Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

middleburypink

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
157
46
18
Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?

Rahatlığınız çok daha önemli :) Ama ara ara giyseniz hem sizin hem eşinizin hoşuna gider.

nasıl bi erkek hoslanmaz benim bile dibim düsüyo sexi geceliklere hani bayan hoslanmayabilir ama erkekler sever diye biliyorum
Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi

kişiden kişiye değişir bu bence. eşiniz açık ve net demiş hoşlanmadığını !!1sizde sevmiyorsunuz zaten bence sorun yok :)

Rahatlığınız çok daha önemli :) Ama ara ara giyseniz hem sizin hem eşinizin hoşuna gider.

Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi
Gecelik giymiyorsun diye başkasına gidecek adam hiç durmasin zaten.Çevrene kulak asma, sacmalamislar.

Tebrik etmek lazim sizi ben bu soguk havada asla saten giyip yatmam polar giymem lazim

Benim evim tek cephe. O da direk guneye bakiyor. Istanbulda hala sortla oturup cam kapi acik yatiyoruz. Hala vantilator calisiyor. Kisin buyuk bi ihtimal pijamamin altini coraplarimin icine falan sokar yatarim bende.

Saten gecelikleri hic sevmiyorum uyurken agzi yuzu egiliyor, uyandigimda gecelik tepemde toplanmis oluyor. Ben sevmiyorum bu yüzden baskasina gidilir mi? Karim gecelik giymedigi icin baska kadina gidicem ne biliyim sacma bir bahane olurdu. Adam uyuduktan sonra geceligi gormuyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…