- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
- 18
- Konu Sahibi middleburypink
-
Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasinasıl bi erkek hoslanmaz benim bile dibim düsüyo sexi geceliklere hani bayan hoslanmayabilir ama erkekler sever diye biliyorum
Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?
Rahatlığınız çok daha önemli :) Ama ara ara giyseniz hem sizin hem eşinizin hoşuna gider.
Sürekli gecelikle de kalınmaz ki.
Bence rahat değil.
Ama arada jest yapılması hoş tabi.
Bir kac defa yapmisligim var o jestten ama hal ve hareketlerinde farklilik gormedim ben. Yine ayniydi o yuzden giyip giymemem onemli degilmks gibime geliyor. Yani gercekten hoslanmiyor sanirim esim
Gecelik giymiyorsun diye başkasına gidecek adam hiç durmasin zaten.Çevrene kulak asma, sacmalamislar.Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi
Ay cidden ruyama girdi bu gece o yuzden bu konuyu actimAyy canım derdin bu olsun da , senin adam da sevmiyormus sende .
Kuruntu yapıyorsun. Milletin işi gücü yok heralde yatak odana karışıyorlar.
Haklisiniz benim hüsnü kuruntumGecelik giymiyorsun diye başkasına gidecek adam hiç durmasin zaten.Çevrene kulak asma, sacmalamislar.
SevmiyormusŞaşırdım gecelik sevmeyen erkek
Tebrik etmek lazim siziGunduz ya da aksam ne giyersem giyeyim gece gecelik ya da saten sortlu tk, pijama giyiyorum.
zaten sende sevmiyormussunnSevmiyormus
Tebrik etmek lazim siziben bu soguk havada asla saten giyip yatmam polar giymem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?