Yatak Paylaşımı Kavgaları

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
4 aydır düzene koyamadık bu işi.
Uykum çok kıymetlidir benim. Zaten sabah 6'da kalktığım için gece temiz bir uyku isterim. Bir de uyandırılınca çok fena sinirlenirim, uykulu halim çok kötüdür.
Hem çarşaf kavgası hem yer kavgasından fenalık geldi.
Ben zaten minyon bir insanım, eşim de zayıf.Çok rahat sığıyoruz ama inat gibi nevresimi alıp kafasından itibaren kundak yaparak uyur, bir tek yüzü açıkta.Kefene sarılmış gibi yani (tövbe tövbe) Bir de çapraz yatar. O da yetmez 2-3 yastıkla yatar, birine sarılır, birini de diğer tarafına yatırır.
Gece ya üşüyerek ya da bir köşeye sinmiş şekilde uyanırım, bilerek gürültü yaparım ki uyansın da toparlansın diye.
Ama artık her gece sinirlerim daha da geriliyor galiba. Bazen yastığı alıp atıyorum, bazen de ayaklarını bacaklarını itekliyorum kenara kay diye. Korkarım sonunda tekmelere gidecek bu iş. Dün gece gece kavga ettik yine. Bana dediği "sen de tuvalete kalkıyorsun, of poff yapıyorsun ben uyanıyorum, bir şey diyor muyum" oldu.
Yahu haksız mıyım anlamadım ki? Bir çok çiftte vardır bu durumlar eminim de nasıl aştınız? Çift nevresim falan mı yapsam, ama yine kendininkini bir kenara atar benimkini alır biliyorum:KK12:

uyku çok önemli bir şeydir ayrı yatın ne olacak ki

2 adet tek kisilik nevresimle yatacaksiniz. Seninkini almaz korkma. :)
Ona da kızıyor, oldu olacak ayrı yatalım diye. Yavaştan bu fikre alıştırırım belki, gece gece kavga edip gerileceğimize:KK31:
İstemiyormuşum gibi bir izlenim oluştu ama tamamen rahat bir uyku istediğimden kaynaklanıyor.

tek sıcak seven koca benimki değilmiş..
bende çok dağınık yatıyorum ama kocam sağ olsun beni çok güzel düzeltiyor.
o ise asla kıpırdamaz böyle şeyler yapsa ben deliririm herhalde, o yüzden işin çok zor canım:(

hahahaha ayyy sizin dertleriniz çok hoşuma gidiyor. maşallah Allah dert tasa vermesin inşallah.

benim eşim Ocak'ta Ankara ayazında bile pike ile uyuyan bir şahıs ben ise Ağustos dedin mi yorganı tepeme çekerim. Çözüm: 2 ayrı yorgan. ohhh mis ama benden tavsiye ayak ayağa değmeden uyumayın ya. ısınırsınız hem, dokunup ta uyuyun :)

vay canına cok guldum
kocan neden o kadar sarınıp sarmalanıyor butun gun ıste usuyormu? nedır yanı
ınsana daral gelır

ayak degdı yatak degdı bılemıcemde yatakmı kucuk nedır :D

Uykum çok kıymetlidir benim. Zaten sabah 6'da kalktığım için gece temiz bir uyku isterim. Bir de uyandırılınca çok fena sinirlenirim, uykulu halim çok kötüdür.
Ben zaten minyon bir insanım, eşim de zayıf.Çok rahat sığıyoruz ama inat gibi nevresimi alıp kafasından itibaren kundak yaparak uyur, bir tek yüzü açıkta.Kefene sarılmış gibi yani (tövbe tövbe) Bir de çapraz yatar. O da yetmez 2-3 yastıkla yatar, birine sarılır, birini de diğer tarafına yatırır.
Gece ya üşüyerek ya da bir köşeye sinmiş şekilde uyanırım, bilerek gürültü yaparım ki uyansın da toparlansın diye.
Ama artık her gece sinirlerim daha da geriliyor galiba. Bazen yastığı alıp atıyorum, bazen de ayaklarını bacaklarını itekliyorum kenara kay diye. Korkarım sonunda tekmelere gidecek bu iş. Dün gece gece kavga ettik yine. Bana dediği "sen de tuvalete kalkıyorsun, of poff yapıyorsun ben uyanıyorum, bir şey diyor muyum" oldu.
Yahu haksız mıyım anlamadım ki? Bir çok çiftte vardır bu durumlar eminim de nasıl aştınız? Çift nevresim falan mı yapsam, ama yine kendininkini bir kenara atar benimkini alır biliyorum:KK12:
benım gıbı bır esınız var bız bunu sızın dedıgınız gıbı cıft nevrsım ıle cozduk benım ınce bır yorganım var onu alta ustune baska bırsey serıyoruz uyurken yorganımı benımsedıgım ıcın onu cekıyorum dırek ve 2 yastıkla yatıyorum bende arada bır bacagım arasına atıyorum bır yastıgı bazen yorganı bacagımın arasına sıkıstırıyorum bırde bır serılıyorum kı yataga artık bız alıstık bu duruma sızde alısırsınız ama esınızın benımsedıgı yorgan yada baska bırsey varsa ustune serddıgı ona alısmıstır sızınkıne baslarda saldırı duzenler ama genelde 2 kat yaptıgınız ustunuze serdıgınız seyın altta kalanını alıp kundak yapacaktır sıze de usttekı kalacaktır :)

