- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
- 18
- Konu Sahibi middleburypink
-
zaten sende sevmiyormussunnaman daha ne şort gıy tayt gıy. Belkı öyle hoşuna gıdıyordur.
Benım eşim geceliği sever ama evde vucut hatlarımı belli eden şeyleri giymemede bayılırrrr
Ben zaten oldum olasi usuyen bir insanim yaz kis ayaklarim buz gibidir. Suandada gribim helal olsun bu havada cam kapi aciyorsunuz biz utanmasak petekleri calistiricazBenim evim tek cephe. O da direk guneye bakiyor. Istanbulda hala sortla oturup cam kapi acik yatiyoruz. Hala vantilator calisiyor. Kisin buyuk bi ihtimal pijamamin altini coraplarimin icine falan sokar yatarim bende.
Sormayin uyuz oluyorumSaten gecelikleri hic sevmiyorum uyurken agzi yuzu egiliyor, uyandigimda gecelik tepemde toplanmis oluyor. Ben sevmiyorum bu yüzden baskasina gidilir mi? Karim gecelik giymedigi icin baska kadina gidicem ne biliyim sacma bir bahane olurdu. Adam uyuduktan sonra geceligi gormuyo sonuçta
Evet kucukken bile gecelik giymezdimBenimde hiç tarzım değil
Ne güzel esinizde sizin gibi hoşlanmıyormus
Sormayin uyuz oluyorumceyizimde bile sadece bir takim var istemedim baska. Ama ic camasirlarina cok duskunumdur renk renk alirim
Evet kesinlikle cok itici geliyor bana ne bileyim sevmiyorumBende ic camasirlarina bayılıyorumama geceligi hic bi kuvvet bana giydiremez sanirim
Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben de evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?
Tevatür bunlar, herkes gecelik sevmez
Benim eşimde hiç hoşlanmaz
Temiz, kişisel bakımın tam olmak, özenli olmak yeterli
Deli oluyorum şu erkekler seksi gecelik sever lafına, tornadan mı çıktı bu adamlar, mecburlar mı gecelik sevmeye=)
canım tabiki tornadan çıkmadı :)) ama erkeklerin geninde varr cezbediyo yanii :))Tevatür bunlar, herkes gecelik sevmez
Benim eşimde hiç hoşlanmaz
Temiz, kişisel bakımın tam olmak, özenli olmak yeterli
Deli oluyorum şu erkekler seksi gecelik sever lafına, tornadan mı çıktı bu adamlar, mecburlar mı gecelik sevmeye=)
Bence bu biraz kadını metalaştırmak gibi bir şey, satış taktikleriyle kadınlara böyle olmalısınız mesajını yerleştirmek sürekli öyle gezmemelisiniz hem şöyle düşünün eğer her gün siz mükkemmel sofralar hazırlarsanız bu eşinize sıradan gelmeye başlar zamanla bi özelliği kalmazMerhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?
canım tabiki tornadan çıkmadakı :)) ama erkeklerin geninde varr cezbediyo yanii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?