ipi yün ipimi yoksa farklı bir ip mi kullandın?

Hi,hi... eline sağlık harika olmuş Bu konularda becerikliyimdir,bende mi denesem napsam... zaten tutkal işi yaptığımdan malzeme sorunum olmaz ipi yün ipimi yoksa farklı bir ip mi kullandın?

Yün ip nasıl oluyor ki :44: ben hiç anlamam da ip türevlerinden
Eşime demiştim bana ip al gelirken diye o da saolsun almış tuhafiyefen 1 tl lik iplerden :44:

fotoğrafı burada göremedim ama google amcama tarttırıp buldum, azme bakk
güzel olmuş eline sağlık. bend ekoridorra mı yapsam acaba:26:

bende okuldayken yapmıstım bize tutkal degilde yaprak jelatini kullandırdılar sanırım 1 gün bekletmiştik sonra balon patlatılıyor ip ne renkse o renk kalıyor cunku jelatın renksiz pastnede satılıyor eritilerek kullanılıyor ve acayip sert birşey oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…