Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
ne duymuş acaba
kulaklarınızı tıkayıverin deseydin
allah allah..
duvarlar gerçekten çok mu ince acaba?
bardak koyup dinliyor olmasın oğlu
bence kadın abartmıştır. Yada oğlu problemliyse biraz. Gerçi bazı duvarlar inanılmaz ince oluyor bildiğin kağıt. Sizin demi öyle acaba?Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
eşiiniz ne dediutancımdan soramadım ki ne duymuş diyemedim yani
Teyzenın canı sıkılmıs bence laf olsun torba dolsun muhabbetınde
Merakta etmıs olabılır belkı bekledı sızdende yok bız ses yapmıyoruz dıye başlayan bır cumle devamınızda cınsel hayatınızı anlatmanızı
Bardağı kulağına duvara dayamışta sizi mi dinlemiş oğlu canımmm ne kadar saçmaa!
Sanane yaniiii..
Millet ne kadar rahat ya..
İstersem çığlık atarım, istersem sesli inlerim benim mahremim..
Teyze bayağı rahat bir kadın bunu söyleyebiliyorsa size..
50 yaşında kadının oğlu kaç yaşındaki? Hayır gidip annesine mi şikayet etmiş böyle sesler geliyor diye?Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
Belki kadın haklıdır. Üst kat komşular başladı mı uykudan uyanıyoruz. Hayır yani olan var olmayan var zaten lohusayım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?