• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YATAK ODASI

Geceliklerini ortada bırak. Utansın. Annecim yeni ütülemiştim girmeseydiniz keşke dersin. 2 kere yap bak bi daha yapıyo mu

Ben başk bir ülkede mi yaşıyorum acaba ya? Bize çocukluktan beri çok ayıp olarak öğretildi yatak odasına girmek. Misafir gelince hep kapı kapatılır misafire ayıp olmasın diye falan. Ev görmeye gittiğimde bile sıra yatakodasına gelince içeri girmeden kapıdan şöyle bir bakar geçerim. Niye bilmiyorum. :KK45: Misafirin yatılan odaya görmesine de gerek yok bence. Ortak kullanılan bir sürü alan varken o da eksik kalıversin.

Alkış sana ya demek istedgimin usturuplu halı işte ahhh ahhh :KK9::KK9::KK9:

Benim kv bizdeydi yeni , uçak valizlerini ayarlamak için tartı lazımdı, tartı da yatak odasında. Ben tartıyı getireyim de unutmadan yarın ayarlayın valizinizi dedim. Yok biz tarttık dedi. Yatak odasında gizli saklı bişey Yok da b.k götürüyordu , çamaşırlar üstüste atmışım yatak açık , ütülenecekler bir yerde yığılı falan... “aaaa” diye şaşırıverdim. Sonra aradan bir gün geçti “bebeğin beşiğine yatak odasında yer var mı? Ben görmedim de yatak odasını “ dedi :D ahahahha:D yersen. Ama çok da umrumda değil ben sana saygı göstermiş dağınıklığımı göstermemişim görmek istiyorsan buyur gör , çok önemli değil yani

Girmemesi gerekir tabiki ama aklindan neler geciyor kimbilir derli toplu mu temiz mi vs. İnceleyecek kv.

Onlar neysede ben yeni evli sayilirim ilk defa kp geldi yatili misafir olarak gecenin ikisinde tuvalet diye yatak odasina daldi odum koptu..:110: tuvaletle yatak odasinin da alakasi yok yani nasil bir dalginliksa.. Ozellikle yapmadi ama cok rahatsiz oldum

Yok yere sorun yaratıyorsunuz bence de yatak odasına fazla anlam yüklüyorsunuz.

Giremez
Kapiyi kilitle.kapali tut once is yaramazsa kilitle
Esinede sevistigimiz odaya anan baban girinve rahatsiz oluyorum de.madem onlar yabancı ayip olur diyecek kadar dusuncesiz.

Kapını kilitle. Kocan izin vermiyorsa kocana sormadan kilitle. Kaynanan kilitli kapıyı görünce yatak odası müsait değil anne de hiçbir şey yokmuş gibi. Sonra da çay içer misin gibi alakasız bir şey söyle. Valla herkes duracağı yeri bilsin. Mahrem nedir? Kocan da olsa bilmiyorsa öğrensin

Icerde biz varken girmedigi surece sorun yok.
Ha tabii cekmece karistirirsa sok olacagi seyler gorebilir kendi mesuliyetinde :D

Kesinlikle tavrını ortaya koymalısın .. Oraya senin iznin olmadan kimse giremez

bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
Bu ne demek ya ben kapatırım kim gelirse gelsin ha kendi annemler ha kvdemler :KK12: kocana diyemedin mi kapatıyorum o kadar diye :işsiz:

acaba ne var yatak odasında merak ediyorum çıkamıyor ordan kadın
Ben kv lerin bi durumu ile ilgili şunu düşünüyor hatta eminim.

Cinsel hayatları cokkkk önceden yok olan bu kadınlar bir nevi kriminal için giryorlar odaya. Ya bu gençlerin herşeyi bizden farklı kesin burdada farklı birşey yakalayacam duygusu ile giriyorlar.

Tabi bir ikinci ihtimal. Artık cinsellik olmadığı için onlarda yatak odası ile salon arasında bir fark görmüyorlar

Kırmızı renk gibi dikkat çekici tanga ya da dantel vb. iç çamaşırlarinizi alıp kapının üstüne, yatağın başlığına takın ve görmesini sağlayın. Eh bundan sonra da utanmayıp giriyorsa anlatın özel alanımız orası girmenizi istemiyorum diye. Bunun üstüne hala girmek için teşebbüs ederse vay halinize

Bende hiç sevmem yatak odama girilmesinden nefret ederim. Dağınık değildir ancak yine sevmem. Bekarken de odama girilmesini sevmezdim. .
Malesef bu huyumu herkes bilir ama nedense giriyor eşimin ailesi . Aslında daha çok kizkardesim(gorumcem) . Bildiği halde giriyosa kavga cikaricak halim yok onun ayibi. İnsanlar sevgi ve samimiyetle bazen farkında olmadan tabulariniza zarar veriyorlar. Seviyorsanız birde sus pus oluveriyorsunuz. .

Yatak odasını kutsallaştırmamak lazım diyen arkadaşları anlayamıyorum bende evden aceleyle cıkılmış olabilir ortalıkta toplamadıgınız gözden kaçmış bi eşyanız olabilir herseyden önce cinsellik yaşanılan mahrem bi alan sonuçta ayrıca sürekli toplu olacak diye bi kaide yok özellikle çalışan hanımlar için evde yatılı misafir varken bütün gün çalışmış yorulupta gelmiş olan bi insan misafirini mi yemeği mi cocugunu mu diğer oda banyo lavabo temizliğini mi yoksa işten gelince uzanıp dinlenememesi yetmezmiş gibi bi de misafir ağarlayacak olmasını mı düşünsün.

Böyle bi takıntım yok. İç çamaşırlarım yatagın üstünde yerlerde falan gezmez çekmecededir hep. Böyle derli toplu olduğu halde yatak odasına çok anlam yükleyenler de garip gelir bana.

Kırmızı renk gibi dikkat çekici tanga ya da dantel vb. iç çamaşırlarinizi alıp kapının üstüne, yatağın başlığına takın ve görmesini sağlayın. Eh bundan sonra da utanmayıp giriyorsa anlatın özel alanımız orası girmenizi istemiyorum diye. Bunun üstüne hala girmek için teşebbüs ederse vay halinize

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kayınvalideniz tek geldiğinde odaya tanga, prezervatif artık hayal gücünüze göre ne bulursanız yatak, şifonyer üzerinde unutmuş süsü verin eğer bu da olmuyorsa kayınvalideniz evdeyken iç çamasırınızla yatak odanızda onun gelmesini bekleyin elbet sizi merak edip gelecektir kapıyı çalmadan girerse elinize bi fırsat geçmiş olur. Onu bu konuda sert bi şekilde uyarırsınız bi daha siz yokken bile giremez o odaya

bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
Bizde de esim kapatir kapiyi bende yatak odam guzel diye hususi kapiyi acik birakirim bi bakmisim kapanmis :D

Bende bu tip kv değil elti var inanır mısınız bi gün kıyafet odasını kilitledim kadın iş edinmiş kilidi söküp içeri girmiş ben bu sırada yemek yapıyorum bu da çocuk uyutuyor güyya tak diye bi ses geldi bi baktım bu durmuş odanın ortasında sağı solu süzüyor beni görünce de pişkin pişkin çocuk kapıyı kurcalarken kırmış niye kilitledin ki diyor çocuk da 2,5 yaşında yersen :sinirli:

Back
X