- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
hangi marka bu mobilya, merak ettim..Aa mobilyamız aynıymış. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi marka bu mobilya, merak ettim..Aa mobilyamız aynıymış. :)
bir markaya özel bir model değil. panel mobilya değil de oymalı tarzda country satan mobilyacıların çoğunda var. ben sitelerden almıştım.hangi marka bu mobilya, merak ettim..
gördüm güzelim, senin odan da çok tatlıymış güle güle kullanbir markaya özel bir model değil. panel mobilya değil de oymalı tarzda country satan mobilyacıların çoğunda var. ben sitelerden almıştım.
6. sayfada da benim mobilyam var, benimki eskitmesiz.
Nasıl örtmeliydim cnm biz hep böyle kullandık ama senin bahsettiğin nasıl bir yöntem açıklar mısınherşey çok güzel canım fakat o caanım yatak örtüsü o şekilde örtülünce hiç kendini göstermemiş ki o yastıklar öyle hiç olmamış, yatım yastıklarınızı kaldırıp örtüyü olması gerektiği gibi örtmenizi tavsiye ederim![]()
Bende sitelerden almıştımbir markaya özel bir model değil. panel mobilya değil de oymalı tarzda country satan mobilyacıların çoğunda var. ben sitelerden almıştım.
6. sayfada da benim mobilyam var, benimki eskitmesiz.
yattığınız yastıkları kaldırıp örtüyü örtüm güzelim, yatak örtüsünün yastıklarını da ya başlığın önüne dikin yanyana ya da hafif eğik koyun yatak başlığını kapatmasın derseniz de yatım yastığı gibi direk yatırın yanyana yani yatak örtüsünün yastıkları böyle bi komik durmuş bana göre canım,,,anlatabildim mi acabaNasıl örtmeliydim cnm biz hep böyle kullandık ama senin bahsettiğin nasıl bir yöntem açıklar mısın
pike miiiiiiSizin oralar da bizim buralar gibi soguk mu? Ben de henuz pikeye gecemedim.![]()
canım cok guzelmişş country pikeler harika oluyor gercektenBu konu ne kadar boş kalmış
Selam arkadaşlarYaz geldi ben pike sezonunu açtım
Gerçi bu aralar İstanbul havasına pek güvenilmiyor
![]()
![]()
bayıldım ya şahane güle güle kullanınBu da benimki Eki Görüntüle 1271051
çok sade ve şık gelin gibiEki Görüntüle 1292938 En sevdiğim yatak örtüm![]()
kraliyet örtüsü gibi mükemmelBu da benim yatak örtümSığsın diye kenarlardan ve alttan kestim yoksa daha büyüktü aslında
Eki Görüntüle 1345804
harikaymışYeni serdim bi bakın istedimEki Görüntüle 1359467
yatağına bayıldım iyi günlerde kullanın :)
yatağına bayıldım iyi günlerde kullanın :)