yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..

Bardağı kulağına duvara dayamışta sizi mi dinlemiş oğlu canımmm ne kadar saçmaa!
Sanane yaniiii..
Millet ne kadar rahat ya..
İstersem çığlık atarım, istersem sesli inlerim benim mahremim..
Teyze bayağı rahat bir kadın bunu söyleyebiliyorsa size..

ayy allam ya,eğer sesiniz çıkmıyorsa acaba oğlu sizi yere yatıp dinler diye mi dedi ki

allah allah..
duvarlar gerçekten çok mu ince acaba?

bardak koyup dinliyor olmasın oğlu

allah allah..
duvarlar gerçekten çok mu ince acaba?

bardak koyup dinliyor olmasın oğlu

duvarlar ince evet yükses sesle konuşulduğunda duyabiliyoruz ama dediğim gibi mümkün mertebe koonuşmuyoruz bile aman bi sıkıntı olmasın diye ama şaka gibi

bence kadın abartmıştır. Yada oğlu problemliyse biraz. Gerçi bazı duvarlar inanılmaz ince oluyor bildiğin kağıt. Sizin demi öyle acaba?

olabilirmikiii neyse bence daha fazla konuşmayalım bu konuyu dedikçe ben teyze ben sizin için söylüyorum hepimiz yeni evli oldukk falan filan gibi cümleler söylediii

ahahaah
İstem dışı kahkaha attım valla.
Oğlu bekarsa kadın ondan diyordur ya da ses gelmez ya ne kadar yüksek sesle napılabilir ki ?
Farkında olmadan çığlık falan mı atıyosun

50 yaşında ton ton mu ?
Sese gelince bende üst kattakinin. Çığlıklarından gına geldi çözüm ben ondan daha çok çığlıyorum :)

Müzik açın sesiniz gitmez

bende inanamadımm hiçbir muhabbetimiz yokken kapıya gelip söyledii

50 yaşında kadının oğlu kaç yaşındaki? Hayır gidip annesine mi şikayet etmiş böyle sesler geliyor diye?

Bence kadın bişey duymadan paranoyaklık yapıyor oğlu adına...

Size oğlanın odasından ses geliyor mu ki hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…