- Konu Sahibi sirenamelita
-
kalbim çok kırık lütfen bana görüşlerinizi sakince bildirin biliyorum okurken hepiniz içten içe kızıyorsunuz ama şu an ihtiyacım olan şey öfke değil mantıklı öneriler şimdiden teşekkür ederim.
Bence eşinin üstüne fazla gitme biraz eski haline dön erkekler önem veriyor bu tarz şeylere.Bİde bundan başka sorununuz yoksa bunuda aşabilirsiniz...
Ha ama sana söylediklerine çok kırıldıgını ve bir daha söylememesini söyle kararlı ol...
yazdıklarınızı okuyunca size neden kızalım anlamadım? eşinizi cinsel yönden tatmin etmediğiniz için size neden öfke duyalım ki?
siz şu an eşinize karşı cinsel bir soğukluk mu duyuyorsunuz; yoksa mazide size çektirdikleri yüzünden öc alma duygusu ile tepkisel mi yaklaşıyosunuz?
bana kalkıp neden eskisi gibi tutkulu değilsin demeye başladı ölürmüsün öldürürmüsün,ben de “sen bana dememişmiydin bana sarılıp uyumak yetmiyor mu” diye? Artık yetirdim bunu kendime herşey senin istediğin gibi dedim,üste çıkmaya çalıştı ama ben lafı kestirip attım ve konuyu kapadım artık haftada 1 yada 10 günde bir beraber oluyoruz geçen gece yine bu sorunu yaşadık tüm yükü benim üstüme attı kadınlığını yap dedi bana ben de neden bu şekilde davrandığımı anlattım o da bu benim değil senin eksikliğin olur dedi kalbim nasıl kırıldı anlatamam,yani demek istiyor ki yarın öbürgün seni aldatsam bu benim değil senin yüzünden demeye getiriyor sanırım.kalbim çok kırık lütfen bana görüşlerinizi sakince bildirin biliyorum okurken hepiniz içten içe kızıyorsunuz ama şu an ihtiyacım olan şey öfke değil mantıklı öneriler şimdiden teşekkür ederim.
onun herhangi bir tatmin olamama durumu yok,yatakta onu mutlu etmek için ne gerekiyosa yapıyorum o da aynı özeni gösterir,ama öc alma duygusu değil dediğiniz gibi tepkisel bi durum yaklaşmak istemiyorum
Bu iş zorlamayla, kuralla, sınırlamayla olacak bir şey değil...
Bu bir ihtiyaç... sadece kadın olayı başlatır, ya da erkek başlatır diye de bişey yok...
Sürekli sizden talep gitmesi hoş değil...
Kadınlık gururunuzu incitir.. eşiniz de maşallah zeytinyağı gibi üste çıkma olaylarını iyi beceriyor anlaşılan...
Akışına bırakın olayları, kendinizi de zorlamayın... kendinize olan saygınız azalır...
merhabalar
biz evleneli 1 sene oluyor eşimle severek evlendik ve hala birbirimizi seviyoruz...en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.birbirimize karşı saygılıyız ikimiz de akşam olduğu zaman evimize gelen beraber vakit geçirmeyi seven insanlarız,ayrı ayrı pek dışarı çıkmayız yani kısacası biz birbirimizin sevgilisi eşi olduğu kadar aynı zamanda da birbirimizin en yakın arkadaşıyız maddi manevi sorunları büyütmeden eriten,sürekli olur yönüne bakmaya çalışan insanlarız bunları anlatıyorum çünkü aramızda duygusal anlamda herhangi bir sorun yok ama iş cinselliğe geldiği zaman sorunlarımız var.
Ben cinselliği zevk ve doğal ihtiyaçtan ziyade eşimle aramızdaki iletişimin başka bir boyutunu hissettiğim için büyük bir keyif olarak algılıyorum aramızda tensel olarak güzel bir uyum var ikimizde öyle çok katı tabuları olan insanlar değiliz tabi ki belli başlı kriterleri ezmemek şartıyla güzel vakit geçirebiliyoruz,eskiden ben sürekli diretirdim şımarıklık yapardım hadi hadi diye zorla kolundan tutup yatak odasına çekerdim J) ama bir dönem geldi ve sürekli beni itmeye başladı o kadar işve cilve vs vs neler yaptım,beni bu şekilde ret etmesi beni çok incitti kendimi çirkin,değersiz hissettim bir gece bu konuda şiddetli bir şekilde kavga ettik bana ağır sözler söyledi küfür ya da argo kelimeler söylemedi tabi ki ama küfür etse sanırım daha az canımı acıtırdı..ve ben o günden sonra ona eskisi gibi yaklaşmadım
Günlük hayatımız devam etti ondan hiçbir zaman sevgimi ilgimi eksik etmedim ama yatakta da eskisi gibi davranmadım kendimi törpüledim,şimdi gün oldu devran döndü ve bana kalkıp neden eskisi gibi tutkulu değilsin demeye başladı ölürmüsün öldürürmüsün,ben de sen bana dememişmiydin bana sarılıp uyumak yetmiyor mu diye? Artık yetirdim bunu kendime herşey senin istediğin gibi dedim,üste çıkmaya çalıştı ama ben lafı kestirip attım ve konuyu kapadım artık haftada 1 yada 10 günde bir beraber oluyoruz geçen gece yine bu sorunu yaşadık tüm yükü benim üstüme attı kadınlığını yap dedi bana ben de neden bu şekilde davrandığımı anlattım o da bu benim değil senin eksikliğin olur dedi kalbim nasıl kırıldı anlatamam,yani demek istiyor ki yarın öbürgün seni aldatsam bu benim değil senin yüzünden demeye getiriyor sanırım.kalbim çok kırık lütfen bana görüşlerinizi sakince bildirin biliyorum okurken hepiniz içten içe kızıyorsunuz ama şu an ihtiyacım olan şey öfke değil mantıklı öneriler şimdiden teşekkür ederim.
