• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatakla cezalandırma

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Eşimle her kavgamızda yatakta tek bırakılıyorum. Her seferinde haklı da haksız da olsa çekip diğer odaya gidiyor çocuk çocuk hareketler sıkıldım bu durumdan. Bayram gezmesine gittik güya çocuk burnumdan getirdi eşimde ortamı bozulmasın diye tutmadı. Bebeğim ağla ağla bi hal oldu çıkacağımız vakit ver alayım dediğinde ben de tutma gerek yok artık dedim olay da bu.

Hiç takmayın etkilenmediğinizi anlasın sanırım sizi bu şekilde cezalandırmaya çalışıyor kendince üzerine düşmezseniz davranış söner

Erkeğin tripliside hiç çekilmez ha yatak ayırmak nedir çokkk yanlış. Hiç takmayın bence iyice naza bindirmesin kendini yeni gelin
Yeni gelin👌🏻 Orda olan oldu hatta ağladım siinirden sonra çocuk yolda Uyudu sakinleştim hiç konuşmadan yatacaktım bi de aldı eşyaları defoldu gitti sinirlerim hepten tepeme çıktı

Benim gözümde ota çöpe yatak ayrılmaz, yatağı ayırmak için çok ciddi bir sebep gerekli. ayrı yatmaya bu kadar meraklıysa odaları ayırsın gerektiği zaman gelsin yanınıza. Benim tepkim sert olurdu
Ayrı yatmaya hep meraklı çocuk doğdu siz rahat edin dedi ayrı yattı korona var dedi ayrı yattı küser ayrı ytar annemlere gideriz ayrı ytar..

Ayrı yatmaya hep meraklı çocuk doğdu siz rahat edin dedi ayrı yattı korona var dedi ayrı yattı küser ayrı ytar annemlere gideriz ayrı ytar..
Ne desem bilemedim, bunun bir sebebi var mı sordunuz mu, bana fazlasıyla ters, ben gece elim deymese ayağımla dokunurum eşime, o da öyledir. Yatakta değilse uyuyamam, o da ben evde yoksam yatak odasında bile uyumaz. Oturup konuşmanız gereken bir konunuz olduğunu düşünüyorum

Eşimle her kavgamızda yatakta tek bırakılıyorum. Her seferinde haklı da haksız da olsa çekip diğer odaya gidiyor çocuk çocuk hareketler sıkıldım bu durumdan. Bayram gezmesine gittik güya çocuk burnumdan getirdi eşimde ortamı bozulmasın diye tutmadı. Bebeğim ağla ağla bi hal oldu çıkacağımız vakit ver alayım dediğinde ben de tutma gerek yok artık dedim olay da bu.
Ben olsam, şöyle süslenirim, en albenili seksi iç çamaşırlarımı giyer önce delirtir sonra da yatakta tek bırakırım😈. Gerçekten bunu yaparım. Ayrıca diğer arkadaşların söylediği gibi bu durumu önemsediğinizi göstermeniz, üstelemeniz bu davranışı tekrarlamasına sebep olur, umursamayın.

Ne desem bilemedim, bunun bir sebebi var mı sordunuz mu, bana fazlasıyla ters, ben gece elim deymese ayağımla dokunurum eşime, o da öyledir. Yatakta değilse uyuyamam, o da ben evde yoksam yatak odasında bile uyumaz. Oturup konuşmanız gereken bir konunuz olduğunu düşünüyorum
Ne tatlısınız Maşaallah nazar değmesin, daim olsun….

Ne tatlısınız Maşaallah nazar değmesin, daim olsun….
Amin herkesinki olsun, ama kişilikle ilgili deolabilir, belki eşi aslında iki kişi uyumaktan hoşlanmıyor, belki uykusu çok hafif bunları bahane olarak kullanıyor. Konuşmadan bilinmez. Evliliğin ilk yılları çok kolay geçmeyebilir uyum konusunda

Amin herkesinki olsun, ama kişilikle ilgili deolabilir, belki eşi aslında iki kişi uyumaktan hoşlanmıyor, belki uykusu çok hafif bunları bahane olarak kullanıyor. Konuşmadan bilinmez. Evliliğin ilk yılları çok kolay geçmeyebilir uyum konusunda
Benim eşim nefret ediyor benimle uyumaktan
Oğlumuzla da uyuyamıyor
11 yıldır hala alışamadı adam bazen eşime çok üzülüyorum hiç kaliteli uyuyamıyor. Hiç üzerime alınıp kırılmadım bu onla ilgili birşey

Back
X