yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

çözüm var
onlar oğlunun ahlakı açısından çıt bıle duymasın ıstıyor sanırım
sorun teyzenın zıhnınde sızde değil
sen de yarın ona oturmaya gıt
teyzeciğim biz yeni evliyiz kendimize hakim olamıyoruz
siz en iyisi oğlunuzun odasını alt kata taşıyın
böylece ahlakı bozulmamış olur
siz üst kata taşının
hem siz de özlemişsinizdir bu sesleri dinler dinler o günleri yad edersiniz de

tövbeeeee bu komşu ınsanı zıvanadan çıkarır.

teyze biraz genişmiş ama şöyle de düşün sen bunu bildikten sonra eşinle rahat rahat istediğini yapamıcaksan yalıtımı da yaptır gitsin en azından kendiniz rahat edersiniz aman duyuluyo mu telaşına düşmezsiniz :) mademde kendi evinizmiş

ya bide onun için düşünüyorumm ne kadar rahatsız olunmuş kii annesine söylemiş konuşsun diye e gençç bekarr hoş bi durum değill bende kimsenin yatak odasına dahil olmak istemem açıkcası

yok yok kesin yaptırıcaz başka türlü rahat edemeyiz artık o odada sadece uyuruz hatta bundan sonra

hahahahaha valla teyzenin yüzünü hayal ettim şuannn

Dün yan komşumuzun evinde biri hapşurdu. Ben içimden çok yaşa dedim.
Ve o an eşimle göz göze geldik.
Eğer bir hapşurma sesi bile geliyorsa bizden ne sesler gidiyordur yarabbiimmmm

hep bu korkuyu yaşıyorum ama üstten bize ses gelmiyo bizden de oraya gitmez heralde ses de yapmıyosanız teyze neyin derdine düşmüş acaba

Ay oğlu kaç yasimdaymis ki merak ettim simdi .sizi duyar dürtüleri basverir diye mi korktu acaba

ahaha hem komik hem de insanı utandıran bi durum ya :)
Ben öğrenciyken üst kattaki yeni evli komşunun seslerinden gece uyuyamazdım. Kulaklık takıp müzik dinlerken bile sesleri gelirdi. Çok rahatsız oluyor insan..

Reactions: gve
Bence yere bardak koyup sizi dinlemiştir

Canım valla bizim odamızda ebeveyn banyosu var bazen kapısı açık kalıyor onların da açık sanırsam. Bildiğin yanımızdalar da az kayın uyuyamıyorum diyesim geliyor : )

Ne kadar utanç verici ya, ben olsam çok fena olurdum sanırım

Yani aslında sizi tenziy ediyorum ama başımdan geçen bi olayı anlatayım. Alt komşumuz 35 yaşında bi kızdı ailesiyle yaşıyordu. Onlar yazlığa gidince kız özellikle öğle yemeği saatlerinde eve geliyormuş. Annem diyo ki sanki biri tutuyor kızı 4-5 kişi birden .....
Neyse annem bi gün dayanamamış inmiş aşağıya. Bizimki bornozla. "Ya burcu kusura bakma canım yatak odan bizi ilgilendirmez de evde genç kızım oğlum var benim biraz sessiz olsan olur mu?" Demiş
Bizimki de gülmüş sadece. E o dönem bekar olduğum için daha yeni anlatıyo bana tabi : )
Senin öyle olduğunu düşündüğümden değil aklıma geldi de anlattım canım yanlış anlama...

Ayy korkunc bu tur seslerin komsulardan gelmrsi..ses yalitimi az bazi apartmanlarda...bence dikkatlo olum gercekten igrenc yani ...

Reactions: gve
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…