bana da alkışlamak düşer ancak bu hamaratlığı ....bir de diğerlerini merak etmek:)Cok tesekkurler valla nevresim aski diyelim biz buna cok yeni degil saatlerimi nevresim utuleyerek gecirebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da alkışlamak düşer ancak bu hamaratlığı ....bir de diğerlerini merak etmek:)Cok tesekkurler valla nevresim aski diyelim biz buna cok yeni degil saatlerimi nevresim utuleyerek gecirebilirim
aa yakalandın şimdi eski sayfaları okumamışsın:)mavi beyazlarımı koydum ki bende,daha dur 1 hafta olmadı çarşamba değişeceğim yoksa hergün değişirsem biterim ben![]()
Hİ Hİ Hİ Hİ evet okumamışş..aa yakalandın şimdi eski sayfaları okumamışsın:)mavi beyazlarımı koydum ki bende,daha dur 1 hafta olmadı çarşamba değişeceğim yoksa hergün değişirsem biterim ben![]()
Ne kadar sicak renkler, zevkli hatunsun vesselam. Bu sari, kirmizi, turuncu tonlarina esim bayiliyor benimEki Görüntüle 1278257 Kizlar buda benim yatak örtüm.ceyizden gunlük olanlardan...
Mavis yaptim bu kez nevresimimi, yarin bi ara atayimEki Görüntüle 1278259 buda benim günluk yatak örtümEki Görüntüle 1278259
sen de cok zevklisin canım,tablona pembiş nevresimlerine bayılıyorum![]()
İçinde mutluluklar mı güzeldi bak buAyy cok hoş rengini modelini çok begendim. Icinde Mutluluklaaaarrr.![]()
İçinde mutluluklar mı güzeldi bak buÇok sağol canım
![]()
Hepimizin olsun canım inşallah, kimse mutsuz olmasın, herkes yuvasında huzuru bulsunTabi dışında da mutluluklar. Masmavi essiz bucaksiz deniz gibi mutluluklariniz olsun inşallah. .![]()
Fonlar değişmiş ve çokta güzel olmuşş.nevresim de bir harikaa KIZZZZ karı koca olarak bunun içinde güzel sabahlara uyanın inşallahhh..
Oyy canım benim, teşekkür ederimmm, gerçekten çok huzurlu bi renk oldu fonlar. Bu hali daha çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyimFonlar değişmiş ve çokta güzel olmuşş.nevresim de bir harikaa KIZZZZ karı koca olarak bunun içinde güzel sabahlara uyanın inşallahhh..![]()
aaaaa cok guzel olmuş yasemıncım ve gercekten değişmiş perdelerın benım salonum ile aynı renk sanırım:)
Tesekkur ederim canim, dedigim gibi cok huzurlu bi oda oldu, bi tek halilarim uymuyor, kirmizi siyah beyaz onlar, artik mecbur biraz daha idare edicem halilari da.aaaaa cok guzel olmuş yasemıncım ve gercekten değişmiş perdelerın benım salonum ile aynı renk sanırım:)
Allahım Allahım bayıldım bittim öldüm kız yatak odanaEki Görüntüle 1257161 Bu da benim kapitone.
anammBenimki mi?
valla canımcım yok halılar uymuyor yok nevresim aşkıydı dekor aşkıydı derken boşiyacak bu kocalar biziii..Tesekkur ederim canim, dedigim gibi cok huzurlu bi oda oldu, bi tek halilarim uymuyor, kirmizi siyah beyaz onlar, artik mecbur biraz daha idare edicem halilari da.
Evet senin salonunla ayni oldu perdeler![]()