• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

Benim eşimde dantelli güpürlü gecelikleri sevmiyor. Şortlu askılı Penye takımlar daha çok hoşuna gidiyor. Zaten saten gecelikler çok rahatsız ediyor beni. Kışın üşütüyor yazın yakıyor.

Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?:110::KK17:
Niye esine resim atip soruyorsun ki?Surpriz yap al giy bakalim sever miymis sevmez miymis.... Ayrica siz boyle yapa yapa adamda heyecanbile kalmamis dusunun..

Yani gece yatarken ne giyceğinizi de burada sormayın artık yav.Eşine sormuşsun oda hoşlanmam demiş daha biz ne yapalım?

Ben evliyken jartiyer takımda giyiniyordum. Ama ne yapacaksan en başta yapacaktın bence. Sana bu şekilde alışmışsa evet eşinin hoşuna gitmeyebilir.

Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?:110::KK17:
Ben de hic sevmem. Kaldi ki sevmedigin sey ustunde emanet durur tarzinla davtanislarinla yakismaz.
Kaldi ki kliselerden nefret ediyorum soylr giyinmelisin sooyle cilveli isveli olmalisin. Her kadin her erkek ayni degil. Sonra dugunde gelinin kizkardesi temali abartili mizah paylasimlari olur ya. Onlara donuyo insanlar

ayy hoşlanmıyormuş takma kafana..
ben hoşlanmıyorum kışın o soguklarda ble giymemi ister kocam..
eltim anlatır onun kocası da hiç sevmiyormuş mesela..eltim de hep giymek istiyormuş
bütün erkekler sevecek die birşey yok cnm

bende 2.5 yıllık evliyim benim eşimde hoşlanmaz bi kere balayımızda giymiştim heveslenip sonra arada bir giyeyim diyorum of nasıl rahat ediyorsun içinde yok terletir o saten şeyler yok ne gerek var tarzı konuşur..o kadar çamaşır çekmecede bekliyo şimdi :))
O halinden memnunsa dert etmeyin sizde. Bn ilerleyen zamanlarda sıra ona da gelir diye düşünüyorum bnde...

Benimkinin de normal pamuklu iç çamaşırına alerjisi var.
Sürekli sexy olmak durumundayım ve bu çok yorucu. Pijamalarımı çekip yatakta yuvarlanmak istiyorum bazen:KK46:

Cok abartmamakla beraber ara sira seksi seyler giyebilirsiniz bence, zaten hergun evde incecik satenle yatarsan usutup hasta olursun her zaman olmaz o gecelikler:KK70:ama ne kadar sevmem desede yalan o her erkek sever ama bazilari kadini cok simartmamak icin sadeligini bozmasin diye hoslanmam diyor.siz yinede ara sira giyin soyle en dantellisinden :KK31:

Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi o_O

Çevreni değiştir üstünü değiştireceğine o nasıl laf kocanı kaparlar kocan adam değilse zaten kıyafet kurtarmaz seni milleti boşver dinleme.

Sen sevmiyorsun o sevmiyor ne güzel uyumlusunuz ha arada jestini yaparsın bir babydoll vs o an zaten görüşünü belli eder

pijama kafi :)

Valla ben şuan eşofman altım ve ince uzun kollu üstlerimle pek mutluyum :KK53::KK53:

Ama ilerde evlenince gece yatarken böyle olmaz diye düşünüyorum:oops:

Benimki pek bi hevesli de:KK53::KK53:

Her erkek sevecek diye bir kural yok benim esimde hoslanmiyor.3 yildirda hic bur sorunumuz olmadi sukurler olsun

Back
X