- 9 Ekim 2017
- 37
- 34
- 3
Seks oyuncaklarınız mı var? Ya da en basiti prezervatif mi? Buna mı şaşıracam?Belki siz bile sasirirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seks oyuncaklarınız mı var? Ya da en basiti prezervatif mi? Buna mı şaşıracam?Belki siz bile sasirirsiniz![]()
1. SıkSeks oyuncaklarınız mı var? Ya da en basiti prezervatif mi? Buna mı şaşıracam?![]()
E tamam çok mu anormal bir şey? Bizim de var (hatta sanırım sizde olmayan türlerden) ya da delik deşikli iç çamaşırları1. Sık![]()
İyi de annenize gosterebilir misiniz bu oyuncaklari?E tamam çok mu anormal bir şey? Bizim de var (hatta sanırım sizde olmayan türlerden) ya da delik deşikli iç çamaşırları
Bizim de var derken, evli olmadığımız halde. Anlayın yani aslında şaşırılmayacak şey olduğunu sizin durumunuzda![]()
Kendi isteğiyle görmek isterse görür.İyi de annenize gosterebilir misiniz bu oyuncaklari?
Oyuncak mi yaristiriyoruz yani =)
Yani polemik istemiyorum alinti yapan sizsiniz. Bizde olan oyuncaklarin neler oldugunu kime neye gore normal oldugunu bilmiyorsunuz bu sekilde cikisinizin sebebini goremedim.Kendi isteğiyle görmek isterse görür.
Yarıştırmaya çalışan sizsiniz. “Belki siz bile şaşırırsınız” derken? Normal olan şeyleri anormal gibi gösterip, ya da sadece sizde var olduğunu düşünmeniz gülünç bir durum. Neyse durumun tam tersi olduğunu ve şaşırmadığımı gördünüz![]()
Aynı durum benimde gözüme batıyor bu ara ne desem acaba diyorum kızın servisine bakıyor oğlu geliyormu gidiyormu ona bakıyor yola bakan oda benim odam ya sabır diyorumselam kızlar,
bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?
kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .
kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar
artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?