- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
Ama biz onunla dalga geçmiyoruz ki. Tabiki telefonun zararlarını biliyoruz çoğumuz, konunun bebek olayıyla bağlantısı çok garip geldi bize.Sizler telefonu yatak odasına alıp uyumaya devam edin. Çok matah bir şeymiş gibi birde anlatıyorsunuz afferim size.
Bebek olayını bilmem ama yattığınız odada asla elektronik bir eşya olmamalıdır. Uykunuzun sağlık oranını ciddi etkileyen bir unsurdur. Cep telefonu ile bu kadar haşır neşir olan neslin etkilerini 10-15 sene içinde göremeye başlayacağız. O zaman dalga geçenler bu mesajı umarım aklına getirir.
Beyinleriniz labne peynir kıvamına geliyor hiç biriniz bunun farkında değilsiniz.
Soru şekli garip değil mi? Yatak odasında telefon olup hamile kalabilen var mı demiş, Yoksa telefonun zararlar malum, her şeyi etkiliyor.Sizler telefonu yatak odasına alıp uyumaya devam edin. Çok matah bir şeymiş gibi birde anlatıyorsunuz afferim size.
Bebek olayını bilmem ama yattığınız odada asla elektronik bir eşya olmamalıdır. Uykunuzun sağlık oranını ciddi etkileyen bir unsurdur. Cep telefonu ile bu kadar haşır neşir olan neslin etkilerini 10-15 sene içinde göremeye başlayacağız. O zaman dalga geçenler bu mesajı umarım aklına getirir.
Beyinleriniz labne peynir kıvamına geliyor hiç biriniz bunun farkında değilsiniz.
Ama biz onunla dalga geçmiyoruz ki. Tabiki telefonun zararlarını biliyoruz çoğumuz, konunun bebek olayıyla bağlantısı çok garip geldi bize.
Avusturalya’da yapılan bir çalışma telefonla uyumak ve akıllı telefon kullanmanın erkeklerde kısırlık ve sperm kalitesinde düşüşe neden olduğunu gösterdi.
Soru şekli garip değil mi? Yatak odasında telefon olup hamile kalabilen var mı demiş, Yoksa telefonun zararlar malum, her şeyi etkiliyor.
Gerektirmezdemek ki bir yerlerden bu konuyu duymuş sorarken de yanlış sormuş. Bu dalga geçilmesini mi gerektirir.
Gerektirmez
Evet bu konu üzerine araştırmalar var, hatta 5g'nin coronaya neden olduğu konusunda da çeşitli yazılar okudum ama evrimimi tam tamamlayamadıgim için konu/sorulus şekli bana komik gelmiş olabilir,gariplikler bazen sizi zor duruma sokabilir. Cep telefonunun sinyal yakalamak için yaptığı performansın beyinde olan etkisini görseniz hiç biriniz telefon çekmeyen, az çeken yerlerde elinize bir daha telefon almazsınız.
Ne yazık ki o kadar ince, ayrıntılı düşünen biri olmaktan çıkmışım bunu anladım. Teşekkürler.demek ki bir yerlerden bu konuyu duymuş sorarken de yanlış sormuş. Bu dalga geçilmesini mi gerektirir. Belli ki bir sıkıntı var, bebeği olmuyor eşi de sürekli telefonla haşır neşir veya yatak odasında telefon ile uyuyorlar . Kafasında kurmuş ne yapacağız ?
Yaaa kahveyi piskirttim beÇalacak olan telefon sperminlerin ödünümü koparacak yapmayın lütfen,bu kadar saçmalıkta olmaz.
Radyasyon her şeyi etkiler ama gebelik oluşmayacak kadar etkılemez
Önce doktora gitseniz ha
Ya da madem siz buna inanmak istiyorsunuz telsiz deneyin madem
Telefonun kısaltması o tamam mı tel diye kısaltılır basit olayşimdi ben bunu canlı canlı gömmez miyim ?
abla biz senin yurt arkadaşlarının osurması konusunu açtığında da dinledik, hatta kıl dönmelerine bile şahit olduk. Sana hiç başka yurda geç dedik mi ? Demedik !
Şimdi sen telsiz diye neden sululuk yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?