- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 38
- 35
- Konu Sahibi uvercinka7
-
Ne kadara yaptiriyorsun peki ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm daha konuşmadık ama tahminimce daha uyguna gelir hatta daha sağlam ve istedin gibi oluyor marangozlar bu tarzları daha iyi yapıyor. bi tuvalet aynası 2 komidin gardolab ve garyolası bazalı olacak tabii cnm ayaklı olamsısına özne gösterecegim. ( şifyoner olmayacak cnm istemiyorum ) bide misafir odası takımı oda aşahı yukarı avangart ve country tarzı cnm orta sehpası avangart ve 3lü çay sehpası hepsi taş çatlasa 8 bin yada 7 bin cnm
İçinde kocan olduğunda güzelleşir.boyle normal gorunuyor.gulegule kullan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle yaptıragn yer güvenlr bi yerse yaptrnca daha sağlam oluyor ve fıyatı uygun oluyor inş. İstedgn gibi olur canm bitince fotograflarını paylaş mutlaka
İçinde kocan olduğunda güzelleşir.boyle normal gorunuyor.gulegule kullan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1060344 Eki Görüntüle 1060345 Eki Görüntüle 1060346
aynen cnm 2 aydır marangoz marangoz dolaşıyordum ve tuvalet aynasındaki ayakalr agaçtan yapılmaymış hiç bir marangozda yanaşmadı agaç 1 yılda meydana geliyor kesilip şekillendirmesi soguması vs vs bu yüzden hepsi hazır ayak kullanacaktı yeri daha farklı oluyor ve çabuk kırılır onalr bende istemedim inan artık çok yılmıştım nişanlımda askerde herşeye tek gidiyorum kayın validemle kayın babam sagolsun geliyrolar benle ama onlarıda çok yoruyorum diye baya içim içimi yedi.sonra vaz geçtim cnm hazır alıcam dedim giidp bu sefer magazalara bakayım dedim. anlayacagın baya kara kara düşündüm. ben inşaat firmasında çalışıyorum biizm şirketde marangoz var saolsun ona söyledim oda sakın alma yaptır dedi bende derdimi anlattım saolsun ustası varmış beni onun yanına götürdü yaptı işlere baktım inanki adam bi sanatkar nasıl sevindim anlatamam ayın 22 sine sözleştik inş nişanlım gelince modelelri götürecegiz
yatagın alt ayakları kullanışsın gibi canım
ayaklar çıkıyo mu
Bilmiyorum ki çıkmıyo galıba canm
Ama bazalı yaptracagm icin yere sıfır olcak o zmn kullanşlı olur herhalde
genel olarak güze içine sinsin
Öncelikle hayırlı teskereler diliyorum gecen yıl bnde asker yolu göZledim zordur :)
Ama az kalmış anladgm kadarıyla suan ki heyecanını tahmın edebiliyorum. Allahım bi daha ayırmasın sızı
Bnde yatak odası konusunda aylardır arastryorumyaptırmaya güvenemedim ankaradayım sitelerde yaptırmaya da cok ücret istiyolar o yüzden inegölde yapılmış ürünleri satan bi yerden alacam inş bugün tekrar gidip bakcaz bakalım kararımz degsmezse ☺️ yatagını bazalı yaptırcam bnde anlasrsak inş şekli bızulmaz oyle, cünkü yatak ucunu alacagını soyledı baza olursa hiç öyle bir model gördün mü ? Sadece baslıgı kenarları olcak içi baza ayak ucu olmayacak ? :)
saol cnm tşkrler amin aminn allah kimseyi ayırmasın inş :) evt cnm gördüm hemen resimelri aldım bende flaşa belki yaptırırm böyle diyerekten şaşırdım bende hem bazalı hemde ayak ucuda vardı bak resimleri paylaşıyorum
Öncelikle hayırlı teskereler diliyorum gecen yıl bnde asker yolu göZledim zordur :)
Ama az kalmış anladgm kadarıyla suan ki heyecanını tahmın edebiliyorum. Allahım bi daha ayırmasın sızı
Bnde yatak odası konusunda aylardır arastryorumyaptırmaya güvenemedim ankaradayım sitelerde yaptırmaya da cok ücret istiyolar o yüzden inegölde yapılmış ürünleri satan bi yerden alacam inş bugün tekrar gidip bakcaz bakalım kararımz degsmezse ☺️ yatagını bazalı yaptırcam bnde anlasrsak inş şekli bızulmaz oyle, cünkü yatak ucunu alacagını soyledı baza olursa hiç öyle bir model gördün mü ? Sadece baslıgı kenarları olcak içi baza ayak ucu olmayacak ? :)
saol cnm tşkrler amin aminn allah kimseyi ayırmasın inş :) evt cnm gördüm hemen resimelri aldım bende flaşa belki yaptırırm böyle diyerekten şaşırdım bende hem bazalı hemde ayak ucuda vardı bak resimleri paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1061771 Eki Görüntüle 1061772 Eki Görüntüle 1061773
Çok canm i oldu bnlar bnde alırkn sorarm ☺️😃
inş istediğin gibi olur cnm ama adamlar size biz yapamayız felan derse ısrar edin ugraşmak istemezler genelde hatta bu resimleri onlara gösterip oldugunu vurgulayınnninş herşey gönlümüzce olur
inş istediğin gibi olur cnm ama adamlar size biz yapamayız felan derse ısrar edin ugraşmak istemezler genelde hatta bu resimleri onlara gösterip oldugunu vurgulayınnninş herşey gönlümüzce olur
Aynen öyle yapcam canım :) inş herkesin gönlüne göre olur :)
Aynen öyle yapcam canım :) inş herkesin gönlüne göre olur :)
inş cnmm amin
saol cnm tşkrler ama ben almayacagım modeli netden aldım ayrı ayrı birleştirip takım yaptım kendimcemarangoza verecegim inş olursa resimelri paylaşırım cnm yaptırmak istedim tuvalet aynasıda bu cnm
Eki Görüntüle 1061531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?