Ben beğendim fakat dışardan içerisi görünmezmi ışık yanınca? Yanlış anlamayın salon, mutfak vs. olsa anlarımda oda yatak odası olunca değişiyor...
isik yaninca zaten storlari cekiyorum aksamlar storlar kapali.. ve disardan iicersi gozukmuyo gunduzleri...
Çok beğendim güle güle kullan. Bu yaz düğünüm var yatak odası ve mutfak perdesini aynı şekilde ipli düşünüyorum. Sen yatak odasını içli dışlı ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim? bende merak ettim...:)
çok şık olmuş bence güle güle kullan
yanlış hatırlamyorsam fotoğraf ağacıyla ilgili bişey vardı fotoğraf olayı
salondaydı yatak odasına almışsın
oraya almadm .. soguk havada eski halmi sererim diye ... hal fazla sevmyorum... temizlgi zorlastriyo ... su an yok ortda hali...çook güzel olmuş. işte budur yani.renkler oda takımın yatak örtün halın ayy hepsi uyum içinde. bayılırım böyle uyumlu evlere..uyumsuzluk gözüme batar çünkü. foto ağacında yeni yerine uymuş, yerini bulmuş sanki. güle güle kullan.merak ettiğim bişey var. yatagın öteki tarafında da halı varmı. yoksa sadece dolabın önüne mi aldın..
oraya almadm .. soguk havada eski halmi sererim diye ... hal fazla sevmyorum... temizlgi zorlastriyo ... su an yok ortda hali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?