acaba eşini tahrik etmeyi biliyor musun? illaki yaklaşıp hadi demekle olmaz ki, anlık bişey bu bence. sen giiyin, süslen, frikikler ver bak nasıl gelir o
evde gögüs dekolte giyiniyorum zaten ama banamısın demıyor beyefendi ama ben geceliğimi giyiyimmi diyorum giy diyor ben dersem evet hıc hayır oda istiyor ama gurur yapıyor işte bunun gururu olmaz ama oluyormus demekkı ben tahrik edersem zaten hiiiç durmaz ama ben istiyorumkı o gelsın o desin o tahrik etsin siz kocalarınızımı tahrık edıyorsunuz onlarmı sizi ediyor ? hangisi olmalı? bunu bilmek istiyorum eger benım tahrık etmem gerekıyorsa ederım zaten bu şekilde iyi gidiyor ama işte doğrumu yapıyorum yanlısmı?
biz genelde yılış yılış otururuz zaten tv izlerken bile. anlık gelişir gider, öyle had yapalım olayımız olmaz.
bence senin eşin 2 aylık vajinismus döneminden dolayı böyle davranıyor. seni ürkütmemek için yani. bunu sorun etme bence. hiç eşine dedin mi peki senin başlatmanı isterdim diye? konuşursan değişecektir. bak ilgisiz, sevgisiz demiyorsun, benden kaçıyor demiyorsun, sadece seni ürkütmemek için geri duruyo bence.
aynı şeyin tam tersi bende var :) şöyle anlatayım sana : 1 senelik evliyim.evlenmeme 2 hafta kala işten ayrıldım oturcağım eve uzak diye.adam akşama kdr çalışıyo yoruluyo ama ben akşama kdr evde elim boş oturuyorum hergün benmkine yaklaşıyorum hep isteyen taraf ben oluyodum yani çünkü adamın istemesine fırsat kalmıyodu :) daha sonra işe başladım eşim geç geliyo yemek fln derken geç oluyo sabah da erken kalkıyoruz ki ben uykuya çok düşkünüm böle oluncada ben erkenden uyumak istioyorum canım istese bile yeltenmiyorum banyoya girip uğraşmamak için :) ama bu seferde bnm herif hergün istemeye başladı :) bence bu psikolojik benm istemediğimi daha doğrusu üşendiğimi bildiği için yanaşmadığımı biliyo.bu sefer onda istek uyanıyo.senn ona yanaşcağını bildiği için herifte istek uyanmıyo olabilir bence sık dişini o isteyene kdr verme :):) görceksin etkili olcak :)
aynı şeyin tam tersi bende var :) şöyle anlatayım sana : 1 senelik evliyim.evlenmeme 2 hafta kala işten ayrıldım oturcağım eve uzak diye.adam akşama kdr çalışıyo yoruluyo ama ben akşama kdr evde elim boş oturuyorum hergün benmkine yaklaşıyorum hep isteyen taraf ben oluyodum yani çünkü adamın istemesine fırsat kalmıyodu :) daha sonra işe başladım eşim geç geliyo yemek fln derken geç oluyo sabah da erken kalkıyoruz ki ben uykuya çok düşkünüm böle oluncada ben erkenden uyumak istioyorum canım istese bile yeltenmiyorum banyoya girip uğraşmamak için :) ama bu seferde bnm herif hergün istemeye başladı :) bence bu psikolojik benm istemediğimi daha doğrusu üşendiğimi bildiği için yanaşmadığımı biliyo.bu sefer onda istek uyanıyo.senn ona yanaşcağını bildiği için herifte istek uyanmıyo olabilir bence sık dişini o isteyene kdr verme :):) görceksin etkili olcak :)
hayır hiç konusmadım sadece dün dedimki sende sakinleştin evlendikten sonra farkındamısın dedim oda evet dedi. bizde aksam yılış yılış otururuz yan yana hıc ayrılmayız sarılırız öperiz birbirimizi bende istek var ama onda benım kadar yok sanki yada bana öyle geliyor ben istiyorum desem hiç bir sanıye durmaz bazen kendiliğinden gelişiyor zaten ben dişimi sıksam 1 hafta sonra tıpış tıpış gelıyor ama ben 2 3 günde bir gelsin istiyorum bu akşam bakalım 4 gün oldu ne olacak. haftada 1 ilişki normalmi sizce haftada kac kere olması gerekıyor?
Aynen katılıyorum sen biraz tahrik et onu seksi geceliğini giy yatağa girhergece öyle uyu ama ilişki isteme bak bakalım nekadar dayanacak.Öyle 2-3 günle olmaz 1 hafta 10 gün bekle bakalım erkek dayanamaz.Hem öyle hadi ilişkiye girelimde nedir anlamadım bunu söylemek bile insanı soğutur kendiliğinden gelişmesi lazım.
tamam haklısın arkadaşım :26:ya hadi ilişkiye girelim demiyorum tabi yanasıyorum tahrik ediyorum oda anlıyor zatn o anlamda ilişkiye girmek istediğimi belırtıyorum dedim. geceliklede yatsam üşütürsün diyor gece üstümü örtüyor baslarda ılk aylarda hep gecelıkle yatıyordum oda dayanamıyordu zaten ama ılıskıyede gıremıyorduk zaten herhalde bırsey ımkansızsa daha cazip hale geliyor ben adetken istedi birde beyefendı yuh dedım ıstemez ıstemez adet oldum ıstıyor yanasıyor sonra hastayım dedım hayallerı yıkıldı[/B]
haftada 2-3 normal diyorlar, ama bu sayı işine takılmamak lazım. bazen çok yorgun olursun kötü zamanlar geçiriyor olursun o hafta boş geçer, bazen günde 2 olur. bu tamamen isteğe ve şartlara bağlı. valla canım benim 2 yıllık evliliğimden öğrendiğim bişey varsa erkekler imadan anlamazlar. direk ne istediğini söyleyeceksin. ve benim senin anlattıklarından hissettiğim tek şey dediğim gibi seni ürkütmek istemeyişi. belli ki ona senin o zamanlarında senin üstüne gitmemesi söylenmiş.
Ben de yeni evlendiğimde vajinismus sorunum olmuştu. Ben tedavi olmuştum ama bizim daha uzun sürdü 10 ay birlikte olamadık. 10 ay boyunca kavga gürültü eksik olmazdı beni her fırsatta ağlatırdı. Ben yatınca uyuyduktan sonra yanıma gelir uyurdu. Birlikte uyuyalım diyince benden bunu isteme yanında kardeşin gibi yatmaya dayanamıyorum demişti o zaman çok üzülmüştüm. Şükür tedaviden sonra eşim bir meleğe döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?