Yatak Paylaşımı Kavgaları

4 aydır düzene koyamadık bu işi.
Uykum çok kıymetlidir benim. Zaten sabah 6'da kalktığım için gece temiz bir uyku isterim. Bir de uyandırılınca çok fena sinirlenirim, uykulu halim çok kötüdür.
Hem çarşaf kavgası hem yer kavgasından fenalık geldi.
Ben zaten minyon bir insanım, eşim de zayıf.Çok rahat sığıyoruz ama inat gibi nevresimi alıp kafasından itibaren kundak yaparak uyur, bir tek yüzü açıkta.Kefene sarılmış gibi yani (tövbe tövbe) Bir de çapraz yatar. O da yetmez 2-3 yastıkla yatar, birine sarılır, birini de diğer tarafına yatırır.
Gece ya üşüyerek ya da bir köşeye sinmiş şekilde uyanırım, bilerek gürültü yaparım ki uyansın da toparlansın diye.
Ama artık her gece sinirlerim daha da geriliyor galiba. Bazen yastığı alıp atıyorum, bazen de ayaklarını bacaklarını itekliyorum kenara kay diye. Korkarım sonunda tekmelere gidecek bu iş. Dün gece gece kavga ettik yine. Bana dediği "sen de tuvalete kalkıyorsun, of poff yapıyorsun ben uyanıyorum, bir şey diyor muyum" oldu.
Yahu haksız mıyım anlamadım ki? Bir çok çiftte vardır bu durumlar eminim de nasıl aştınız? Çift nevresim falan mı yapsam, ama yine kendininkini bir kenara atar benimkini alır biliyorum:KK12:
ilk başlarda olur böyle seyler. iki yorganla uyuyun :)

aynı dert bizdede var ...eşim bütün kış örtünmez ama yorganımız ortak olunca hep üşüyesi tutar bez ayazda çözümü ona ayrı yorgan vererek bulmuştum baktım çift kişilik yorganı ortada rahat rahat yatıyor bende onu aldım tek kişilik battaniye verdim en azından daha az yer kaplıyo...bu arada bir saat yatağa yerleşme merasimi var kıpır kıpır deli oluroum yastığa beş karış kala uyuyan adam sürekli hareket halinde ....yorgan işine çözüm buldumda kıpırdama işinde çaresizim....

aynı dert bizdede var ...eşim bütün kış örtünmez ama yorganımız ortak olunca hep üşüyesi tutar bez ayazda çözümü ona ayrı yorgan vererek bulmuştum baktım çift kişilik yorganı ortada rahat rahat yatıyor bende onu aldım tek kişilik battaniye verdim en azından daha az yer kaplıyo...bu arada bir saat yatağa yerleşme merasimi var kıpır kıpır deli oluroum yastığa beş karış kala uyuyan adam sürekli hareket halinde ....yorgan işine çözüm buldumda kıpırdama işinde çaresizim....

uyku tulumu lazım size ozaman fazla kıpırdanamaz:KK66:

Bu duruma benzer bi durum bizde de var.

Ben yatağın sağında yatmak istiyorum eşim de o tarafta yatmak istiyor. ben solda yatınca hiç uyuyamıyorum. ama bazen mecburen solda yatıyorum artık.
ben tek yastık kullanıyorum eşim bi yastığa sarılıyor bi tanesini de yüzünün üstüne koyuyor.
bi de gece uyanıp yatağın kenarında oturup gözü açık uyuması var. gece öyle görünce ödüm patlıyor.
ya da buzdolabının başında buluyorum bazen. :)
lastikli çarşaf kullanıyorum. eğer normal çarşaf kullanırsam eşim aynen seninki gibi o çarşafa kefen gibi dolanmış oluyor :)
yorganı da geçen akşam almış üstümden allahım nasıl üşüyorum bi baktım üstüm açık. yorgana dolanmış ve kendini rulo yapmış adam. çekiyorum çekiyorum gelmiyo :)

ama yatağa çarpraz yatıp elimi kolumu onun üstüne atan da benim. yatağın %70 inde ben yatıyorum hhahahhahah :)
bunlar sarılmadan uyuduğumuz geceler oluyor.
eğer kaşık pozisyonunda sarılarak uyuyosak gayet rahat ve sorunsuz uyuyoruz.

2 tane tek kişilik yorgan kullan bence :) bi de lastikli çarşaf.
ya var ya gül gül öldüm abla :)) gözü açık nasıl uyuyor o yaaa :))

En genis yataktan alin, iki yorgan kullanin... Annem ilk evlendigimde tek yorgan aliyordu bize, napiyorsun dedim istemem ben öyle, olurmu kizim cift yorganla hem daha yeni evli olacaksiniz dedi, kimseyle yorganimi paylasmam dedim :KK12: Bende basima kadar cekerim, kulagim örtülü olmadan uyuyamam, yorgani ayaklarimin altina alirim kenarlardanda hava gelmemesi lazim yoksa dalamiyorum... Capraz falan yatmiyoz sükür ama sarilarakta uyuyamiyoz :KK43: Bikac kere denedik olmadi sonra döndük totolari oooohhhh misil misil :KK48: Ilk cözüm herkesin kendi nevresimi sonrada genis bi yatak... Yataklarinizi ayirmayi tavsiye etmem, sonra aliskanlik haline gelir ilerdede birlestirmek icin akla karayi secersiniz...:KK14:

zamanla alışırsınız ama çift örtü kullanın
biri sizin biri eşinizin olsun

4 aydır düzene koyamadık bu işi.
Uykum çok kıymetlidir benim. Zaten sabah 6'da kalktığım için gece temiz bir uyku isterim. Bir de uyandırılınca çok fena sinirlenirim, uykulu halim çok kötüdür.
Hem çarşaf kavgası hem yer kavgasından fenalık geldi.
Ben zaten minyon bir insanım, eşim de zayıf.Çok rahat sığıyoruz ama inat gibi nevresimi alıp kafasından itibaren kundak yaparak uyur, bir tek yüzü açıkta.Kefene sarılmış gibi yani (tövbe tövbe) Bir de çapraz yatar. O da yetmez 2-3 yastıkla yatar, birine sarılır, birini de diğer tarafına yatırır.
Gece ya üşüyerek ya da bir köşeye sinmiş şekilde uyanırım, bilerek gürültü yaparım ki uyansın da toparlansın diye.
Ama artık her gece sinirlerim daha da geriliyor galiba. Bazen yastığı alıp atıyorum, bazen de ayaklarını bacaklarını itekliyorum kenara kay diye. Korkarım sonunda tekmelere gidecek bu iş. Dün gece gece kavga ettik yine. Bana dediği "sen de tuvalete kalkıyorsun, of poff yapıyorsun ben uyanıyorum, bir şey diyor muyum" oldu.
Yahu haksız mıyım anlamadım ki? Bir çok çiftte vardır bu durumlar eminim de nasıl aştınız? Çift nevresim falan mı yapsam, ama yine kendininkini bir kenara atar benimkini alır biliyorum:KK12:

:)))))))))))))))))) şaka gibisiniz çok teşekkür ederim uzun zamandır böyle kahkaha atarak gülmemiştim.hatta 3 kez okudum ve gözlerimden yaş geldi...teşekkür ederim güldürdüğünüz için :)))))))

Back
X