Yatakları ayırdık çok öfkeliyim

KirilmaNoktasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
48
15
288
39
Ankara
3 Aylik evlilik. Bunun once sinde 2 yil ciktik. Esim tek yasayan biriydi. Benimle tanismadan once cok hizli bir Hayati varmis. Isi geregi yurt ici gezileri oluyor cok fazla. Ben de cok sosyal sayilmam ama bekarken parklarda yuruyus yapar sinemaya gider bazen arkadaslarla gorusurdum. AMA bu faaliyetlerin cogunu tek yapardim. Esime asiktim, AMA sevgiliyken bana cok haksizliklari oldu. Hep evde bulusurduk belki 2 belki 3 kez disari cikardik. Isini kaybetmisti maddiyati iyi degildi diye israr da edemezdim. Bazen maddi yonden yaptigim yardimlara alismasi bende kotu intibaa olusturmustu. AMA tutamiyordum kendimi yapiyordum. Dugun masraflari da hep bana bindi. Esimle Maas farkimiz cok. Suanki isinden memnun ama sehir disina cok cikiyo yine. Benim dugun oncesi ve sonra sinda surekli dugun borcu odememiz cok zoruma gidiyor artik. Hic bir sosyal aktivitemiz yok. Evden disari cikmiyoruz sevgiliyken de hic cikarmadi ne biliyim hafif muzik esliginde bir yerde yemek yemeyi cok isterdim. Bugun Benim is yerimin yemegi vardi. Sabahtan beri tartistik yok gitmesek olmaz mi gibi neyse sinir bizukluguyla gittik. Sanatci getirtmisler trtden o kadar mutlu olmustum Ki, is yerin in arabasi esimdeydi ( disari cikarmama bahanesi arabasizligi gosteriyo) 1,5 saat durduk yemekte. Donuste dedim araba bizdeyken ne olur bir yere gotur beni Müzik cok iyi geldi dedim. O da gidersek Ben icerim bosver evde tv izleriz muzik acarim dedi. Zaten sevgiliyken de hic bisey yaptirtmadin. Boguldum is-ev yemek utu tv den borc lardan dedim. O da eve gidiyosun lan diye bagirdi. Simdi Ben kendimi odaya kitledim. O da salonda yatiyor. Sarilip barismaya calisti ama cok tiksinc geliyor bana alip basimi gitmek istiyorum. Aklima cok kotu seyler geliyo. Balayina bile gitmedik. Akrabalari var surekli gelen o kadar.

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat:anne:

Ayrıca yatakları ayırmayın araya soğukluk girer düşmanlık başlar borca gelince sağlığınız yerinde olsunda borç ödenir çok büyütmeyin rahat olun evliliğinizi inatlaşarak birbirinize zehir etmeyin:KK51:

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat:anne:

Tam tersi sevgi saygı olmadan o ortamda çocuk büyümez. Aranızdaki iletişimi düzeltmeden sakın sakın ve sakın bebek yapmayın.
Sonra bebek stresi uykusuzluk bebeğin bakımı olacak eşiniz il dışında tüm yük sizin sırtınıza binecek daha çok yıpranacaksınız.
Çocuk işini düşünüyorsanız erteleyin derim..

Tam tersi sevgi saygı olmadan o ortamda çocuk büyümez. Aranızdaki iletişimi düzeltmeden sakın sakın ve sakın bebek yapmayın.
Sonra bebek stresi uykusuzluk bebeğin bakımı olacak eşiniz il dışında tüm yük sizin sırtınıza binecek daha çok yıpranacaksınız.
Evet düşünüyorduk da ben vajinusmusdan dolayı ilişkşye girememiştik. 1 hafta. Önce yendim daha bunu ama yumrtlama dönemine denk gelmedi ilişkimiz. Çocuk ve araba alma olayını erteleyeceğim. Şubatta kredi çekip araba alacaktık. Gitsin kendisi alsın artık paramı kendim için kullancam

Ben ironi yapmış zannetmiştim:KK45:

Evet düşünüyorduk da ben vajinusmusdan dolayı ilişkşye girememiştik. 1 hafta. Önce yendim daha bunu ama yumrtlama dönemine denk gelmedi ilişkimiz. Çocuk ve araba alma olayını erteleyeceğim. Şubatta kredi çekip araba alacaktık. Gitsin kendisi alsın artık paramı kendim için kullancam

İyi temeli olmayan bir evliliğe maddi manevi yatırım yapmayın.

