Yatak odası takımı yardım...

alphardblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
9
1
36
Merhaba;

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 2 yıllık evliyim. Eşimle ev eşyalarımızı beraber aldık ama o zaman durumumuz çok iyi olmadığı için yatak odamızı biraz toplama yapmak zorunda kaldık. Şimdi birikmiş paramla yatak odası takımı almak istiyorum, ancak piyasadaki modeller çok pahalı. 3000-3500 tl civarında kaliteli yatak odası takımı hangi markadan alabilirim. Kullandığınız markalara göre fikir verebilirseniz çok memnun olurum...
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba;

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 2 yıllık evliyim. Eşimle ev eşyalarımızı beraber aldık ama o zaman durumumuz çok iyi olmadığı için yatak odamızı biraz toplama yapmak zorunda kaldık. Şimdi birikmiş paramla yatak odası takımı almak istiyorum, ancak piyasadaki modeller çok pahalı. 3000-3500 tl civarında kaliteli yatak odası takımı hangi markadan alabilirim. Kullandığınız markalara göre fikir verebilirseniz çok memnun olurum...
Şimdiden teşekkürler.

Çok markaya baglı kalma canım.
bütün mobilyacıları gez dolaş

Çok markaya baglı kalma canım.
bütün mobilyacıları gez dolaş
nerede oturuyorsunuz avrupa yakasıysa eger bagcılar semtındekı mobılyacıları gezmenızı onerırırım..
veya eskıdjiden bakabılırsınız ben ufak tefek ebımın objelerını oradan aldım .
cokguzel bve uyguyn seyler var

Ben yenı model country beyaz 5kapılı gardrop ve yatak ıcınde de bazası var dolabın bırı yatagın baslıgıyla aynı cıcek desenlı perdelı ıkısını 3,500e aldık oda kucuk oldugu ıcın anca sıgdı sıfonyer parcasnı flan almadık sız hangı ıldesınız bz izmirdeyz

Back
X