• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YATAK ODASI

Ortalıkta birşey bırakmamak gerekir yani h.sonu kalkınca yatagınızı toplamıyormusunuz, ortada ki seksi şeyleri!! de tabiki. Ya da bir misafir geleceği zaman toplu olmuyor mu o oda. Sizin zaten kayınpederinizi eşiniz çağırmış adam bir daha neden sorsun ki müsaitmi diye, müsait olmasa çağırmaz dı heralde değil mi? Kaynanaız da odanız derli toplu olduktan sonra girebilir,ne sakıncası var ki.

benimki de giriyor hem de gizli gizli,
ebevyn banyomun çekmecelerini kurcalamış son geldiğinde,
gayet açık yazayım o çekmecede, ped, tampon, prezervatif vs var,
ebeven banyosuna kızım bile girmediği için çekmeceye kilit takmayı akıl edememiştim (!)
düpedüz terbiyesizlik bence birinin yatak odasına girmek dolabına sağına soluna bakmak.
fantazi gereçlerimiz için çelik kasa yaptırmayacağımıza göre illa ki odanın biyerlerindeler,
görme isteğindeki amaç nedir çözemiyorum cidden.

Canım.insaniz öyle değil mi unuttuk diyelim ? Salonda olur mu bilemem de ben salon tarzı seylerde o tarz şeylere karşıyım yatakodasi sonuçta pat diye girilmesi hoş değil en azından odan müsait mı diye sorulması gerekiyor çocuk değil ki kaldı ki sadece KV de değil kp ne işi var.
Bu arada ben odamı toplayp eşim babasını ebeveyn banyosunda tokadı küvette yikanamadigi için karşı değilim ben girilmesine sorulmadan girilmesi ki bu kime gidelim seni gidilsin edepdir yani

Sonuç olarak ben sorun etmezdim.

ebeven banyosuna kızım bile girmediği için çekmeceye kilit takmayı akıl edememiştim (!)
düpedüz terbiyesizlik bence birinin yatak odasına girmek dolabına sağına soluna bakmak.
fantazi gereçlerimiz için çelik kasa yaptırmayacağımıza göre illa ki odanın biyerlerindeler,

Benim demek istediğim buydu aslında müsait mi diye sorulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok sonuçta ben annemin odasına girmedim müsait olup olmadığını bilmeden

Bence edebe aykırı kızlar biz çocuklarımızı nasıl yetiştiriyoruz kızım git istediğin yerde oyna mı diyoruz misafirliğe gittiğimizde hayır mahrem olan yerler belli sınırlar dahilinde mahrem kalmadı

En nefret ettiğim sey. Çekmece karistirilmasi. Karşımda açık çantada olsa içi gozukmicek şekilde agzini kapatirim okadar rahatsiz olurum :S.

Ki benim annem de eşimin babası da ebeveyn banyosunda yıkandı ben eşime söyledim eşim de canım babam orda yikanamiyor diye haber verdi müsait mi banyo diye sordu aynı şekilde ben herkesin arkasından banyo temizlemeye karşıyım eşim temizler çıkar annemi banyoya sokacağım bir şey var mı diye sorduğumda gitti baktı bence bu şekilde olmali ya. Ki kp ben gir baba banyoya sorun yok dediğim halde adam utana sıkıla girdi yani görgü meselesi biraz

Benim yatak odamın kapısı hep açık arkadaşlarımla da girer otururum annemde kayınvalidemde. Amaç burda bence kötü niyet taşımamak olmalı. Teftiş için girerse gıcık olursun tabi

Ben hiç rahatsız olmadım belki de iyi anlaştığımızdan dolayı bilemiyorum.Biz evde yokken (haberli bir şekilde) gelir siler süpürür,dolap içlerime kadar düzeltir,ütümüzü yapar,sağolsun :) Bunları yapsa da yapmasa da ben bu konuda o kadar hassas değilim,girebilir yani.
Özellikle girip karıştırmak ayrı tabi,ona ben de sinir olurum.

Benim demek istediğim buydu aslında müsait mi diye sorulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok sonuçta ben annemin odasına girmedim müsait olup olmadığını bilmeden

yani olay bu,
ben 5 yaşında çocuga izinsiz kimsenin odasına girilmeyeceğini, çekmecelerin kurcalanmayacağını öğretebiliyorum ama 60 yaşında kadın bunu akıl edemiyorsa ben bunda art niyet ararım.
ki benim kayınvalidemle hiçbir sorunum yok ama son iki gelişinde de böyle vakalar yaşadığımız için artık gelmesini istemez oldum.

En nefret ettiğim sey. Çekmece karistirilmasi. Karşımda açık çantada olsa içi gozukmicek şekilde agzini kapatirim okadar rahatsiz olurum :S.

mutfakta yemek yapıyorum baktım bu yatak odasında komidinin çekmecesini kurcalıyor,
ne yapıyorsun dedim çorabım ıslandı çorap bakıyorum dedi (oğlunun çorabını)
söylesen verirdim çoraplar orda değil dedim, verdim.
kurcaladığı çekmecede de yılbaşı için hediye aldığım kutulu kırmızı donlar vardı :KK53:
merakından nasıl çatladıysa bi de bana diyor ki o süslü kutularda ne var,
senlik bişey değil karıştırma dedim ne diyim koca kadına,
ama uyuz olmuştum bak hatırladım yine sinirlendim :bicak:

Benim yatak odam misafir geldiği zaman kapısı açıktır bilemiyorum girebilirler yatağa oturmadıkları yatmadıkları takdirde sorun yok. Hatta biz büyük banyomuzu kullanmıyoruz o banyoda duşa kabinin içinde çamaşır kurutuyorum çamaşırlığım orada açık hep . Bu yüzden annem ve kv bizde kalmaya geldikleri zaman ebeveyn banyosunda duş aldılar. Bunda birşey Yok bence. Kv ler geldiğinde yatak odanın toplu düzenli olması lazım bence
neden şart? orası özel alansa herşey heryerde olabilir... neyin mecburiyetidir bu?

selam kızlar,

bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?

kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .

kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar

artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?

Allahim ne kadar garip kayinvalideler var. KK da dimağım genişledi resmen.

Yani hadi kendi giriyor kadin olarak bir beis görmüyor kocasini neden sokuyor belki sütyenini astin ortays töbe est...

Normalde girmez. Arada bir müsait yer yoksa namaz kılmaya falan girer.
Şimdi oğlumabizim evimizde baktığı için arada bir girmek zorunda ama hiç karıştırmaz. İşi yoksa girmez.

Bence anlaması için kilitle o gelince. Kapısı kapalı bile olsa açıp girecek bir tip gibi çünkü.. Sorarsa "özel alan başkasının rahatça girmesinden hoşlanmıyorum" de açıkça.. Daha da irdelerse kayınpederini bile içeri soktuğunu sana göre rahatsız edici olduğunu anlat...

orası heryer değil ama yatak odası... misafir varken derli toplu olma kuralı mı var? isteyen derler toplar,isteyen don sutyen ortada bırakır.
Ben kendi fikrimi söyledim kendi uyguladığım gördüğüm şey Burdur . Ben her yerin kapısını açıyorum ayrıca aralıkların Işık'ları yanar misafir varken. Girilebilir ama karıştırıyorsa orada bir sorun var ayrıca neden giriyo onu anlayamadım

Back
X