• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YATAK ODASI

selam kızlar,

bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?

kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .

kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar

artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
Benim eşim karşı en başta bu olaya ben yapmam yapanıda yadırgarım.

Benim k.v en sevdiği yerdi.
Ben evden çıktığım an yatak odama girip karıştırmaya bayiliyordu.
Hayır insanin yatak odasında ne olur kıyafetleri eşyaları.
Yatak odasında 70yasinda kadin ne arayabilir diye dusunuyordum.
Aradigin tanga falan mi?
Verimmi 2 cift giyersin diyesim geliyordu

Yani polemik istemiyorum alinti yapan sizsiniz. Bizde olan oyuncaklarin neler oldugunu kime neye gore normal oldugunu bilmiyorsunuz bu sekilde cikisinizin sebebini goremedim.
Belki erkekler icin anal halka var odamizda belki turlu bdsm oyuncaklari siz nasil butun oyuncaklari herkese gore normalmis gibi bir cikis yaptiniz dogrusu ben buna sasirdim.
Erkekler içinse evet kadın bayağı şaşırabilir :confused: (bak buna ben bile şaşırırım)
Bdsm oyuncakları bizde var ve benim için normal gayet :KK69:

Bende yurtdışındayken k.valide k.peder geldi ilk defa evi geziyorlardi k.peder pat yatak odasına girdi dolabı açtı içindede çamaşırlari yikamistim ortalikta kalmasın diye dolabin içine koymuştum rezillik ya onun ayıbı yani:KK12:

Girmemesi gerekir.

Bende yurtdışındayken k.valide k.peder geldi ilk defa evi geziyorlardi k.peder pat yatak odasına girdi dolabı açtı içindede çamaşırlari yikamistim ortalikta kalmasın diye dolabin içine koymuştum rezillik ya onun ayıbı yani:KK12:
O nasıl k.peder? Dolapta ne aramış? Onun rezilliği.

böyle bir durumda kalmadım hiç ama şahsen ben de çok sinirlenirdim. kapımı kilitlerim, yatak odamı görecekler de ne olacak, başları göğe mi erecek hey Allahım, bu kayınvalideler de bi garip bazen :KK20:

selam kızlar,

kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .

artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
Ayıp bişey bnim kendi annmin bile izinsiz girmez. Ağırlığını köy bence o gelince kitle vardır biseyler bence

selam kızlar,

Kapiyi kilitle:duduk:

Üç küçük çocuğum var o yüzden açıkta bir şey unutma luksum yok. Bizde de kardeşim görümcem eltim arkadaşım odama girer çıkar yatağım açık değilse dert etmem. Ama bir gün eşimin kuzeni ilk defa geldi evime pazar sabah habersiz. Evimi gezdi hadi eyvallah yatak odama girdi eşini çağırarak ya benim daha yatağım açık dedim.kadin bana aaa biz yabancı miyiz canım dedi .var böyle kafalar.dert etmemek lazim

Benim yatak odam açıktır, girebilir benim için bir sakıncası yok.
Balkonuma yatak odamdan çıkılıyor, kayınpederim ilk çıkacakken müsait mi diye sorar, kayınvalidem sormadan girer.
Sıkıntı yok yani benim açımdan. Yatak odam genelikle topludur, yada uygunsuz bir eşyam ortalıkta olmaz.
Velev ki toparlayamadım diyelim, misafirim içerideyken iki dakika yanlarından ayrılır hemen toparlarım.

Yani polemik istemiyorum alinti yapan sizsiniz. Bizde olan oyuncaklarin neler oldugunu kime neye gore normal oldugunu bilmiyorsunuz bu sekilde cikisinizin sebebini goremedim.
Belki erkekler icin anal halka var odamizda belki turlu bdsm oyuncaklari siz nasil butun oyuncaklari herkese gore normalmis gibi bir cikis yaptiniz dogrusu ben buna sasirdim.
Vay anasını, o neymiş öyle ilk defa duydum. Merakıma yenildim.:oops:

benim kayinpederim ve kayinvardemde ayni seyi yapiyorlar di uyardim olmadi tam gircekleri zaman musait degil dedim ve kurtuldum sonucta o ayibi onlar baslatti

Ben de yatak odasının dağınık olmasını anlamıyorum yani kalkıldığında ilk yatak toplanmaz mı? bu insanlar size sabahın köründe mi geliyorlar. Bana göre hiç özel bir yer gibi gelmiyor evet eşimizle aynı yatağı paylaşıyoruz birşeylet yaşıyoruz ama o gecede kalıyor sonuçta sabah olunca birşey yaşandıysa ilk nevresimlerim değişir değilse de yatağım toplanır bu böyledir avizeyi gösterecekmiş sonuçta tamam müsait mi diye sorulur ancak o saate kadar topladığını düşünmüştür ne özeli var herhangi bir oda olmaktan başka. Şöyle düşünün birden rahatsızlandınız hastaneye gittiniz kaynananla eve geldiniz sizi yatağa yatıracak her yer dağınık yatak toplanmamış hoş olur mu yani bu durumları düşünüp düzenli olmak gerek. Ben eşimle odadaysam daha uyanmamışsak girilirse sorun yaparım. Odada olan bir yatak bir dolap değil mi salondan falan ne farkı var?

Benim kaynana dolaplarin icini bile actigini bilirim ama artik kapiyi kitliyorum anladi da daha gitmiyor

Back
X