Evet cnm ince olmasi isime yariyor boyle sicak bir yerde...bende merak ettim pc de cekmiyor mu?pc kamerasi ile ceksenevet yaz mevsimi için ideal incelikte sizinde çok güzelmiş bayıldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ince olmasi isime yariyor boyle sicak bir yerde...bende merak ettim pc de cekmiyor mu?pc kamerasi ile ceksenevet yaz mevsimi için ideal incelikte sizinde çok güzelmiş bayıldım![]()
Galiba sen istanbuldasin bu ara soguk diye veriyordu haberler...ben battaniye almama ohoo 2 ay var diyebilirim..marmaristeyim canimOo super valla, ben iki uc gecedir battaniye aliyorum ustume.
Zeytin yesili cok sakin bi renk zaten, severim ben de. Hem degisik duruyor.
Ne taraflardasin sen oyle sicak sicak?![]()
Yatak basligin cok guzel, ben de bundan istiyorum, bakalim ne zaman degistiricez?Ben baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
Evet canim İstanbul. Bugun yagmur yagdi baya burda.Galiba sen istanbuldasin bu ara soguk diye veriyordu haberler...ben battaniye almama ohoo 2 ay var diyebilirim..marmaristeyim canim
Haha biz kadinlar iste demi :) degisirsiniz ya uygun oluyo sadece baslik degistirince fiyatlr..Evet canim İstanbul. Bugun yagmur yagdi baya burda.
Size kasimda anca gelir kis, kiymetini bil valla
Ben kis gelsin diye beklerim butun sene, kis gelince de usuyorum diye yazi beklerim![]()
Bugün benim nevresimim de böyle. Havaların soğumasıyla nevresim kullanmaya başladım, gece battaniye bile alıyorum, çok soğuk oluyor![]()
Yatak örtüsü sermedim bugün üşendim
![]()
ayyy canım bu harıkaymışşş!!tablo ıle de uyumlu,hatta pike ıle tAblo gıbı çıkmış!
Selamlar, bu da yatak örtüsü olarak kullandığım pike takımım, özdilekten almıştım. Bi tane daha almayı düşünüyorum, değişik model.![]()
![]()
Ben de begenerek kullaniyorum valla.ayyy canım bu harıkaymışşş!!tablo ıle de uyumlu,hatta pike ıle tAblo gıbı çıkmış!
Cok guzelmiş canım tam senın odana goreymiş pembiş pembişKizlar bunu kizkardesimin ceyizine aldim, daha gormedi, begenir insallah![]()
sizce nasil
![]()
Kizkardesimin daha biseyi yok ceyizinde yavas yavas ben de yardim edeyim dedimCok guzelmiş canım tam senın odana goreymiş pembiş pembiş
Evet indirime girdiginde ben de bakicam.aslında english homedakileri çok beğenıyorum ben bırde bır suru takımı kombın yapabılıyorsun...%50 ye gırınce ozellıkle almam lazımmm...bu arada bızden başka da bu konuya meraklı kimse yok herhalde:):)
AYYYYY.. O BEYAZ VE GÜLLÜ OLANNNN ÇOK GÜZELMİŞŞŞ BENDE İSTİYORUMM ...çok severimm beyaz çarşaflarda uyumayıı evet burası istanbul daha iki gün önce elektrik battaniyeyi açtım yatak ısındı bembeyaz çarşafların içine girdimm.. yani GÜZELİM İSTANBULA KIŞ GELİYOR RRRR..bak bunlarda benim son zamanda beğendiklerim,ben de ısternetten alıyorum ama gezdiğim de olmadı değil hani:) görüp dokunup almayı daha çok seviyorum...Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253237 Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253240 Eki Görüntüle 1253239 Eki Görüntüle 1253239 Eki Görüntüle 1253238 Eki Görüntüle 1253237 Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253240
kırmızıda kırmızıı beyaz yatak......... ve çarşafıda dahilll kırmızı ... ennnn. favorilerimdennn..Bugün benim nevresimim de böyle. Havaların soğumasıyla nevresim kullanmaya başladım, gece battaniye bile alıyorum, çok soğuk oluyor![]()
Yatak örtüsü sermedim bugün üşendim
![]()