güle güle kullan cok güzel hangi şehirden ne kadara aldınız acaba
bende öyle düşünüodum beyaz, ama nişanlımı beyaza ikna edemedim deli etti beni buda ikimizin beğenebildiği ortak model oldu ne yazıkki ev eşyalarını sen seç hayatım diyen erkekler tarih olmuş!Ben bembeyaz yatak odaları taraftarıyım ama seninki de güzel. Ama biraz renk kat derim ben. Fuşyalar ya da turkuazlar...
evet haklısın krem yada bej düz bi halı aliim peki yatağın yanına iki tarafa alsam kaça kaç olması gerekir ölçüler acaba fikri olan varmı, oda çok geniş değil yatağın iki yanına uzun ince olabilir herhaldegüle güle kullanın, bence sadeliğe devam, krem renk düz bi halı gayet hoş olabilir..
Eki Görüntüle 382308
yatak odamıda aldık sade bir model arıyorken bulabildiğim en sade ve modern model bu oldu! sizce nasıl ben hala acabamıkilerdeyim:26:
fotoğraf mağazada çektiğim fotoğraf birde ne renklerde halı ve perdeyle kombinleyebilirim sırf kahvelerle boğmak istemiyorum halıda yerdekine benzer vizon bi shaggy olabilir diyorum ama..
Eki Görüntüle 392837 bu nasıl yummy shagy die geçio yumuşak bi dokusu var, renkte olur hrld krem tonu perdelerde bende o tarzlara yakın rustik tarzı istiyodum eklediklerin isabet olmuş canım saol fikir oldu