- Konu Sahibi sirenamelita
eşime güvenirdim yalan yok bu zamana kadar bendne önce de kimseyle birlikte olmadığını söylemişti benden önce kimseyle birlikte olmadığına göre 5 yıldır da bu durumu sorun etmediğine göre bir anda bu orasına dokundurma oral seks veya ses gibi istekler nereden çıkı benden başkasıyla olmuyorsa neden bunları istiyorn çünkü bence bunları yaptı ve hoşuna gitti benden de bekliyor hatta ben o ilk yıllarda nöbetli çalıştığım için haftada 1 e razı olunca bana değer veriyor diye cok sevinmiştim sanırım o değerim yok artık durmadan tüylerimden şikayetçi oluyor şöyle yap diye talimat veriyor hem ben üstte olmayı sevmiyorum kendimi kötü hissediyorum ses de de aynı sesim çıkarsa utanırım bunları biliyor o
kusura bakmayın ama sorun sizde. Yani ne nöbetli çalışmak, ne çocuk sahibi olmak engel değil buna. Eşiniz geç bile kalmış isyan etmekte. Önceki yorumlarınızı ve daha önce bir konunuz daha vardı onu okumadan yorum yapmıştım. Şimdi okudum ve tam tahmin ettiğim gibi siz cinselliği bir ödev olarak görüp eşinize karşı bir görev olarak görüp kalıplaştırmış sıkıştırmışsınız. Sadece cumartesi akşamları çünkü nöbetli çalışıyorum. Cinsel organ elleyemem çünkü midem bulanıyor. Çok ateşli değilim çünkü yapım değil vs vs. Önce sıyrılın şu çünkülerden. Cinsellik zorunluluk değil istekle yapılabilecek birşey ve eşinizi suçlamadan önce onu eski az istekli haline döndürmek yerine kendiniz nasıl daha istekli olabilirsiniz bunu düşünün. Şahsen ben erkek olmadığım halde sinirlenirim eşim sadece belirli gün ve belirli şekillerle kalıplaştırsa, hep aynı olsa. Ki siz birde 2dakikadan çok olursa uzun diyormuşsunuz, adam hangi birine ne desin? Çok üstünüze gelmek istemezdim ama düşündüklerim bunlar..