Yatak

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
41
ekim Anneleri 5 aylık kızıma yatak alıcamda sız ne marka ne kadar aldınız nerden aldınız paylasırmısınız?su an park yatak kullanıyorum.onun ıcın yatak almam gerekıyor..varsa kullandıgınız yazarmısınız

canım ben ikeadan almıştım yatak ama yanımızdaki beşikte yatıyor hala

IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

nasipse yaza ayıracağım odaları...

canım bu sekıl degıl ben park yatak almıstım..onun ıcın yatak lazım içine..su an ust bölmede yatıyo..alt bölmeye gecınde yatak lazım onu sormustum bundan var benım aldım..o duruyor..5 yasından sonra ona yatacak..şu an için park yatak ıcın lazım.tesekkurler

ben bu yatağın içine idaş ortopedik yatak almıştım :)

canım ben belis yatak almıstım bastan beridir park yatagında onu kullanıyorum şimdilikmemnunuz tavsiye ederim:))))

Bence işbirin visco yatakları var.Bebek serisi ,çok sağlıklı,birde yaylı yatak bebek için önerilmiyor.Sert sünger olacakmış.Biz işbir aldık,öneririm.

Bence işbirin visco yatakları var.Bebek serisi ,çok sağlıklı,birde yaylı yatak bebek için önerilmiyor.Sert sünger olacakmış.Biz işbir aldık,öneririm.

aynısı canım bizimkide kaydirigubbakcemile5 idaş ve işbir aynı zaten

canım ben belis yatak almıstım bastan beridir park yatagında onu kullanıyorum şimdilikmemnunuz tavsiye ederim:))))

tmm canım sagolasın bakıyorum bakalım daha almadım ama..bırazda uygun olsun ıstedım cogu cok pahalı

tmm canım sagolasın bakıyorum bakalım daha almadım ama..bırazda uygun olsun ıstedım cogu cok pahalı

canım ben 63 tl ye almıstım kampanyadan şimdi ne kadar bilmiyorum zaten yarı ortapedik ..bana da doktorumuztavsiye etmişti antibaktariyel falan uygun bişey arıyorsan tavsiye ederim..bebek için ortapedik olmazmıs bizimki yatıyor insallah sen de gönlüne göre bulursun...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…