yataklarımız....

aa yakalandın şimdi eski sayfaları okumamışsın:)mavi beyazlarımı koydum ki bende,daha dur 1 hafta olmadı çarşamba değişeceğim yoksa hergün değişirsem biterim ben:p

Evet ama sana bu mesaji yazdiktan sonra baktim ve iki farkli çarşafla koymussun. Hatta beğendim ya.
Ilk sayfalara bakmistim sonlars dogru pek bakmamistim açıkçası :-)

PhotoGrid_1413986995366.webp
Kizlar buda benim yatak örtüm.ceyizden gunlük olanlardan...

Fonlar değişmiş ve çokta güzel olmuşş.nevresim de bir harikaa KIZZZZ karı koca olarak bunun içinde güzel sabahlara uyanın inşallahhh..:KK15::KK71:
Oyy canım benim, teşekkür ederimmm, gerçekten çok huzurlu bi renk oldu fonlar. Bu hali daha çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :KK22:

aaaaa cok guzel olmuş yasemıncım ve gercekten değişmiş perdelerın benım salonum ile aynı renk sanırım:)
Tesekkur ederim canim, dedigim gibi cok huzurlu bi oda oldu, bi tek halilarim uymuyor, kirmizi siyah beyaz onlar, artik mecbur biraz daha idare edicem halilari da.

Evet senin salonunla ayni oldu perdeler:oops:

birde şu yorganın altında kıçımız açıkta kalmadan yatmayı başarabilsek eşimle :KK70::KK70:yaprak sarması gibi dolanıyor herif 2 metre zaten ben kalıyorum açıkta gecebi uyanıyorum donmuşum sonra ben çekiyorum bu sefer o kalıyor açıkta :KK11: bütün gece böyleyiz .

Tesekkur ederim canim, dedigim gibi cok huzurlu bi oda oldu, bi tek halilarim uymuyor, kirmizi siyah beyaz onlar, artik mecbur biraz daha idare edicem halilari da.

Evet senin salonunla ayni oldu perdeler:oops:
valla canımcım yok halılar uymuyor yok nevresim aşkıydı dekor aşkıydı derken boşiyacak bu kocalar biziii..:KK71::KK71:

Back
X