• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odsı penceresi?

baharadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
187
4
118
Adana
kızlar yatak odasınd 3 tane camı olan varmı?benim iki tane cam birde balkon kapısı camlı berbat bir durum. ne yatak koyduğun yere yakışıyor ne de perdeler.halı ve örtümüm rengi resimdeki gibi gül kurusu tonları. perdeleri değiştirmeyi düşünüyorum. ne önerirsiniz? $100_1314.webp $100_1315.webp
$100_1317.webp

Son düzenleme:
selam cnm..fotoraflarla görüp yorum yapmak pek olmaz ama ben tahmin ettiğimce söyleyeyim stor güneşlik üstüne katlamalı hani şu altında boncuklu perdelerden yaptırabilirsin birde imkan varmıdır yokmudur bilmem ama duvar rengin yeşil ya onu krem rengi tonlarıda tercih edebilirsiz..odanın tam şeklini bilmiyorum ama hani 2 pencere ortsındaki duvarada aynı ebatlarda 3 resim asabilirsin güzel resimelr ama mesela düün resimlerinin siyah beyaz renkli ve daha farklı aynı çerçeve olarak asabiirsin önünde bi şey var onun tam çözemedim ama başkada yorum yapamıcam odanın şeklini tam görseydik belki farklı fkirler çıkabilirdi

Halın, yatak örtün gayet renklı.en guzelı sade birşeyler almak bence. herseyde bır ayrıntı ve renk olursa gözu yorar, sade olması daha uygun olur bence :44:

Son düzenleme:
Odanın tamamını göremediğimiz için algılamak güçleşiyor ama şöyle söyleyeyim aynalı şifonyeri ordan alsan onun olduğu duvara bazının başlığı gelecek şekilde koysan müsaitse odanın yeri birde arkadaşın dediği gibi mümkün olduğunca perdeleri ve duvar rengini tekrenk ve açık renklerde kullan odayı geniş gösterir hatta şifonyeri atabilirsin yada evin müsaitse başka bir odada değerlendir çocuk odasına koy yerden kazanırsınsın canım kolay gelsin.

ip perdeler var ya ben onları çok beğeniyorum yatak odana değişik bir hava katacaktır, yatak örtünü de bence sade renk seçmelisin gözü daha az yorar sadeliğin herzaman dha şık olduğunu düşünüyorum

fikirleriniz için tşk. ederim. yer müsait hatta geniş bile sayılır.yeni resm çektim ama boyut büyük olduğu için yüklemiyor. ben renkli şeyleri seviyorum. beyaz storun üstüne simli gümüş ip perde nasıl olur. birde balkon kapısında stor kullanışlı olurmu?

benimde önceden kiracı olarak oturduğum evde yatak odasında 3 tane pencere vardı bende arka taraflara bakan pencerenin önüne gardolabımı koymuştum pencere 2 olmuştu ve heryer pencere olmak kurtulmuştum ...yeni perde diktirmek istiyorsan bence en güzeli simli bi stor ve katlamalı tül daha düzgün durur....hem yerlere kadar inmez ip perde ve diğer tüller gibi ...

Back
X