sizinkkide çok kötüymişş güyaa son model evler yalıtım yokk Allahımmm AllahımmmEvet o ebeveyn banyolarından asırı ses geliyor
Sabaha kadar su sesı banyo sesı sifon sesi ne sesi ararsan var yani
Ben gidip komşuma böyle bir şey söylemeye utanırdım valla.
Ama belki de gerçekten ses gidiyordur. Yani duvarlar ince olabilir.
Bizim köydeki evde üst katta ya da alt katta normal bir ses tonu ile konuşsan orta kattan duyuluyor.
Hatta gece fısıltı bile duyuluyor.
ya bide onun için düşünüyorumm ne kadar rahatsız olunmuş kii annesine söylemiş konuşsun diye e gençç bekarr hoş bi durum değill bende kimsenin yatak odasına dahil olmak istemem açıkcası
teyze biraz genişmiş ama şöyle de düşün sen bunu bildikten sonra eşinle rahat rahat istediğini yapamıcaksan yalıtımı da yaptır gitsin en azından kendiniz rahat edersiniz aman duyuluyo mu telaşına düşmezsiniz :) mademde kendi evinizmiş
hahahahahaçözüm var
onlar oğlunun ahlakı açısından çıt bıle duymasın ıstıyor sanırım
sorun teyzenın zıhnınde sızde değil
sen de yarın ona oturmaya gıt
teyzeciğim biz yeni evliyiz kendimize hakim olamıyoruz
siz en iyisi oğlunuzun odasını alt kata taşıyın
böylece ahlakı bozulmamış olur
siz üst kata taşının
hem siz de özlemişsinizdir bu sesleri dinler dinler o günleri yad edersiniz de
tövbeeeee bu komşu ınsanı zıvanadan çıkarır.
Bence yere bardak koyup sizi dinlemiştirKonun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
Canım valla bizim odamızda ebeveyn banyosu var bazen kapısı açık kalıyor onların da açık sanırsam. Bildiğin yanımızdalar da az kayın uyuyamıyorum diyesim geliyor : )
Eeee sonraa
Rahatlama oluyor felanSonra sesleri kesiliyo canım. E bunun da bi süresi var. İş bitince uyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?