Telefonun kısaltması o tamam mı tel diye kısaltılır basit olau
Anlayan anlar anlamayana gerek yok ben gayet anlattığımı düşünüyorumbirde yaza bilsen, bir de derdini anlata bilsen ...
Telefonun kısaltması o tamam mı tel diye kısaltılır basit olay
Ha o olay gayet de dalga gecilecek olaydı bir yerime takmadım o ayrı mesele
tel- sizzz
Tersinizden kalkmıssınız
Üşendim ama zaten ciddi anlamda normal kağıda yazarken sıkıntılıyım ama kısaltma ben böyle telsiz diye ucuz dalga geçmem kaliteli geçerim geçeceksemOna telefonsuz denir, telsiz başka bir cihazdır.
Bilsenler ayrı yazılır siz de bilseniz!birde yaza bilsen, bir de derdini anlata bilsen ...
Ne diyosun kızMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Burada kimse elektronik cihazla uyumak zararsız demedi ki. Yanlış olabilir ama hepimiz yapıyoruz hatta bazılarımız meslek itibariyle yapmak zorundayız. Konu sahibi bunu bir korunma yönetimi olabilirmişcesine sorup da ciddi cevap bekleyince biraz ilginç oldu. Konu sahibinin düşüncesine göre şuan hiç kimsenin çocuk sahibi olmaması lazımdı ona istinaden yorum yaptık.Sizler telefonu yatak odasına alıp uyumaya devam edin. Çok matah bir şeymiş gibi birde anlatıyorsunuz afferim size.
Bebek olayını bilmem ama yattığınız odada asla elektronik bir eşya olmamalıdır. Uykunuzun sağlık oranını ciddi etkileyen bir unsurdur. Cep telefonu ile bu kadar haşır neşir olan neslin etkilerini 10-15 sene içinde göremeye başlayacağız. O zaman dalga geçenler bu mesajı umarım aklına getirir.
Beyinleriniz labne peynir kıvamına geliyor hiç biriniz bunun farkında değilsiniz.
Yok artık bukadar da olmaz yaMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Ben yıllardır hamile kalamadım telefon yüzünden. Sürekli çalıyor namıssızMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
İki telefon olur hem de ama sağlıklı mı değil. Eğer radyasyonu keseyim diyosaniz tüm gün maruz kalıp yatak odasında maruz kalmiyim demek bir anlam ifade etmez. Radyasyon vücutta biriken bişeyMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Alla sen bu konuları mı açmış koptum of sakın benim açtığım konulara bakmaşimdi ben bunu canlı canlı gömmez miyim ?
abla biz senin yurt arkadaşlarının osurması konusunu açtığında da dinledik, hatta kıl dönmelerine bile şahit olduk. Sana hiç başka yurda geç dedik mi ? Demedik !
Şimdi sen telsiz diye neden sululuk yapıyorsun ?
2 tlfla hamile kaldım üstelik yatak odasındaydı çocuk da doğurdum iyi mi bu nasıl soru ya böyle birşey olsa nesil çoğalamazdı kaç senedir tlflar var akla mantığa sığıyor mu?Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?