Yatak odasına girilmesinden bir tek ben mi rahatsız oluyorum

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var

Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Uyarmadiginiz surece devam edecektir.

Bazi seyler insanin icinden gelir. Benim kaynanam kafasini bile uzatmaz odama. Ben en yakinim dahi olsa telefonu caliyorsa ekrana bakmam. Annem cantasindan bir sey istese cantayi getiririm icini asla acmam. Bunu bana kimse ogretmedi. Icimden geliyor. Gorumceniz de karakter olarak boyle. Uyarmaniz gerek.

Bazi seyler insanin icinden gelir. Benim kaynanam kafasini bile uzatmaz odama. Ben en yakinim dahi olsa telefonu caliyorsa ekrana bakmam. Annem cantasindan bir sey istese cantayi getiririm icini asla acmam. Bunu bana kimse ogretmedi. Icimden geliyor. Gorumceniz de karakter olarak boyle. Uyarmaniz gerek.
Bende sizin gibiyim. Kendi annemin bilr yatak odasına girmem esyasina karışmam. Söyleyince sorun yaratacak ama bende çekmek zorunda olmadığımı düşünüyorum

Bende sizin gibiyim. Kendi annemin bilr yatak odasına girmem esyasina karışmam. Söyleyince sorun yaratacak ama bende çekmek zorunda olmadığımı düşünüyorum
Soyleyin gitsin. Sorun yaratirsa burasi benim ozel alanim deyin. Kimsenin hakki yok buna. Hem her defasinda ne diyerek giriyor iceriye? Ne diyerek dolaplara bakiyor aciyor?

Tepkinizi hemen verin yoksa böyle devam eder keza buz dolabıda öyle ev sahibi açabilir sadece. Evime geldiklerinde mutlaka kapısını kapatırım yatak odamın
Dimi ya hasret kaldik boyle insanlara. Izin alinmadan buzdolabı acilmaz. Bunu bilen o kadar az insan var ki.

bendeeeee 👍

Soyleyin gitsin. Sorun yaratirsa burasi benim ozel alanim deyin. Kimsenin hakki yok buna. Hem her defasinda ne diyerek giriyor iceriye? Ne diyerek dolaplara bakiyor aciyor?
Kıyafet istiyor benden bi kac kere verdim geri gelmedi. Bidaha bahaneler uydurdum. Çocuk alıştı çıkıyor yukarı onun aldıklarını geri koymaya cikiyor ben yaparim diyorum cikiyor yok yok diye

Sende sorun yok canim millet fazla gevşek
Benim eşimin sülalesi hep öyle her eve gelen muhakkak banyo yapar hemde yatak odamdaki banyoda .
Kendinizde sorun aramayın onlar gorgusuz

Sende sorun yok canim millet fazla gevşek
Benim eşimin sülalesi hep öyle her eve gelen muhakkak banyo yapar hemde yatak odamdaki banyoda .
Kendinizde sorun aramayın onlar gorgusuz
Normalde herseyi pat diye söylerim ama bu konuda ben hassasim ve karsimdaki rahat olunca bi şaşırdım haklisinjz

Geldiklerinde yatıya mı kalıyorlar? neden çocuğuna banyo yaptırıyor? Girilmesini istemediğiniz odaların kapısını kapatın, havlu isterlerse bir tane yüz havlusu koyun banyoya onu verin.

Back
X