yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Eski evimdeyken ben de üst kattaki yeni evlilerin gece hayatlarının ayrıntılarını biliyordum. Komşular hiç uyardı mı uyarmadı mı bilmiyorum ama ben taşınana kadar devam etti bu durum. Onların sesini duydukça yalıtım olayına karar vermiştim ben de ileride oturacağım ev için. Kendi rahatım için. Bence en mantıklısı bu, çünkü evler çok kötü. Sadece bu sesler değil en ufak ses bile rahatça duyuluyor.

Bigün siz kulak verin bakalım ses geçirme durumu neymiş. Belki bizim ev gibidir. Adam alt katta telefonla konuşsa biz yukardan dinliyoruz

Oo sex
Konu eskiymis zaten,balayı bitmiş konu devam ediyor

Burda benzer konulari cok duyduk hep komsunun gelen sesinden rahatsiz olanlar yaziyordu ilk defa rahatsiz eden komsu yaziyor:)

Siz cok dikkat ediyor olabilirsiniz ama o esnada farkinda olmadan ses cikiyor da olabilir yani teyze hakli olabilir:)

Usteik ben kadinin tavrini takdir ettim, kolay kolay kimse gidip boyle birseyi soyleyemez kimseye. Teyze gelmis guzel guzel konusmus:) uyduracak hali yok ya:)

Siz bence teyzeyi dinleyin strafor dekoratif paneller var bahaneyle yatak odanizin dekorasyonu da elden gecmis olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…