İnsan istese istemese de soğuyor söz konusu cinsellik olunca...Gerçekten kalbiniz kırılmıştır bu tartışılmaz ama evlilikte cinsellikte önemli.Eşinin aldatma hakkı vardır demiyorum yanlış anlaşılmasın ama o olmadan da geçirdiğiniz güzel vaktin,paylaşımların hatta sevginin bile bir değeri kalmayacaktır zamanla sorunlar bile artar...Hatasını dile geirin kırıldığınızı bu yüzden bu şekilde davrandığınızı söyleyin ama çokta uzatmayın bu durumu bana kalırsa...
Bence çok çok haklısınız..Biz kadınlar için cinsellik duygu bütünlüğüdür,istendiğimizi ve sevildiğimizi hissetmemiz şart..Siz çok aklı başında ve kendini çok güzel ifade eden bir kadınsınız,eşiniz de bir süre sonra sıze hak verecekdir,bu probleminizi çözeceğinizi düşünüyorum.
mesele sizin set çekmenizden ziyade
biraz inatlaşmak gibi görünüyor..siz istediğiniz
zaman eşiniz size red cevabı verdi şimsi sizde ona
bu tepkiyi vererek biraz kısasa kısas yapıyorsunuz..haklı ya da haksızsınız demiyorum
ama dikkat ettyiseniz..bence ortada büyütülecek bir sorun yok..
eşinizin sizi reddetmesi de belki o dönemler kafasını meşgul eden başka
şeylerin varlığındandır..ya da afedersiniz düşkün değildir cinselliğe..olamaz mı..
bunun nedenini irdelediniz mi...bu gibi sorunlar
elbet aşılır..gelip geçici şeyler ...her evlilikte kısa bir tıkanıklık yaşanıyor ekseri...
bence iletişimi koparmayın eşinizle..tartışmaya dönmesin,kavgaya gitmesin olaylar...
evllikler emekle yürüyor,hep öyle yapmıyor muyuz..
çok kurnazdır ne yaparsa yapsın tüm olayarın içinden ak kaşık gibi çıkmayı çok iyi bilir,şimdi ben ne yapmalıyım onu bilmiyorum nasıl davranmam gerek akışına mı bırakmalıyım yoksa harekete mi geçmeliyim
Kurnaz olduğu asude bahar'ın kırmızı ile belirttiği yerlerde belli zaten...
Bana kalırsa akışına bırakın....
Eşinizin egosu epey yüksek..
Bu işte ego filan olmaz... sağlıklı bir adam karısını arzular... sırnaşır, öpmek, dokunmak, sarılmak hissetmek ister.... kadında aynı şekilde...
,
Ne demek "hadi kadınlığını yap" kusura bakmayın bana çok itici geldi... affınıza sığınıyorum...
cnm bence eşinle sakin bi günde ve zamanda oturup bu konuyu hiç sıkılmadan utanmadan açık açık kırıldığın yerleri onuda kırmadan anlatmalısın...bu bu kelimelerinden sonra ben böyle oldum çok kırıldım kendimi aşşağılanmış gibi hissettim ve senden bu anlamda soğudum demelisin..bana bu konuda nasıl davranacağını bilmiyorsun beni hala çözemedin diye açık bi dilde ama sakince konuşmalısın..onunda beklentilerini öğrenmeli orta yol bulmalısınız..zaten bu olay hem karşılıklı istemeyle hem zaman gün süre gözetmeksizin beraber alınan bi karardır...sen istemediğinde o saygılı olmayı o istemediğindede senin buna razı olman güzel bi dille gerekir..bazen gününüz birbirinizi tutmaya bilir çünkü....ama halledilmicek bişey değil bu yüzden birbirinizi kırmayın..madem sevginiz saygınız var bence aşılır bu konu..yeterki karşılıklı anlayışlı ve kırıcı olmayın...ama konuşman açık bir dille gerekli sanırsam..yoksa gün geçtikçe içinde biriktirdiğin o sözler dahada derin bir yara açar evliliğinizde....daha çok kuruntulara yol açar ve bi ağacı kurdun yemesi gibi büyür... oturun beraber beklentilerinizi öğrenin sorun ve eminim düzelecektir...sıkma canını..
evet çok itici bi durum farkındayım soğuk kanlılığımı korumaya çalışıyorum inşallah en yakın zamanda bu krizi de atlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?