Yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi?

Tamam diyelim telefonları yatak odasından çıkardık ya wifilerin yaydığı radyasyon onun da fişini çek diyeceksin muhtemelen evde tek yaşamıyoruz online çalışanlar var hadi onları da geçtim wifinin fişini çektik ya baz istasyonlarına ne dersin? Burada bulunan bir apartmanın üzerinde baz istasyonu var binadan 1 kişi kanser oldu. Belki de diğerleri de risk altında. İstediğimiz kadar önlem alalım artık her yerde radyasyon var herkesin evinde WiFi var ya onların çevreye yaydığı akım artık teknoloji çağında kimse radyasyonsuz yaşıyorum diyemez. En ücra köşelerde bile telefon çekiyor artık.

Benim çocuklarım telefonla uyuyo ama benim bebegim var diye esimle telefonları disarda masada bırakıyoruz saati kursak bile disarda duyuyoruz Oğlum laptopu kucagina alip otururdu onuda okumuştum kısırlık yapıyormuş radyasyon dan dolayi oyuzden azdaha dikkat etmeliyiz

Cayı hep yıkayıp demlerim de radyasyon için değil annem öyle yapıyor diye çay öbür türlü demini almıyor zannediyordum
Cevap verdiğiniz kişiye bende yazdım çayın iyi demini alması için yıkanması gerekiyormuş yazdım ben yapmıyorum ayrı mesele siz doğru yönde ilerliyorsunuz tebrikler

Laptopu kucağa almanın radyasyonla değil ısıyla ilgili olduğunu biliyorum.
Testislerin vücut dışında gelişmesinin sebebi de sperm üretiminin ısıdan etkilenmesi örneğin.

Aslında yattığımız oda da telefon olmamali özellikle wi-fi acik olmamamali yalniz bu hamilelige engel değil ama bjze zarari var

Laptopu kucağa almanın radyasyonla değil ısıyla ilgili olduğunu biliyorum.
Testislerin vücut dışında gelişmesinin sebebi de sperm üretiminin ısıdan etkilenmesi örneğin.
Aslinda ona bakarsak günümüzde herseyi dikkatli kullanmamiz gerekiyo ama.biz yapmiyoruz çocuklarımızın ellerinde tablet telefon bilgisayar çağımız nereye gidiyo onuda bilmiyorum kendim icin konusuyorum ben

Çok iyi bir üroloji doktorumuz gece yatarken telefonla aynı odada uyumak gün içinde çok fazla telefonla oynamak aşırı cay kahve tüketmek ve stres gebeliği engeller demişti tabiki herkeste geçerli değil sigaraya da karli bizim doktorumuz ama sigara içen bir çok kişi hamile kalabiliyor bunlar sadece birer etki ne kadar çok kötü olasılığı ortadan kaldırırsakhamile kalmamız kolaylaşır

o halde benim mesajımdan önceki mesajlara bak neler demişler.

neyse Mune dalga geçenlere gerekeni yapacaktır.

her konu ile dalga geçilir ama böyle konularda dalga geçildi mi ben ben olamıyorum....
Gereken neyse yapacağım zaten ama bazı konular var ki dalga geçilmemeli, illa ki içeriğin gebelik vb olması da gerekmiyor lakin bazı üyeler artık her topiği eğlencesi zannetmeye başladı, karşılarındaki incinir mi veya sorduğu şeyin gerçeklik payı var mıdır sorgulamadan direkt dalga geçiyorlar, tüp bebek transferiyle ilgili bir konuda da dalga geçenlere işlem yapıldı, üye bir arkadaşının transfer sonrası yaşadığı talihsizliği anlatırken embriyo tüpüne kaçmış ifadesini kullandı diye kafa bulmuşlar, doğal yolla gebeliklerde döllenmenin tüpte gerçekleştiğini embriyonun daha sonra rahime ilerlediğini, transferlerdeyse embriyonun rahime yerleştirildiğini bir komplikasyon olursa tüpe kaçabildiğini(dış gebelik) bilmiyorlar ama dalga geçmekten de geri kalmıyorlar, bu konuda o hesap, cep telefonu teknoloji çağında faydasını gördüğümüz bir alet olması bir tarafa yaydığı radyasyon sebebiyle maalesef zararlıdır da, vücudumuzdaki tüm hücreler yenilenir, yenilenmeyen tek hücre beyin hücrelerimizdir, o yüzden telefon modem gibi cihazların olduğu odada uyunmaz.

Çayın iyi demlenmesi için çaydanlığa koyduktan sonra bir kez su tutup süzün derler bilginiz olsun ben yapmıyorum ayrı mesele
Cayı hep yıkayıp demlerim de radyasyon için değil annem öyle yapıyor diye çay öbür türlü demini almıyor zannediyordum

Çernobil olayından sonra radyoaktif bulutlar Karadeniz'e ulaşıp yağmur olarak yağdığında pembik halkımız -ki yetkililerin de bu beyanları olmuş- çayın zehri aksın diye böyle bir yol bulunmuş. Dünyanın hiç bir yerinde, Türkiye'de de Çernobil olayından önce çayı yıkamak diye bir şey söz konusu değil. Ayrıca çayı yıkadığınızda soğuk demlemeye girer, lezzeti kaybolur, bir nevi bayat çay demlemiş olursunuz.

Ayrıca telefonla ilgili konu da, telefon pasif verici ve alıcıdır. Yaydığı elektromanyetizma o kadar zayıf ki, örneğin Bluetooth ile başka telefona dosya aktarımı ne kadar uzun sürüyor. Aynı dosyayı wifi ile yani webden atın daha hızlı gider. Çünkü telefon güçlü bir yayıcı değil.

Asıl yayıcı aktif verici olan baz istasyonlarıdır. Ondan korunmak istiyorsanız da evinize Faraday Kafesi yaptırmak zorundasınız.

Beni neden bir tek sen anlıyorsun?

Radyasyonsuz bir alan kalmadı haklısınız ama mümkün olduğunca kendimizi korumalıyız, Çernobil örnek verilmiş, birebir radyasyona maruz kalmış birini gördünüz mü bilmiyorum, Çernobil sonrası bir komşumuz maalesef radyasyona maruz kaldığından kanser tedavisi gördü, cildini görmeliydiniz Karadeniz'de yeni doğan bebekler bile kanserli doğdu, tümüyle kaçamayız ama en aza indirmek için elimizden geleni yapmalıyız.

İşte o en az yok artık internet kullanımının bu kadar yaygınlaştığı bir dünyada özellikle de biz Avrupa çapında kullanımlarda en ön sıralarda yer alırken artık radyasyonsuz bir alan olduğunu düşünmüyorum. Saygılar bu benim fikrim.

O konuda Kazen'de bende sizlerle hemfikiriz zaten ama Kazen'in telefon üzerinden verdiği örnekler anlaşılmamış, üye belki diğerlerine göre çok saçma bir soru da sormuş olabilir ama bunu dalga geçmek için sormamış olma ihtimali göz ardı edilip direkt dalga geçilmesine tepki göstermiş, ki bu platformun ana amaçlarından biri birbirimizi doğru yönlendirip doğru bilgiler vererek bilmediklerimiz hakkında bir nevi öğretici olmak değil mi?
Geyik yapılır ama geyik yapılacak konuları doğru seçmek gerekir

Kazen de yazarken oradaki de kesme işareti ile ayrılmaz efenim saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…