Adam sevgiliyken de böyleymiş..Bile bile lades demişsiniz. Adam değişmez bence. Ama daha yeni evlisiniz belki alıştırırsın arada gezmelere. Biraz uğraş.. Olmazsa da ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın..
Ne lütfen ler ne olurlar aşkım lar dediysem de o bişeye Yok dediyse katır bile he der o demez. Bazen sırf neden hiç kimse hiç bişekilde ikna edemiyor seni diye tartıştığım olmuştu. O böyle düşünmüyor. Bi kere sinde magalledeki pastaneden surf Ben istedim diye pasta almis onu soyler. Ama o da yedi

Benimde evliliğimde sıkıntılar oldu eşimin her hareketi bana battı,benim hareketlerim ona battı ama şu an sadece kızımızın hareketlerini izliyoruz

Benimde evliliğimde sıkıntılar oldu eşimin her hareketi bana battı,benim hareketlerim ona battı ama şu an sadece kızımızın hareketlerini izliyoruz

O eşinizin karakteriyle alakalı maalesef her eş böyle olmuyor. İstisna olmuş bir nevi sizinki...

Ne lütfen ler ne olurlar aşkım lar dediysem de o bişeye Yok dediyse katır bile he der o demez. Bazen sırf neden hiç kimse hiç bişekilde ikna edemiyor seni diye tartıştığım olmuştu. O böyle düşünmüyor. Bi kere sinde magalledeki pastaneden surf Ben istedim diye pasta almis onu soyler. Ama o da yedi

Yaşlarınız kaç? Ya boşanmakta güzel bir şey değil ama insanda gezmek , hava almak ister. Düşünsene bi bakmışsın 10 yıl sonra kendine gezdiğin yerler, zamanlar sayılı.. İşte o zaman üzülür insan. Bir kere geliyoruz şu hayata. Sinemaya gittiniz mi evlendiğinizden beri ya da el ele tutuşup bi avm gezdiniz mi, güneş açınca bi parkta çay simit yaptınız mı? Yoksa eşin hiç mi sevmiyor gezmeyi?

Nedense buna gulesim geldi:))

O eşinizin karakteriyle alakalı maalesef her eş böyle olmuyor. İstisna olmuş bir nevi sizinki...
aslında erkeklerin çoğu içindeki öküzle daha iyi geçiniyor onun için yapacak bişey Yok bende artık önemsemiyorum sadece kızım önemli benim için istisna falan Yok yani

aslında erkeklerin çoğu içindeki öküzle daha iyi geçiniyor onun için yapacak bişey Yok bende artık önemsemiyorum sadece kızım önemli benim için istisna falan Yok yani

Bu hanımefendinin konusu, uzatmak istemiyorum belki rahatsız olur kendisi ama sizin bahsettiğiniz doğru bir evlilik değil. Bir ömür geçireceği adamla ortak bir payda da buluşmak istiyor ki çok haklı. Sırf çocuk için evlilik olmaz. Ancak çocuk olduğu için zorla devam eder.

Bu konu uzar dediğim gibi ben son kez net fikrimi belirtmiş olayım konu sahibide aynı görüşteymiş benimle size de saygı duyuyorum.

Yaşlarınız kaç? Ya boşanmakta güzel bir şey değil ama insanda gezmek , hava almak ister. Düşünsene bi bakmışsın 10 yıl sonra kendine gezdiğin yerler, zamanlar sayılı.. İşte o zaman üzülür insan. Bir kere geliyoruz şu hayata. Sinemaya gittiniz mi evlendiğinizden beri ya da el ele tutuşup bi avm gezdiniz mi, güneş açınca bi parkta çay simit yaptınız mı? Yoksa eşin hiç mi sevmiyor gezmeyi?
Dışarı çok az çıktık ben çalışıyordum ailem de iş yerime uzak oturuyordu. Hafta sonları görüştüğümde de evindeydik hep. Benim çok samimi kız arkadaşlarımla tanışmak için dışarı çıkmıştık. Bi kaç kez de ayrılık sonrası barışmak için görüşmüştük. Çok sayılı yani dışarı olayı. Hiç bi resmimiz Yok dışarda. Elimi tutmazdı. Bu yüzden ayrılmıştım ondan o da soğuk hava defi yazın da elim terliyo dedi. Hale'n tutmaz elimi. 1 kere gittik sinemaya sevgiliylen o da ayrılık sonrası barışmak içindi.

Ben eşimden 3 yaş büyüğüm 31 yaşındayım

Back
X