Yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi?

Telefonun kısaltması o tamam mı tel diye kısaltılır basit olay
Ha o olay gayet de dalga gecilecek olaydı bir yerime takmadım o ayrı mesele
tel- sizzz

Tersinizden kalkmıssınız

Ona telefonsuz denir, telsiz başka bir cihazdır.

Telefon zararli hatta kapaliyken bile zararliymis bataryasini cikarip yatmak gerekirmis ki bu akilli telefonda mumkun degil
Eminim gebeligede etkisi vardir bu kadar radyoaktif ortamda yer almanin
Ama bu zamana kadar vucutta biseyler bozulmussa bozuktur zaten telefonu uzaklastirmakla saglik geri gelmez
Sacma bi soru ama mantikli bi cvp verim dedim

Aslında zararı çok fazla telefon olan odada uyumanın falan sperm kalitesinide etkilediği söyleniyor aslında çok mantıksız bir konu değil. Deprem olaylarından sonra telefonu başka odada bırakamıyorum ama teknolojik aletlerin hangi biri yararlı sanki?

uyku odasında bılgısayar ,tv, telefon ve hatta ışık bıle olmamalı ...gece wifi de kapatılmalı dıye bılıyorum... uykuda vucut yenılenıyor, onarım ıcın calısıyor ya bu saydıklarım onları yavaslatıyormus...

ama hamıle kalmaya engel falan degıl tabıkı

ona bakarsak erkekler dız ustu bılgısayar, cebınde telefon ,sıgara ,şekerlı seyler ,asıtlı urunler ,hazır yıyeceklerde yememelı asıl sperm kalıtesını dusuren onlar

Burada kimse elektronik cihazla uyumak zararsız demedi ki. Yanlış olabilir ama hepimiz yapıyoruz hatta bazılarımız meslek itibariyle yapmak zorundayız. Konu sahibi bunu bir korunma yönetimi olabilirmişcesine sorup da ciddi cevap bekleyince biraz ilginç oldu. Konu sahibinin düşüncesine göre şuan hiç kimsenin çocuk sahibi olmaması lazımdı ona istinaden yorum yaptık.
Kaldı ki hala etkileri devam eden bir Çernobil burnumuzun dibindeyken kim hangi radyasyondan ne kadar kaçabilir o da muamma.

Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Yok artık bukadar da olmaz ya

Kesin çayı yıkayıp da demliyorsunuzdur, radyasyonun temizlenmesi lazım çünkü

Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
İki telefon olur hem de ama sağlıklı mı değil. Eğer radyasyonu keseyim diyosaniz tüm gün maruz kalıp yatak odasında maruz kalmiyim demek bir anlam ifade etmez. Radyasyon vücutta biriken bişey

Alla sen bu konuları mı açmış koptum of sakın benim açtığım konulara bakma

2 tlfla hamile kaldım üstelik yatak odasındaydı çocuk da doğurdum iyi mi bu nasıl soru ya böyle birşey olsa nesil çoğalamazdı kaç senedir tlflar var akla mantığa sığıyor mu?

Bir doğum kontrol yöntemi olarak baz istasyonu sinyali. Müfredata bakalım daha neler eklenecek.

Eşortmanli şevket hoca olaydı o cevaplardı bu soruyu. Vel hasıl bizi aşar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…