Bencee ayrı yorganla yatmanızz en mantıklısı..
Birr şekilde ikna edeceksin buna temiz bir uyku çekmek istiyorsan eğer..
Adam belkide sana sarılmak istiyor sen istemiyorsun diye yastığa sarılıyor :KK53:

hahahaha ayyy sizin dertleriniz çok hoşuma gidiyor. maşallah Allah dert tasa vermesin inşallah.

benim eşim Ocak'ta Ankara ayazında bile pike ile uyuyan bir şahıs ben ise Ağustos dedin mi yorganı tepeme çekerim. Çözüm: 2 ayrı yorgan. ohhh mis ama benden tavsiye ayak ayağa değmeden uyumayın ya. ısınırsınız hem, dokunup ta uyuyun :)
Benimki sıcak sevdiğinden değil alışkanlık gibi bir şey olmuş. Ter içinde kalıyor o yazın sıcağında, yine de sarınıyor o nevresime. Ben sadece belimi falan örtebiliyorum mendil kadar:mad:
Hadi onu geçtim de bana yer bırakmayıp yastıkları yatırması, kocaman yatağa çapraz yatıp yer bırakmaması falan nasıl çözülür acaba...

birde daha demın kı cevabıma ek olarak battal boy alın nevresım falan anca oyle duzene gırıyor

Ona da kızıyor, oldu olacak ayrı yatalım diye. Yavaştan bu fikre alıştırırım belki, gece gece kavga edip gerileceğimize:KK31:
İstemiyormuşum gibi bir izlenim oluştu ama tamamen rahat bir uyku istediğimden kaynaklanıyor.

Aaa neyine kiziyor tek kisilik nevresimin? :KK56:Sonucta ayni yatakta yatiyorsunuz. :) Bana cok sekilci geliyor bu yaklasim.'Evlendik,o halde ayni nevresimle yatmaliyiz!!! Evlendik o halde hep ayni odada yatmaliyiz!!!' Cok sacma. Ben kadinlar boyle seylere takarlar saniyordum demek ki erkeklerde de varmis. Romantik komedilerde gorulenleri hayata uygulamaya calisma kadinlara has bir ozellik degilmis demek.:KK48::KK48:

Bu duruma benzer bi durum bizde de var.

Ben yatağın sağında yatmak istiyorum eşim de o tarafta yatmak istiyor. ben solda yatınca hiç uyuyamıyorum. ama bazen mecburen solda yatıyorum artık.
ben tek yastık kullanıyorum eşim bi yastığa sarılıyor bi tanesini de yüzünün üstüne koyuyor.
bi de gece uyanıp yatağın kenarında oturup gözü açık uyuması var. gece öyle görünce ödüm patlıyor.
ya da buzdolabının başında buluyorum bazen. :)
lastikli çarşaf kullanıyorum. eğer normal çarşaf kullanırsam eşim aynen seninki gibi o çarşafa kefen gibi dolanmış oluyor :)
yorganı da geçen akşam almış üstümden allahım nasıl üşüyorum bi baktım üstüm açık. yorgana dolanmış ve kendini rulo yapmış adam. çekiyorum çekiyorum gelmiyo :)

ama yatağa çarpraz yatıp elimi kolumu onun üstüne atan da benim. yatağın %70 inde ben yatıyorum hhahahhahah :)
bunlar sarılmadan uyuduğumuz geceler oluyor.
eğer kaşık pozisyonunda sarılarak uyuyosak gayet rahat ve sorunsuz uyuyoruz.

2 tane tek kişilik yorgan kullan bence :) bi de lastikli çarşaf.

yok ayrı yatmayın :( biraz sen biraz o fedakarlık yapın çözümler üretin kendinizce
soğuma felan OLur Allah korusun yaaaa

Eşinle konuş capraz yatmasın adam gibi yatsın.birde ona ayrı yorgan cıkar .üşüme sorununuz olmasın

Back
X